![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Şerefe herkes Bir çok garip bir problem. Ben "benim Microsoft Office paketi için program" odf Translator Eklentisi eklemek istedim. Ben Controlpanel ile ekleyerek "ekleme / removeprograms" ama i listesi var girilen bu yapmak hiçbiri oldu istedim ... Sadece boş bir liste? Ben çok ve programlar yüklü birçok? Sizden, ve nasıl geri listesi önce bu sorunla karşılaştı? Ben gün önce bir çift MSCONFIG koştum ve sipariş yapmak için, Microsoft bileşenleri değil tüm programları kapatmak işaretlendiyse benim bilgisayar başlangıç daha hızlı ... Eğer orada benim sorunun kaynağını şimdi .. oldu yaptığını biliyor musunuz Etkili sistem XP ise Peki bana yardımcı olabilir umuyoruz. / PranX |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| İşte olası bir düzeltme olduğunu.
|
| |||
| |||
| Ayrıca MSCONFIG sorun çekim için kullanılmalıdır. Başlangıç öğelerini kontrol etmek için bir başlangıç yöneticisi gibi kullanmak Başlangıç 1,3 |
|
| |||
| |||
| Hayır o, Krill işe yaramadı ama olsa çalıştığınız için teşekkür ederim:) Ben klasör var gidin biri i bu "standart" türü "REG_SZ" ve değeri okur silmek değildir "tanımlı değil" diyor Bu sorun olabilir mi? Ve eğer böyle bir "olası fixers"? :) Saygılarımızla: PranX |
|
| |||
| |||
| Hej Evil Fantezi Bir tavsiye: Thanks for) startupmanager artık indirilebilir:) Ancak, I don't understand bir şey ve eğer herhangi bir pencere aplications azarlamak didn't bu nasıl bu kadar karışık ki? Hatta "fonksiyonunu" gizlemek Windows aplications kullanılan / PranX |
|
| |||
| |||
| Ne kadar önce bu oldu? Bunu geri almak için bir sistem geri yükleme yapabilir. Bir keresinde bir iplik bu benzer bir sorunu ele izledi. Bu gün ve 6 sayfalarını gönderilerinizin değer sürdü ve eğer her ne kadar doğru bunu düzeltmek için üzerinde izini I don't remember Giderme. |
|
| |||
| |||
| Aslında Bilmiyorum ne kadar uzak Bu sorun gider. Ben çok sık specifik listesi kullanmayın. Bir ay kadar olabilir. Gerçekten excatly bir sistem geri yükleme ne demek bilmiyorum. Bu Sanırım bilgisayar (Resimler, Videolar, Belgeler vb) veya excatly bu hakkını bir üzerine koymak her şeyi bırakmak zorunda kaldım demek misiniz? Heh, neredeyse benim bilginin sınırlarını utanan ediyorum:) Ama bir büyücü olarak bir kez dediği gibi: "Bir bilge adam tam olarak ne kendisi ve biliyoruz değil" bilen bir adam ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Sistem Geri Yükleme. Masaüstünüze sağ tıklayıp on my computer> Özellikler> Sistem Geri Yükleme. Bu bir araç Bu durumda bir şey size bir kaç saat veya o kesin yolu bile birkaç gün sistem geri olabilir kafayı gidiyor kullanılır. Veri kaybı yok Eğer geri yükleme noktaları arasında bir kurulu vardı. |
|
| |||
| |||
| Hmm. Şimdi sistem geri yükleme denedim. Ne yazık ki, bunun işe yaramadı. Ben de birkaç şey denedim ... Sİgara bu çalışır: ( Ben yatağa şimdi gitmeliyim ama teşekkür için EvilF bana yardım etmeye çalışıyorum. Hala bir cevap arıyorum bu yüzden herkes kadar üzerinde var ve ben memnun oluruz:) kol Saygılarımızla: PranX |
![]() |
|
| Bookmarks |