![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Cheers всім Я зіткнувся з досить дивною проблемою. Я хотів би додати програму "ODF Translator Додатки в" моєму офісі Microsoft оновлення. Я хотів, щоб це зробити, додавши його через Панель управления-"Додати / removeprograms", але як я увійшов до списку не було ... Просто порожній список?? У мене є багато і багато встановлених програм? Будь-який з вас стикався з такою проблемою раніше, і якщо так, то як же ви отримаєте список? Я побіг MSConfig пару днів тому і відраховувати всі програми, які не є компонентами Microsoft для того, щоб зробити мою запуску комп'ютера швидше ... Чи не знаю, якщо робити було джерелом мого проблема зараз .. Оперативної системи XP Ну сподіваюся, що ви можете мені допомогти. / PranX |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Тут можливо виправити.
|
| |||
| |||
| Також MSConfig слід використати для усунення несправностей. Для контролю завантаження елементи використовують як "Менеджер автозавантаження" StartUp 1.3 |
|
| |||
| |||
| Nope, які не працювали Кріль, але спасибі за те, хоча:) Коли я йду в папці знаходиться одна з них, що я не можу його видалити говорить: "стандартний" тип "REG_SZ", і його значення говорить "не визначена" Чи може це бути проблема? І якщо так будь-яким можливим "пройдисвіт"? :) З найкращими побажаннями: PranX |
|
| |||
| |||
| Гей Evil Fantasy Дякуємо за радять:) startupmanager зараз завантажена:) Але є одна річ, я не розумію і те, як я міг це безладдя, якщо я не поставити галочку будь-якого вікна Програми? Я навіть використовувати функцію "Сховати Програма Windows" / PranX |
|
| |||
| |||
| Як давно це сталося? Ви можете зробити відновлення системи, щоб отримати його назад. Я колись після потоку, що розглядається з подібною проблемою до цього. Усунення несправностей воно продовжувалося протягом декількох днів і приблизно 6 сторінок коштує посада, і я не пам'ятаю, якщо вона коли-небудь вистежили про те, як виправити це правильно. |
|
| |||
| |||
| Насправді я не знаю, наскільки глибоко ця проблема виходить. Я не використовую, що specifik список дуже часто. Це може бути місяць або близько того. Я дійсно не знаю, що все теж засіб відновлення системи. Це буде означати, що мені довелося кинути все, що я поклав на комп'ютер (картинки, відео, документів і т.д.?) Або те, що всі теж дає такий? Хех, я майже соромно за межі моїх знань:) Але як мудрого людини якось сказав мені: "Людина мудрий чоловік, який точно знає, що він робить, і не знає" ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Відновлення системи. На робочому столі клацніть правою кнопкою миші Мій комп'ютер> Властивості> Відновлення системи. Це інструмент, що використовується у випадку, щось йде засмучений ви можете повернутися назад системі кілька годин або навіть кілька днів, щоб точне як було. Відсутність втрати даних, якщо ви встановили щось між точками відновлення. |
|
| |||
| |||
| Хм. Зараз я спробував відновлення системи. На жаль, це не спрацювало. Я спробував кілька інших речей, а також ... Номери його робіт: ( Я повинен йти спати зараз, але спасибі за те, щоб допомогти мені EvilF. Я все ще шукає відповідь, щоб якщо хтось потрапив на в рукаві я люблю це:) З найкращими побажаннями: PranX |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Видалення "старих" програм, що залишилися від Попередня установка Windows | Peterpan | Операційні системи Windows | 1 | 23 вересня 2009 12:26 |
| Пропоновані "полегшений" антивірусної програми? | stephencastellani | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 4 | 1 січня 2009 22:31 |
| Зниклі без вести "SearchSetting.msi" pelase допоможіть! | rjhilton56 | Операційні системи Windows | 10 | 12 травня 2008 09:58 |
| "Відсутній - пристрою немає" | DynamicMK | Мережа, Модеми & VoIP | 9 | 17 березня 2008 12:17 |
| Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска". | aechain | Операційні системи Windows | 5 | 24 січня 2008 15:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |