![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Am kullanarak Windows XP ve bu hata iletisini alıyorum. Ben kasası moduna ancak alabilirsiniz çalıştırmak için başlangıç menüsü değil, sadece boş bir ekran.
Bu dosyayı geri almanın bir yolu var mı? Bu, çok sonra arka troyan on my PC bulundu oldu. Da bağlı olabilir mi? Have AVG anti virüs yazılımı ama bulamadık. Ve sonra ben de karantinaya aldım bir Spyware programı oldu. Yardım! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Eğer Windows bu zor dosyaları değiştirmek için yapar elde edemezsiniz.
Eğer ben sadece PC XP CD'si yerleştirin ediyorum ve pencerelerin tamir yapmak sen. Sadece 30 dakika sürer PC hala daha önce de aynı şekilde olacaktır. Eğer bu yaz izin yapmak bilmiyorum biliyorum. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Ah bir XP CD var değil, var.
İyi bir USB Memory Stick üzerindeki eksik dosya var ve güvenli modda kadar boot. Ben sürücü seçmek için çalışırsanız, bu aygıt hazır değil diyor. Ne herhangi bir fikrin var mı? |
|
|
|||
|
|||
|
Başka bir makinede USB kalem sürücüsü çalışır mı?
|
|
|
|||
|
|||
|
Evet, sadece bilgisayarda Şimdi çıkıyorum kullanıldığı var.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hmmm. şu tuhaf, onun mümkün USB diğer PC'de de berbat olduğunu.
Ne zaman üzerinde PC güçlendiren ve '' yerine güvenli modda çalıştığı bilinen son yapılandırma seçeneğini F8 tuşuna öneririz. Bir XP CD elde Failing. |
|
|
|||
|
|||
|
Son bilinen yapılandırma ya çalışmıyor!
Varsa, bu her şeyi yapacak bir XP SP2 CD'si var mı? |
|
|
|||
|
|||
|
Hayır.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bu bilgisayar ile CD değildi.
Orada, veri kaybetmeden onu yeniden bir yolu var mı? |
|
|
|||
|
|||
|
Ne marka PC nedir?
Yazılım bilgisayar üzerinde inşa geri mi? Şansı var olsanız bile inşa bu herşeyi silmek olacaktır özelliği geri erişebilirsiniz. En iyi bir XP CD almak için, pek çok insan var, biri değil, bir tane alabilir miyim? |