![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Naudoju Windows XP, gaunate šį klaidos pranešimą. Galiu pereiti į safe mode, bet negali pasiekti meniu Pradėti važiuoti, tai tik tuščias ekranas. Ar gauti šį failą atgal būdu? Tai įvyko netrukus po to backdoor trojan buvo rastas ant mano kompiuterio. Jie galėjo būti susiję? Ar AVG antivirusinę programinę įrangą, tačiau ji negali jo rasti. Buvo šnipinėjimo programa, kuri pasirinko jį ir tada aš jį karantine. Padėti! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei negalite patekti į langus ji sunku pakeisti failus.
If I were you I'd tik įdėti XP CD į kompiuterį ir daryti Windows repair. Jis turi tik 30 minučių ir kompiuterį vis dar bus taip, kaip tai buvo anksčiau. Jei nežinote, kaip tai padaryti, praneškite man. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ak, negavote XP CD. Turime trūksta failo USB atminties kortelės ir atsisiuntimas iki imu. Kai bandau pasirinkti diską, jis sako prietaisas neparengtas. Bet idėja, ką daryti toliau? |
|
| |||
| |||
| Ar USB pen drive dirbti į kitą kompiuterį? |
|
| |||
| |||
| Taip, jis daro, ką tik naudoti ją į kompiuterį aš dabar. |
|
| |||
| |||
| Hmmm. Thats nelyginis, jo galimą USB yra messed up ant kitų savo kompiuterį taip pat. Siūlyčiau paspausti klavišą F8, kai guli ant PC ir pasirinkite "paskutinės žinomos konfigūracijos, kurie dirbo", o ne imu. To nepadarius, kad gauti XP CD. |
|
| |||
| |||
| Paskutinis žinomas konfigūracija neveikia arba! Turime XP SP2 CD, taip kad nieko daryti? |
|
| |||
| |||
| Nope. |
|
| |||
| |||
| Nebuvo su kompiuterio CD. Ar atkurti jį taip, neprarandant duomenų? |
|
| |||
| |||
| Kokios markės yra PC? Ar atkurti programinė įranga, įdiegta į kompiuterį? Yra tikimybė, net jei jūs galite susipažinti pastatytas atkūrimo funkcija bus sunaikinti viską. Geriausi gauti XP CD, dauguma žmonių turi vieną, can't you skolintis vienas? |