![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Am Windows XP és ezt a hibaüzenetet kapok. Tudok biztonságos módja, de nem kap a Start menü Futtatás parancsára, ez csak egy üres képernyőt. Van-e módja a fájl vissza? Ez történt, nem sokkal később a Backdoor trojan találták on my PC. Lehetne ezeket egymáshoz? Van AVG anti-vírus program, de nem találta meg. Volt egy spyware program, amely felvette, majd karanténba azt. Segítség! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha nem tud a Windows teszi nehézzé, hogy fájlokat.
Ha a te Én csak be az XP CD-t a számítógéphez, és ezt a Windows-javítás. Ezt csak 30 perc, és a számítógép továbbra is ugyanúgy volt korábban. Ha nem tudod, hogyan kell ezt csinálni let me know. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ó, nincs olyan XP CD-t. Megvan a hiányzó fájlt egy USB memóriáról, és indításkor a csökkentett módban. Amikor megpróbálom kiválasztani a meghajtót, azt mondja, eszköz nem áll készen. Van ötleted, mit tegyek most? |
|
| |||
| |||
| E az USB pen drive munkát egy másik gép? |
|
| |||
| |||
| Igen, igen, most használják ki a számítógép vagyok most. |
|
| |||
| |||
| Hmmm. thats odd, annak esetleges USB hírnök fel a többi számítógépre is. Azt javasoljuk, ha Powering F8 gomb a számítógépen, és válassza a "végső konfiguráció, hogy dolgozott" a biztonságos módot. Ennek hiányában egy XP CD-t. |
|
| |||
| |||
| Utolsó ismert beállítás nem működik, vagy! Van egy XP SP2 CD-t, hogy nem lesz semmi? |
|
| |||
| |||
| Nem. |
|
| |||
| |||
| Nem volt egy CD-t a számítógépről. Van-e olyan módon visszaállítsák azt, anélkül, hogy elveszítse az adatokat? |
|
| |||
| |||
| Milyen márka az a PC? Ez a szoftver beépített visszaállítani a számítógépet? Véletlenek vannak, akkor is, ha elérhetjük a beépített funkció helyreállítására akkor törölje mindent. A legjobb, hogy egy XP CD-t, a legtöbb ember egy-egy, nem tud kölcsönözni egyet? |