![]() |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώ τα Windows XP και για να περάσουμε το μήνυμα λάθους. Μπορώ να σε ασφαλή λειτουργία, αλλά δεν μπορείτε να πάρετε το μενού Έναρξη να τρέχει, είναι απλώς μια κενή οθόνη. Υπάρχει τρόπος να φτάσετε αυτό το αρχείο πίσω; Αυτό δεν έγινε για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά κερκόπορτα Trojan διαπιστώθηκε με τον υπολογιστή μου. Θα μπορούσαν να είναι συνδεδεμένοι; Έχετε AVG αντι λογισμικό ιών, αλλά δεν βρίσκω. Ήταν ένα Spyware πρόγραμμα που διάλεξε αυτό και τότε θα είναι σε καραντίνα. Βοήθεια! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν δεν μπορείτε να πάρετε σε παράθυρα που καθιστά δύσκολο να αντικαταστήσει τα αρχεία.
Αν ήμουν στη θέση σας θα ήθελα μόνο που τα XP CD στον υπολογιστή και κάνουν παράθυρα επισκευής. Θα πρέπει να λάβει μόνον 30 λεπτά και το PC σας θα εξακολουθήσει να αποτελεί τον ίδιο τρόπο που ήταν πριν. Εάν δεν γνωρίζετε πώς να το κάνετε αυτό, επιτρέψτε μου να το γνωρίζω. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Αχ, δεν έχεις ένα CD XP. Έχουμε ήδη το αρχείο που λείπει σε ένα USB memory stick και εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία. Όταν προσπαθώ να επιλέξετε τη μονάδα δίσκου, που λέει συσκευή δεν είναι έτοιμη. Καμιά ιδέα τι να κάνει το επόμενο βήμα; |
|
| |||
| |||
| Μήπως η USB Pen Drive εργασία σε άλλο μηχάνημα; |
|
| |||
| |||
| Ναι, όντως, έχει χρησιμοποιηθεί μόνο στον υπολογιστή που είμαι τώρα. |
|
| |||
| |||
| Hmmm. thats παράξενο, το USB είναι δυνατή θάλασσα για το άλλο PC επίσης. Θα πρότεινα πιέζοντας το πλήκτρο F8 κατά την τροφοδοσία του υπολογιστή και επιλέξτε "τελευταία γνωστή ρύθμιση που εργάστηκε» αντί για ασφαλή λειτουργία. Αλλιώς ότι έχετε ένα CD XP. |
|
| |||
| |||
| Τελευταία γνωστή ρύθμιση δεν λειτουργεί είτε! Έχουμε ήδη ένα CD XP SP2, ότι θα κάνει τίποτα; |
|
| |||
| |||
| Όχι. |
|
| |||
| |||
| Δεν ήταν ένα CD με τον υπολογιστή. Υπάρχει τρόπος για την αποκατάσταση του, χωρίς να χάσει τα δεδομένα; |
|
| |||
| |||
| Τι μάρκα είναι το PC; Είναι η αποκατάσταση ενσωματωμένο λογισμικό του υπολογιστή; Οι πιθανότητες είναι ακόμη και αν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αποκατασταθεί το ενσωματωμένο χαρακτηριστικό θα εξαφανίσουν τα πάντα. Best XP ώστε να έχετε ένα CD, τα περισσότερα άτομα έχουν ένα, δεν μπορεί να δανειστεί ένα; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια avg αρχείο που λείπει δεν έχουν ιού λογισμικό | christine154 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 17 Αυγ 2008 04:21 |
| Αρχείο συστήματος των Windows 98 που λείπουν | hehosilver | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 16 Αυγ 2008 10:05 |
| Sims 2 wont εγκαταστήσετε Vista comp μου λείπει το αρχείο autorungui.dll βοηθήσει Εβδομάδα = ( | winrii | PC & Console Gaming | 4 | 25η Μαΐου 2008 03:17 |
| Λείπει το αρχείο εμποδίζει την εκκίνηση - hal.dll | lloydwoodford91 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 4η Μαΐου 2008 09:18 |
| Dll αρχείο που λείπει | dsleet | Λειτουργικά συστήματα Windows | 13 | 25 Ιουλ 2007 15:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |