![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| לחיים כולם אני נתקל בבעיה די מוזר. אני רוצה להוסיף את התוכנית "מתרגם ODF Add-in" את חבילת Microsoft Office. רציתי לעשות זאת על ידי הוספת-Controlpanel אותו דרך "הוספה / removeprograms" אבל כמו שאני נכנס לרשימת היה כלום ... רק רשימה ריקה? יש לי הרבה והרבה תוכניות המותקנות? כל אחד שאתה נתקל בבעיה זו בעבר, ואם כן איך אתה מקבל את רשימת בחזרה? רצתי msconfig כמה ימים לפני ticked את כל התוכניות שהיו לא רכיבים של Microsoft כדי להפוך את הפעלת המחשב במהירות רבה יותר ... לא יודע אם שלי היה עושה את מקור הבעיה שלי עכשיו .. הוא פועל על מערכת XP? ובכן מקווה שתוכל לעזור לי. / PranX |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| הנה אפשרות לתקן.
|
| |||
| |||
| לא זה לא עובד Krill, אבל תודה שניסית בכל זאת:) כאשר אני הולך לתיקייה שם היא אחת מהם, כי אני לא יכול למחוק אותו קורא "רגיל" סוג "REG_SZ" ואת הערך שלה אומר "לא מוגדרת" זה יכל להיות הבעיה? ואם כל כך אפשרי "fixers"? :) ד 'ש: PranX |
|
| |||
| |||
| Hej הרע פנטזיה תודה על יעוץ:) startupmanager עכשיו להוריד:) אבל יש דבר אחד שאני לא מבין וזה איך אני יכול לסבך את זה אם אני לא לספור כל החלונות aplications? אני אפילו השתמשו בפונקציה "להסתיר את Windows aplications" / PranX |
|
| |||
| |||
| לפני כמה זמן עשה את זה קרה? אתה יכול לעשות שחזור המערכת כדי לקבל אותו בחזרה. אני פעם אחת לאחר פתיל כי עסקה דומה לבעיה זו. פתרון בעיות זה נמשך 6 ימים ועל דפי בשווי של הודעות ואני לא זוכר אם היה אי פעם מעקב על איך לתקן את זה כראוי. |
|
| |||
| |||
| האמת שאני לא יודע כמה רחוק זה בעיה הולכת אחורה. אני לא משתמש כי specifik רשימת לעיתים קרובות מאוד. זה יכול להיות שנה בערך. אני לא ממש יודע מה excatly שחזור מערכת האמצעים. האם זה אומר שאני צריכה לוותר על הכל שמתי על גבי המחשב (תמונות, קטעי וידאו, מסמכים וכו '?) או האם זה מה excatly לזכות? אה, אני כמעט מתבייש את גבולות הידע שלי:) אבל בתור איש חכם פעם אמר לי: "איש אחד חכם הוא אדם שיודע בדיוק מה הוא עושה והוא לא יודע" ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| שחזור המערכת. בשולחן העבודה לחץ על המחשב שלי ימין> מאפיינים> שחזור המערכת. זהו כלי המשמש כי במקרה משהו הולך מבולגן תוכל לשחזר את המערכת אחורה כמה שעות או אפילו כמה ימים בדיוק את אותה הדרך הייתה. לא אובדן של נתונים, אלא אם כן היה מותקן משהו בין נקודות השחזור. |
|
| |||
| |||
| הממ. עכשיו ניסיתי לשחזר את המערכת. למרבה הצער זה לא עובד. ניסיתי כמה דברים אחרים גם ... לא של זה עובד: ( אני צריך ללכת לישון עכשיו, אבל תודה על שניסית לעזור לי EvilF. אני עדיין מחפש תשובה, אז אם יש מישהו למעלה שלהם שרוול הייתי מת על זה:) ד 'ש: PranX |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Uninstall "הישן" של תוכניות שנשארו התקנת Windows הקודמת | PeterPan | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 23 ספטמבר 2009 12:26 |
| מוצע "לייט" תוכנות האנטי וירוס? | stephencastellani | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 4 | ב -1 ינואר 2009 22:31 |
| חסר "SearchSetting.msi" pelase Help!! | rjhilton56 | מערכות ההפעלה Windows | 10 | -12 במאי 2008 09:58 |
| "לא זמין - התקן חסר" | DynamicMK | רישות, מודמים & VoIP | 9 | -17 מרץ 2008 12:17 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| שרשרת כלים | |
| |