![]() |
|
| |||
| |||
| Am lietojot Windows XP un iesaistot šīs kļūdas ziņojumu. Es var nokļūt drošajā režīmā, bet nevar iegūt izvēlnē Sākt skriet, tā ir tikai tukša ekrāna. Vai ir veids, kā iegūt šo failu atpakaļ? Tas notika neilgi pēc backdoor Trojan tika konstatēts mana PC. Viņi varēja būt saistīts? Vai AVG anti vīrusu programmatūru, bet tas nav atrast. Was Spyware programmu, to pacēla un tad es karantīnā to. Palīdzība! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja Jūs nevarat iekļuvuši logus padara grūti aizvietot failus.
Ja es būtu tu man vienkārši ielieciet XP CD ar datoru un to logu remonts. Tas aizņems tikai 30 minūtes, un jūsu dators joprojām būs tāpat tas bija pirms tam. Ja jūs nezināt, kā to izdarīt, let me know. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ah, nav ieguvuši XP CD. Ir ieguvuši trūkst failu USB memory stick un booting up drošā režīmā. Kad mēģinu, lai izvēlētos disku, tas saka ierīce nav gatava. Jebkuru ideju, ko darīt tālāk? |
|
| |||
| |||
| Vai USB pildspalva vadīt darbu citu mašīnu? |
|
| |||
| |||
| Jā, tas ir tikai lietojuši datoru, es esmu par tagad. |
|
| |||
| |||
| Hmmm. Tas ir dīvaini, ka to iespējams USB ir messed up uz citām jūsu datoru arī. Es ieteiktu nospiežot F8, kad darbina datoru un izvēlieties 'pēdējās zināmās konfigurācija, kas strādāja ", nevis drošas režīmā. Ja tas nav iespējams iegūt XP CD. |
|
| |||
| |||
| Pēdējo zināmo konfigurācija nedarbojas, vai nu! Ir ieguvuši XP SP2 CD, būs, ka kaut ko darīt? |
|
| |||
| |||
| Nē. |
|
| |||
| |||
| Nebija ar datora CD. Vai ir veids, kā atjaunot to, nezaudējot datus? |
|
| |||
| |||
| Kas zīmols ir PC? Vai atjaunot programmatūru, kas iebūvēts datorā? Iespējams, pat, ja jūs varat piekļūt būvēts atjaunot funkciju, tā būs noslaucīt visu. Vislabāk, lai iegūtu XP CD, lielākā daļa cilvēku ir viens, tu nevari aizņemties vienu? |
![]() |
|
| Bookmarks |