![]() |
|
| |||
| |||
| אני משתמש ב-Windows XP ו מקבל את הודעת השגיאה. אני יכול להיכנס במצב בטוח אבל לא יכול לקבל את תפריט התחל לרוץ, זה פשוט מסך ריק. האם יש דרך לקבל בחזרה את הקובץ הזה? זה קרה זמן קצר לאחר אחורית trojan נמצא על המחשב שלי. הם יכלו להיות מחובר? האם ממוצע אנטי וירוס אבל זה לא מוצא את זה. תוכנות ריגול הייתה תוכנית בחרנו את זה ואז אני quarantined זה. עזרה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אינך יכול לקבל את זה לתוך Windows מקשה להחליף קבצים.
אם הייתי במקומך הייתי פשוט שם את XP לכונן של מחשב עם מערכת הפעלה Windows ועושים לתקן. זה צריך לקחת רק 30 דקות ובין המחשב ימשיך להיות באותה צורה זה היה לפני. אם אינך יודע כיצד לעשות את זה לי על כך. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| אה, לא יש XP לכונן. יש חסר את הקובץ על זיכרון USB ו מקל על באתחול במצב בטוח. כאשר אני מנסה לבחור את הכונן, זה אומר התקן לא מוכן. יש לך מושג מה לעשות הלאה? |
|
| |||
| |||
| האם כונן USB עט מכונת עבודה אחרת? |
|
| |||
| |||
| כן, כן, השתמשתי בה זה עתה את המחשב אני עכשיו. |
|
| |||
| |||
| Hmmm. thats מוזר, את האפשרי USB הוא messed על המחשב שלך, גם אחרים. הייתי מציע לחיצה על F8 בעת powering המחשב ובחר ב 'התצורה האחרונה הידועה כי עבדתי' במקום 'מצב בטוח'. כי אי לקבל XP לכונן. |
|
| |||
| |||
| התצורה האחרונה הידועה גם לא עובד! יש תקליטור של XP SP2, כי יהיה לעשות משהו? |
|
| |||
| |||
| לא. |
|
| |||
| |||
| לא היה דיסק עם המחשב. האם יש דרך לשחזר את זה, מבלי לאבד את הנתונים? |
|
| |||
| |||
| מה היא מותג המחשב? האם לשחזר את התוכנה המובנית לתוך המחשב? הסיכויים הם, גם אם אתה יכול לגשת מובנים לשחזר תכונה היא לנגב את הכל. הטוב ביותר כדי לקבל XP לכונן, רוב האנשים יש אחד, אתה לא יכול לשאול כזה? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה ממוצע קובץ חסר אין וירוס | christine154 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | -17 אוגוסט 2008 04:21 |
| מערכת הקבצים של Windows 98 חסר | hehosilver | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 16th אוגוסט 2008 10:05 |
| Sims 2 רגיל להתקין את Vista על comp חסר קובץ autorungui.dll עזרה eek = ( | winrii | PC & קונסולת משחקים | 4 | ה -25 במאי 2008 03:17 |
| חסר קובץ ההפעלה מונעת - hal.dll | lloydwoodford91 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 4th מאי 2008 09:18 |
| חסר קובץ DLL | dsleet | מערכות ההפעלה Windows | 13 | ה -25 בחודש יולי 2007 15:47 |
| שרשרת כלים | |
| |