mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Trūksta "Add / Remove Programs" sąraše ControlPanel?

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 17, 2007, 08:47
Narys

Cheers everybody

Aš susidūrė su gana keistai problema.
Norėjau įdėti programa "Translator ODF Add-in" mano "Microsoft Office" paketą.
Norėjau tai padaryti, pridedant jį per ControlPanel-"Add / removeprograms", bet kaip man įrašyti į sąrašą nebuvo nieko ... Tiesiog tuščia sąrašą?

Turiu daug ir partijų programas, įdiegtas?

Bet jūs su šia problema anksčiau, ir jei taip, kaip Jus gavote sąrašas atgal?

Išbėgau msconfig dienų prieš porą pažymėti išjungti visas programas, kurios nebuvo "Microsoft" komponentus siekiant Mano kompiuteris Startup greičiau ...
Nežinau, jei mano daryti ten buvo mano problema šaltinis dabar ..

Operacinis sistema yra XP

Na tikiuosi, kad jūs galite man padėti.

/ PranX
Old Rugsėjis 17, 2007, 10:29
Donorų grupės

Čia yra įmanoma nustatyti.
Turiu cituojamą kažkas, bet Dont citata me.lol
Citata:
Control Panel - Icons Missing
Spustelėkite Pradėti, Vykdyti ir įveskite REGEDIT

Go to: HKEY_CURRENT_USER \ Control Panel \ don't load

Galite lange ir pamatysite valdymo skydo piktogramos, kad buvo išjungta. Jūs galite dešiniuoju pelės klavišu paspauskite ant "Neskelbti" raktą "ir pasirinkite Trinti, jei norite atkurti visus neįgaliesiems piktogramas, galite dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite kiekvieną lange elementai ir pasirinkite I ¹ trinti, ir pasirinkite juos atkurti. Nueikite iki Control Panel Aplety už tai, ką kiekvienas iš jų yra sąrašas.

Kaita bus matyti sekantį kartą atidarius Control Panel.

Mano sistema: Krlll

Procesorius (-iai):
Intel Q9550@4.33Ghz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM atmintis:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (-ai):
Gainward 4870X2 (940 Core 840 MEM)
Garso plokštė:
Borto HDA
Kietasis diskas (-ai):
Keletą lol 1650GB viso
Optical Drive (s):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Aušinimas:
Tuniq Tower 120
Tinklas / Internetas:
Dual Gigabit Ethernet
Monitorius (-ai):
Acer 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista x64 Ultimate
Old Rugsėjis 17, 2007, 11:48
Moderatorius Grupė

Msconfig taip pat turėtų būti naudojamos trikčių šalinimas.

Norėdami valdyti paleisties elementus naudoti Startup Manager skambanti Paleistis 1,3

Old Rugsėjis 17, 2007, 12:10
Narys

Nope, kad neveikia Krilis, bet ačiū už bando nors:)

Kai aš einu į aplankas yra vienas iš jų, kad aš negaliu ištrinti užrašyta "standartas" tipo "REG_SZ" ir jo reikšmė sako "nėra apibrėžta"

Ar tai gali būti problema?

Ir jei taip, bet greičiau "fiksažai"? :)

Best Regards:

PranX
Old Rugsėjis 17, 2007, 12:17
Narys

Ei Evil Fantasy

Ačiū už patarimus:) startupmanager dabar atsisiuntė:)

Tačiau yra vienas dalykas, aš nesuprantu, kad ir kaip aš galėčiau netvarka tai iki jei aš ne Fajkować bet langai aplications? Aš net naudoti funkciją "Paslėpti" Windows aplications "

/ PranX
Old Rugsėjis 17, 2007, 12:24
Moderatorius Grupė

Kaip seniai tai nutiko?

Tai galite padaryti System Restore to get it back.

Aš vieną kartą, po pokalbio, kad spręsti panašią problemą spręsti šį klausimą. Problemų ji truko kelias dienas, ir apie 6 puslapius verta pranešimų ir aš nepamenu, jei jis kada nors buvo stebimi žemyn, kaip ją išspręsti tinkamai.

Old Rugsėjis 17, 2007, 12:48
Narys

Iš tikrųjų aš nežinau, kaip toli atgal šią problemą eina.

Nemanau, kad naudoti specifik sąrašas labai dažnai. ji gali būti mėnesio ar panašiai.

I don't really know excatly ką System Restore priemonėmis.

Ar tai reiškia, kad man teko mesti viską įdėti į kompiuterį (nuotraukos, video, dokumentai ir tt?) Arba kas excatly ji suteikia?

Heh, aš beveik gėda dėl savo žinių ribas:) Bet, kaip protingas žmogus kartą man pasakė:

"Išmintingas žmogus yra vyras, kuris tiksliai žino, ką jis daro ir nežino"

/ PranX
Old Rugsėjis 17, 2007, 12:54
Moderatorius Grupė

System Restore. Darbalaukyje dešiniuoju pelės klavišu paspauskite "My Computer> Properties> System Restore.

Tai yra priemonė, naudojama, kad jei kas nors bzika galima atkurti sistemos atkūrimo po kelių valandų ar net keletą dienų, kad tiksliai taip ir buvo. Nėra duomenų praradimą, jei buvo įdiegta kažkas tarp taškus.

Old Rugsėjis 17, 2007, 14:40
Narys

Hmm. Now I tried System Restore. Deja, ji neveikia. Aš bandžiau keletą kitų dalykų, kaip gerai ... Ne apie tai veikia: (

Aš turiu eiti miegoti dabar, bet ačiū už bandymą padėti man EvilF.

Aš vis dar ieškau atsakymo, kad jeigu kas nors pateko į ne savo rankovė I'd love it:)

Best Regards:

PranX
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.