![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Цхеерс еверыбоды Сам наишао на прилично чудан проблем. ЈА оскудица да бисте додали програм "ОДФ Транслатор Додај у" за мој пакет за Мицрософт Оффице. ЈА оскудица то учинити додавањем преко Цонтролпанел "додати / ремовепрограмс", али као што сам ушао у списку није било никога ... Само празне листе? Имам пуно и пуно инсталираних програма? Било која од вас наишла овај проблем пре, и ако је тако како јесте ли добили листу назад? Мсцонфиг сам ишла пар дана пре и тицкед офф све програме који нису Мицрософт компоненти како би покретање мој рачунар брже ... Не знам ако се моја радиш тамо је извор сада мој проблем .. Тхе КСП оперативни систем Па надамо се да ћете ми може помоћи. / ПранКс |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Овде је могуће поправити.
|
| |||
| |||
| Такође мсцонфиг треба користити за стрељаштво додијавати. За надзор над покретању ставке да користе као почетни манагер Стартуп 1,3 |
|
| |||
| |||
| Нопе које нису функционисали крила, али хвала вам што сте испробали ипак:) Када одем на фасциклу налази се једна од оних који не могу избрисати реадс "стандардни" типа "РЕГ_СЗ" и њена вредност каже да "није дефинисан" Ово би могао бити проблем? И ако да евентуалне "фиксерс"? :) Бест Регардс: ПранКс |
|
| |||
| |||
| Хеј Евил фантастика Хвала за један дан саветовати:) сад стартупманагер преузели су и:) Али постоји једна ствар не разумем и да како сам могао неред тхис уп ако нисам откуцавати било које Уиндоус апликације? И чак и да користите функцију "Сакриј Уиндоус апликације" / ПранКс |
|
| |||
| |||
| Како давно се је ово догодило? Ви могли направити систем вратити да га вратим. Једном сам следила једна нит која се бавила сличан проблем у томе. Решавање проблема је трајала око 6 дана и странице постова важи и не сјећам да је икада гусјенични доле како то поправити исправно. |
|
| |||
| |||
| Заправо не знам колико далеко иде назад тај проблем. Не користим да специфик листе често. би то могло бити за месец дана или тако. Не знам шта је то ексцатлы систем вратити средства. Би ли то знаци да сам морао одустати све сам ставио на рачунару (Слике, Видео, документи и сл) или, како за омогућити ексцатлы? Хех, ја сам скоро стидјети границе моје знање:) Али као мудар човек једном ми је рекао: "А човек је мудар човек који тачно зна шта он ради, а не зна" ![]() / ПранКс |
|
| |||
| |||
| Сыстем Ресторе. На радној површини десним тастером миша кликните на Мы Цомпутер> Пропертиес> Сыстем Ресторе. То је алат који користи у случају да нешто пође пошашавити можете вратити назад систем неколико сати или чак неколико дана да се тачно тако је било. Без губитка података, осим ако је инсталиран нешто између тачака враћања. |
|
| |||
| |||
| Хмм. Сада сам покушао систем вратити. Нажалост, то није посао. Покушао сам неколико других ствари, али ... Није то ради: ( Морам ли да иде у кревет сада, али хвала за тежак за помоћ мене ЕвилФ. Ја сам и даље траже одговор на тај начин да било ко је добио на горе у свом рукаву волео бих га:) Бест Регардс: ПранКс |