![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dík všetkým Som sa stretol skôr divný problém. Chcel som pridať program "ODF Translator Add-in", aby môj balík Microsoft Office. Chcel som to urobiť pridaním prostredníctvom ControlPanel-"pridať / removeprograms", ale ako som uviedol v zozname neexistuje ... Len prázdny zoznam? Mám veľa a veľa programy inštalované? Niekto z vás tento problém, pred ktorými sa stretávajú, a ak áno, ako ste sa dostal na zoznam späť? Bežal som msconfig pár dni a zaškrtnúť vypnúť všetky programy, ktoré neboli Microsoft komponenty tak, aby sa môj počítač štarte rýchlejšie ... Nevím, jestli moje robí tam bol zdrojom môj problém hneď .. Normatívny systém XP Tak dúfame môžete mi pomoct. / PranX |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Tu je možné opraviť.
|
| |||
| |||
| Msconfig tiež by mala byť použitá pre riešenie problémov. Pre ovládanie štarte položiek použite zavádzací manažér rád StartUp 1.3 |
|
| |||
| |||
| Nie, že nefungoval Krill, ale děkuji za snahu aj keď:) Když jdu do zložky, je jedným z nich, že aj nemôže zmazať to číta "štandardné" typ "REG_SZ" a jeho hodnota hovorí, "nie je definovaný" Mohol by to byť problém? A ak áno, všetky prípadné "fixers"? :) Best Regards: PranX |
|
| |||
| |||
| Hej Evil Fantasy Vďaka za radiť:) startupmanager hneď stiahnuť:) Ale je tu jedna vec, Nechcem understand a že, ako som mohol tento neporiadok, keď som sa vyhubovat akejkoľvek Windows aplikácie? Dokonca som použil funkciu "skryť Windows aplikácií" / PranX |
|
| |||
| |||
| Ako dlho sa to stalo? Dalo by sa systém obnoví ho získať späť. I potom, čo nasledovalo, ktorý sa zaoberal podobným problémom v tejto oblasti. Problémy ktorá trvala niekoľko dní a asi 6 strán stojí miest a já nevím, keby to bola stále sledoval, ako si spravit správne. |
|
| |||
| |||
| Vlastne neviem, ako ďaleko späť tento problém. I nepoužívajú špecifík, že zoznam sa veľmi často. by to mohlo byť za mesiac alebo tak. Nemám naozaj vedieť, čo excatly obnovenia systému prostriedky. By to znamenalo, že som musel vzdať všetkého som na počítači (obrázky, video, dokumenty atď?), Alebo čo excatly nie je nárok? Heh, som skoro hanbí za hranice mojich znalostí:) Ale ako múdry človek kedysi povedal mi: "A múdry muž je človek, ktorý vie presne, čo robí a nevie" ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Obnovenia systému. Na pracovnej ploche kliknite pravým tlačidlom myši priečinok Tento počítač> Vlastnosti> Obnovovanie systému. Ide o nástroj, ktorý používa v prípade, že sa niečo pokazí sa môžete vrátiť systém späť niekoľko hodín alebo aj niekoľko dní, aby presne tak ako to bolo. K žiadnej strate dát, ak ste mali nainštalované niečo medzi body obnovenia. |
|
| |||
| |||
| Hmm. Teraz som sa pokúsil o obnovenie systému. Bohužiaľ to nefunguje. Zkoušel jsem pár ďalších vecí, rovnako ... Nepovinné ze to funguje: ( Už musím ísť spať hned, ale vďaka za snahu mi pomoct EvilF. Som stále hľadá odpoveď takže ak niekto dostal až vo svojich rukávem bych ju rád:) Best Regards: PranX |