menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Chybí soubor zabraňuje spuštění - hal.dll

Reply

Thread Nástroje
Old 4. května 2008, 08:49
Člen Skupina

Default Chybí soubor zabraňuje spuštění - hal.dll

Při spuštění počítač dostanu tuto chybovou zprávu těsně po acer obrazovky a GPU informace.

<windowsroot> \ system32 \ hal.dll je poškozen nebo nebyl nalezen. Prosím přeinstalujte

(nebo něco podobného, že)

Nemůžete jít dále, než je jakýkoli. Pokud stisknete klíč restartu systému a stejné děje.

Mám disk pro XP Professional, ale znovu to znamená, že bych ztratit všechny moje dokumenty by ne, a ty jsem nebyla zálohována.

Prosím pomozte, jakékoli nápady či připomínky budou vítány. I'm thinking obnovení systému by bylo možné, ale jak to mám udělat, aniž by ztratily dokumenty.

Mám tu dva 160gigabajt hardrives tam tak bych mohl opustit jednu s mým docs a současná okna sám a přeinstalovat XP na druhou?

HELP!?
Old 4. května 2008, 09:18
Moderátor skupiny

Default Chybí soubor zabraňuje spuštění - hal.dll

Oprava instalace systému Windows XP

http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.