![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Cheers everybody Aš susidūrė su gana keistai problema. Norėjau įdėti programa "Translator ODF Add-in" mano "Microsoft Office" paketą. Norėjau tai padaryti, pridedant jį per ControlPanel-"Add / removeprograms", bet kaip man įrašyti į sąrašą nebuvo nieko ... Tiesiog tuščia sąrašą? Turiu daug ir partijų programas, įdiegtas? Bet jūs su šia problema anksčiau, ir jei taip, kaip Jus gavote sąrašas atgal? Išbėgau msconfig dienų prieš porą pažymėti išjungti visas programas, kurios nebuvo "Microsoft" komponentus siekiant Mano kompiuteris Startup greičiau ... Nežinau, jei mano daryti ten buvo mano problema šaltinis dabar .. Operacinis sistema yra XP Na tikiuosi, kad jūs galite man padėti. / PranX |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Čia yra įmanoma nustatyti.
|
| |||
| |||
| Msconfig taip pat turėtų būti naudojamos trikčių šalinimas. Norėdami valdyti paleisties elementus naudoti Startup Manager skambanti Paleistis 1,3 |
|
| |||
| |||
| Nope, kad neveikia Krilis, bet ačiū už bando nors:) Kai aš einu į aplankas yra vienas iš jų, kad aš negaliu ištrinti užrašyta "standartas" tipo "REG_SZ" ir jo reikšmė sako "nėra apibrėžta" Ar tai gali būti problema? Ir jei taip, bet greičiau "fiksažai"? :) Best Regards: PranX |
|
| |||
| |||
| Ei Evil Fantasy Ačiū už patarimus:) startupmanager dabar atsisiuntė:) Tačiau yra vienas dalykas, aš nesuprantu, kad ir kaip aš galėčiau netvarka tai iki jei aš ne Fajkować bet langai aplications? Aš net naudoti funkciją "Paslėpti" Windows aplications " / PranX |
|
| |||
| |||
| Kaip seniai tai nutiko? Tai galite padaryti System Restore to get it back. Aš vieną kartą, po pokalbio, kad spręsti panašią problemą spręsti šį klausimą. Problemų ji truko kelias dienas, ir apie 6 puslapius verta pranešimų ir aš nepamenu, jei jis kada nors buvo stebimi žemyn, kaip ją išspręsti tinkamai. |
|
| |||
| |||
| Iš tikrųjų aš nežinau, kaip toli atgal šią problemą eina. Nemanau, kad naudoti specifik sąrašas labai dažnai. ji gali būti mėnesio ar panašiai. I don't really know excatly ką System Restore priemonėmis. Ar tai reiškia, kad man teko mesti viską įdėti į kompiuterį (nuotraukos, video, dokumentai ir tt?) Arba kas excatly ji suteikia? Heh, aš beveik gėda dėl savo žinių ribas:) Bet, kaip protingas žmogus kartą man pasakė: "Išmintingas žmogus yra vyras, kuris tiksliai žino, ką jis daro ir nežino" ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| System Restore. Darbalaukyje dešiniuoju pelės klavišu paspauskite "My Computer> Properties> System Restore. Tai yra priemonė, naudojama, kad jei kas nors bzika galima atkurti sistemos atkūrimo po kelių valandų ar net keletą dienų, kad tiksliai taip ir buvo. Nėra duomenų praradimą, jei buvo įdiegta kažkas tarp taškus. |
|
| |||
| |||
| Hmm. Now I tried System Restore. Deja, ji neveikia. Aš bandžiau keletą kitų dalykų, kaip gerai ... Ne apie tai veikia: ( Aš turiu eiti miegoti dabar, bet ačiū už bandymą padėti man EvilF. Aš vis dar ieškau atsakymo, kad jeigu kas nors pateko į ne savo rankovė I'd love it:) Best Regards: PranX |