![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| М. За допомогою Windows XP і отримати це повідомлення про помилку. Я можу увійти в безпечному режимі, але не може отримати стартове меню для запуску, то це просто пустий екран. Чи є спосіб отримати цей файл назад? Це відбулося незабаром після бекдор-троян був виявлений на моєму комп'ютері. Може бути пов'язано це? Have AVG Anti програмне вірусу, але не знаходить його. Була програма Spyware, що підняв його і тоді я його на карантин. Допомога! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви не можете потрапити в Windows воно робить його важким для заміни файлів.
Якщо на вашому місці я б просто поставити XP CD на комп'ютер і зробити Windows ремонту. Воно повинне здійснюватися тільки 30 хвилин і комп'ютер все одно буде так, як це було раніше. Якщо ви не знаєте, як це зробити, дайте мені знати. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ах, не отримали XP. Придбали відсутній файл на карту пам'яті USB і при завантаженні в безпечному режимі. Коли я намагаюся вибрати диск, він говорить пристрій не готове. Будь-яка ідея, що робити далі? |
|
| |||
| |||
| Лі диск USB Pen роботу в іншу машину? |
|
| |||
| |||
| Так, це так, тільки використовувати його в комп'ютер я зараз. |
|
| |||
| |||
| Хммм. Thats непарні, про її можливу USB є безлад на вашому комп'ютері та інші. Я хотів би запропонувати натиснути F8, коли живлення подається на комп'ютер і виберіть пункт "Останній відомий конфігурацію, яка працювала", а не в безпечному режимі. В іншому випадку отримаєте XP. |
|
| |||
| |||
| Останній відомий конфігурації теж не працює! Придбали XP SP2 CD, буде що-небудь зробити? |
|
| |||
| |||
| Ні. |
|
| |||
| |||
| Був не компакт-диск з комп'ютера. Чи є спосіб відновити його, без втрати даних? |
|
| |||
| |||
| Що бренду ПК? Чи є відновити програмне забезпечення побудоване на комп'ютері? Швидше за все, навіть якщо ви можете отримати доступ до вбудованих відновити функцію він буде знищувати все. Краще отримати XP, в більшості людей один, ти не можеш позичити одну? |