![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sam koristeći Windows XP i uzimajući ovu poruku o pogrešci. Ne mogu ući u safe modu, ali ne može se početi prikazivati meni, to je samo prazan ekran. Postoji li način dobivanja ove datoteke natrag? To se dogodilo nedugo nakon zakulisni trojanskih pronađen je na moj PC. Mogao bi biti povezani? Imati AVG protu-virus softver, ali ga nije naći. Bio je Spyware program koji preuzima ga i onda sam ga u karanteni. Pomoć! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ne možete ući u prozore to otežava zamijeniti datoteke.
Ako su vam ja bih jednostavno stavite XP CD u računalo i napraviti prozore popravak. Potrebno je samo 30 min i vaše računalo će i dalje biti na isti način to je bio prije. Ako ne znate kako da to učinite javite mi. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ah, nemam je dobio XP CD-a. Imaju nestalih datoteku na USB memory stick i booting up in siguran način. Našto JA probati za odabir pogona, uređaja, kaže da nije spremna. Bilo koji ideja što učiniti sljedeće? |
|
| |||
| |||
| Da li se olovkom USB voziti rad u drugom računalu? |
|
| |||
| |||
| Da, to su samo koristi u računalu I'm on sada. |
|
| |||
| |||
| Hmmm. taj neparan, moguće je USB messed up na vašem računalu i drugih. Htjela predlažemo pritiskom F8 kada se računalo na napajanje i odaberite "Last Known konfiguraciji koja je radila" umjesto u sigurnom načinu rada. Ako to nije slućaj dobiti XP CD-a. |
|
| |||
| |||
| Posljednja poznata konfiguracija ne radi ni! Imati je dobio XP SP2 CD-a, koji će obaviti išta? |
|
| |||
| |||
| Nope. |
|
| |||
| |||
| Tu nije bilo CD-a sa računala. Postoji li neki način vraćate ga, bez gubitka podataka? |
|
| |||
| |||
| Što je brand PC? Je li obnoviti softver ugrađen u računalo? Šanse su čak i ako možete pristupiti izgrađen značajku vraćanja će obrisati sve. Best dobiti XP CD-a, većina ljudi ima jedan, ne mogu ti posuditi jedan? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nedostaje datoteka za pomoć avg nemam virus softver | christine154 | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 17. kolovoz 2008 04:21 |
| Windows 98 sustavu datoteka nedostaje | hehosilver | Windows Operating Systems | 5 | 16. kolovoz 2008 10:05 |
| Sims 2 navika Vista instalirati na moj comp nedostaje datoteka autorungui.dll pomoć eek = ( | winrii | PC & konzole Igre | 4 | 25. svibanj 2008 03:17 |
| Nedostaje datoteka sprečava pokretanje - hal.dll | lloydwoodford91 | Windows Operating Systems | 1 | 4. svibanj 2008 09:18 |
| Dll file missing | dsleet | Windows Operating Systems | 13 | 25. srpnja 2007 15:47 |
| Thread Tools | |
| |