![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Používám Windows XP a ako sa táto chybová správa. Nemôžem sa dostať do núdzového režimu, ale nemôže si v ponuke Štart na príkaz Spustiť, je to len prázdna obrazovka. Existuje spôsob, ako dostať tento obrázok späť? Stalo sa tak nedlouho po backdoor Trojan bol nájdený na mojom PC. Mohli byť pripojení? Už AVG Anti virus software, ale nenašli ho. Spyware je program, ktorý si vybral ju a potom som ho v karanténe. Pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak sa nemôžete dostať do okna, že je ťažké nahradiť súbory.
Kdybych vás bych prostě dal XP CD do počítača a vykonať opravu okien. Mal by mať len 30 minút a vaše PC bude aj naďalej rovnakým spôsobom to bolo predtým. Ak neviete, ako na to dajte mi vedieť. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ach, nie dostala XP CD. Už tu chýba súbor na USB pamäťovej karte a zavádzania systému v núdzovom režime. Keď sa snažím vybrať disk, hovorí, že zariadenie nie je pripravené. Máte poňatie, čo robiť ďalej? |
|
| |||
| |||
| Má USB pero riadiť prácu v inom stroji? |
|
| |||
| |||
| Áno, áno, práve sa používa v počítači jsem tak. |
|
| |||
| |||
| Hmmm. to je divný, jeho možných USB je neusporiadaný na Vaše ďalšie PC tiež. Chtěl bych navrhnúť stlačením F8 pri zapnutí PC a vyberte 'poslednú známu konfiguráciu, ktorá pracovala' namiesto núdzovom režime. Ak tak neurobí dostať XP CD. |
|
| |||
| |||
| Poslednej známej konfigurácii nefunguje, buď! Už mám XP SP2 CD, ktoré bude robiť niečo? |
|
| |||
| |||
| Nie. |
|
| |||
| |||
| Nebolo CD s počítačom. Existuje spôsob, ako ju obnoviť, a to bez straty dát? |
|
| |||
| |||
| Aké značky je PC? Je obnoviť softvér postavený na počítači? Šance sú, aj keď môže k postavená v obnovenie funkcie ho zmaže všetko. Najlepšie získať XP CD, väčšina ľudí má jeden, nemôže vám požičať jeden? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc AVG File chýba mať žiaden vírus softvér | christine154 | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 17. augusta 2008 04:21 |
| Windows 98 chýbajúcich systémových súborov | hehosilver | Operačné systémy Windows | 5 | 16. augusta 2008 10:05 |
| Sims 2 zvyknutý inštalovať na mojom Vista comp chýba súbor autorungui.dll pomoci EEK = ( | winrii | PC a herné konzoly | 4 | 25. mája 2008 03:17 |
| Chýba súbor zabraňuje spusteniu - hal.dll | lloydwoodford91 | Operačné systémy Windows | 1 | 4. mája 2008 09:18 |
| Dll súbor chýba | dsleet | Operačné systémy Windows | 13 | 25. júl 2007 15:47 |
| Thread Tools | |
| |