![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Сам помоћу Уиндоуси КСП и узимајући ову поруку о грешци. Не могу ући у сафе моду, али не може се почети приказивати мени, то је само празан екран. Постоји ли начин добијања ове датотеке назад? То се догодило недуго након закулисни тројанских пронађен је на мој ПЦ. Могао би да буду повезани? Имати АВГ проту-вирус софтвер, али га није наћи. Био је Спыуаре програм који преузима га и онда сам га у карантени. Помоћ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако не можете ући у прозоре то отежава заменити датотеке.
Ако су вам ја бих једноставно ставите КСП ЦД у рачунар и направити прозоре поправку. Потребно је само 30 мин и ваше рачунар ће и даље бити на исти начин то је био пре. Ако не знате како да то урадите јавите ми. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Ах, немам је добио КСП ЦД-а. Имају несталих датотеку на УСБ меморы стицк и боотинг уп ин сигуран начин. Нашто ЈА пробати за избор погона, уређаја, каже да није спремна. Било који идеја шта да урадите следеће? |
|
| |||
| |||
| Да ли се оловком УСБ возити рад у другом рачунару? |
|
| |||
| |||
| Да, то су само користи у рачунару И'м он сада. |
|
| |||
| |||
| Хммм. тај непаран, могуће је УСБ мессед уп на вашем рачунару и других. Хтјела предлажемо притиском Ф8 када се рачунар на напајање и изаберите "Ласт Кноун конфигурацији која је радила" уместо у безбедном начину рада. Ако то није слућај добити КСП ЦД-а. |
|
| |||
| |||
| Последња позната конфигурација не ради ни! Имати је добио КСП СП2 ЦД-а, који ће чинити било што? |
|
| |||
| |||
| Нопе. |
|
| |||
| |||
| Ту није било ЦД-а са рачунара. Постоји ли неки начин враћате га, без губитка података? |
|
| |||
| |||
| Шта је бранд ПЦ? Да ли је обновити софтвер уграђен у рачунар? Шансе су чак и ако можете да приступите изграђен функцију враћања ће избрисати све. Бест добити КСП ЦД-а, већина људи има један, не могу ти посудити један? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Недостаје датотека за помоћ авг немам вирус софтвер | цхристине154 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 17 аугуст 2008 04:21 |
| Уиндоус 98 систему датотека недостаје | хехосилвер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 16 аугуст 2008 10:05 |
| Симс 2 навика Виста инсталирате на мој цомп недостаје датотека ауторунгуи.длл помоћ еек = ( | уинрии | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 25 мај 2008 03:17 |
| Недостаје датотека спречава покретање - хал.длл | ллоыдуоодфорд91 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 4 мај 2008 09:18 |
| Длл филе миссинг | дслеет | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 13 | 25. јула 2007 15:47 |
| Тхреад Тоолс | |
| |