menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Chýba "Pridať alebo odstrániť programy" v zozname ControlPanel?

Reply

Thread Tools
Old 17. September 2007, 08:47
Člen Skupina

Dík všetkým

Som sa stretol skôr divný problém.
Chcel som pridať program "ODF Translator Add-in", aby môj balík Microsoft Office.
Chcel som to urobiť pridaním prostredníctvom ControlPanel-"pridať / removeprograms", ale ako som uviedol v zozname neexistuje ... Len prázdny zoznam?

Mám veľa a veľa programy inštalované?

Niekto z vás tento problém, pred ktorými sa stretávajú, a ak áno, ako ste sa dostal na zoznam späť?

Bežal som msconfig pár dni a zaškrtnúť vypnúť všetky programy, ktoré neboli Microsoft komponenty tak, aby sa môj počítač štarte rýchlejšie ...
Nevím, jestli moje robí tam bol zdrojom môj problém hneď ..

Normatívny systém XP

Tak dúfame môžete mi pomoct.

/ PranX
Old 17. September 2007, 10:29
Darcu Skupina

Tu je možné opraviť.
Mám ale citovaný někdo dont citovať me.lol
Citácia:
Ovládací panel - chýba ikony
Kliknite na tlačidlo Štart, Spustiť a zadajte RegEdit

Prejsť na: HKEY_CURRENT_USER \ Control Panel \ nenačítavajú

Pozrite sa v pravej časti okna a uvidíte Ovládací panel ikon, ktoré boli vypnuté. Môžete buď pravým tlačidlom myši na "nenačítavajú" podkľúči a vyberte Vymaza obnoviť všetky postihnutých ikonami, alebo si môžete pravým tlačidlom myši na každú z položiek v pravej časti okna a vyberte Vymaza selektívne obnoviť je. Prejdite do ovládacieho panela Applety pre prehlásením toho, čo sa každý z nich.

Táto zmena bude vidieť pri ďalšom otvorení Ovládacom paneli.

Môj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamäť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubný HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkom
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chladenie:
Tuniq veža 120
Sieť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokouhlý
Operačný systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 17. September 2007, 11:48
Moderátor skupiny

Msconfig tiež by mala byť použitá pre riešenie problémov.

Pre ovládanie štarte položiek použite zavádzací manažér rád StartUp 1.3

Old 17. September 2007, 12:10
Člen Skupina

Nie, že nefungoval Krill, ale děkuji za snahu aj keď:)

Když jdu do zložky, je jedným z nich, že aj nemôže zmazať to číta "štandardné" typ "REG_SZ" a jeho hodnota hovorí, "nie je definovaný"

Mohol by to byť problém?

A ak áno, všetky prípadné "fixers"? :)

Best Regards:

PranX
Old 17. September 2007, 12:17
Člen Skupina

Hej Evil Fantasy

Vďaka za radiť:) startupmanager hneď stiahnuť:)

Ale je tu jedna vec, Nechcem understand a že, ako som mohol tento neporiadok, keď som sa vyhubovat akejkoľvek Windows aplikácie? Dokonca som použil funkciu "skryť Windows aplikácií"

/ PranX
Old 17. September 2007, 12:24
Moderátor skupiny

Ako dlho sa to stalo?

Dalo by sa systém obnoví ho získať späť.

I potom, čo nasledovalo, ktorý sa zaoberal podobným problémom v tejto oblasti. Problémy ktorá trvala niekoľko dní a asi 6 strán stojí miest a já nevím, keby to bola stále sledoval, ako si spravit správne.

Old 17. September 2007, 12:48
Člen Skupina

Vlastne neviem, ako ďaleko späť tento problém.

I nepoužívajú špecifík, že zoznam sa veľmi často. by to mohlo byť za mesiac alebo tak.

Nemám naozaj vedieť, čo excatly obnovenia systému prostriedky.

By to znamenalo, že som musel vzdať všetkého som na počítači (obrázky, video, dokumenty atď?), Alebo čo excatly nie je nárok?

Heh, som skoro hanbí za hranice mojich znalostí:) Ale ako múdry človek kedysi povedal mi:

"A múdry muž je človek, ktorý vie presne, čo robí a nevie"

/ PranX
Old 17. September 2007, 12:54
Moderátor skupiny

Obnovenia systému. Na pracovnej ploche kliknite pravým tlačidlom myši priečinok Tento počítač> Vlastnosti> Obnovovanie systému.

Ide o nástroj, ktorý používa v prípade, že sa niečo pokazí sa môžete vrátiť systém späť niekoľko hodín alebo aj niekoľko dní, aby presne tak ako to bolo. K žiadnej strate dát, ak ste mali nainštalované niečo medzi body obnovenia.

Old 17. September 2007, 14:40
Člen Skupina

Hmm. Teraz som sa pokúsil o obnovenie systému. Bohužiaľ to nefunguje. Zkoušel jsem pár ďalších vecí, rovnako ... Nepovinné ze to funguje: (

Už musím ísť spať hned, ale vďaka za snahu mi pomoct EvilF.

Som stále hľadá odpoveď takže ak niekto dostal až vo svojich rukávem bych ju rád:)

Best Regards:

PranX
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.