![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy korzystasz z systemu Windows XP i wyświetlany jest komunikat. Mogę dostać w trybie awaryjnym, ale nie może dostać się do uruchamiania menu start, to tylko pusty ekran. Czy istnieje sposób na uzyskanie tego pliku z powrotem? Stało się to nie długo po backdoor trojan było znaleźć na moim komputerze. Czy są one związane? Czy AVG anty wirus oprogramowanie, ale nie znaleźli go. Spyware to program, który wybrał go i potem go kwarantannie. Pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli nie możesz dostać się do okna to utrudnia zastąpienie plików.
If I were you I'd wystarczy umieścić XP CD w komputerze i dokonać naprawy okien. Należy jedynie 30 minut, a Twój komputer będzie nadal tak samo było przed. Jeśli nie wiesz jak to zrobić, daj mi znać. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ach, nie otrzymałem wiadomość XP CD. Posiadamy brakujący plik na pamięci USB i uruchamianie w trybie awaryjnym. Gdy próbuję wybrać dysk, to mówi urządzenie nie jest gotowy. Każdy pomysł, co robić dalej? |
|
| |||
| |||
| Czy USB pen drive pracy w innym komputerze? |
|
| |||
| |||
| Tak, tak, po prostu ją w komputerze I'm on teraz. |
|
| |||
| |||
| Hmmm. thats odd jej USB możliwe jest messed up na innym komputerze również. Sugerowałbym naciśnięciu klawisza F8 podczas zasilania komputera i wybierz opcję "ostatniej znanej konfiguracji pracował zamiast trybie awaryjnym. Niedopełnienia tego obowiązku uzyskania XP CD. |
|
| |||
| |||
| Ostatnia znana konfiguracja nie działa albo! Posiadamy jeden CD XP z dodatkiem SP2, że nie będzie niczego? |
|
| |||
| |||
| Nope. |
|
| |||
| |||
| Nie było CD z komputera. Czy istnieje sposób na przywrócenie go bez utraty danych? |
|
| |||
| |||
| Jakie marki jest komputer? Czy przywrócić oprogramowanie wbudowane w komputer? Szanse są, nawet jeśli masz dostęp do wbudowanej w przywróceniu funkcji będzie wymazać wszystko. Najlepsze dostać XP CD, większość ludzi ma jedną, nie może Ci pożyczyć jeden? |
![]() |
|
| Zakładki |