μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Λείπει το αρχείο εμποδίζει την εκκίνηση - hal.dll

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4ης Μαΐου 2008, 08:49
Μέλος Ομάδα

Default Λείπει το αρχείο εμποδίζει την εκκίνηση - hal.dll

Κατά την εκκίνηση του υπολογιστή μου να βρω αυτό το μήνυμα λάθους λίγο μετά την οθόνη acer και gpu πληροφορίες.

<windowsroot> \ system32 \ hal.dll λείπει ή είναι κατεστραμμένο. Παρακαλούμε επανεγκαταστήστε

(ή κάτι παρόμοιο με αυτό)

Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο. Εάν πιέσετε ένα πλήκτρο γίνει επανεκκίνηση του συστήματος και το ίδιο συμβαίνει.

Θα έχουμε ένα δίσκο για επανεγκατάσταση XP Professional, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα ήθελα να μου χαλαρά όλα τα έγγραφα δεν θα είναι, και αυτά που έχω δεν υποστηρίζεται.

Παρακαλώ βοηθήστε, οποιεσδήποτε ιδέες ή προτάσεις, θα πρέπει να εκτιμηθεί. Σκέφτομαι επαναφορά του συστήματος θα ήταν μια δυνατότητα, αλλά πώς μπορώ να το κάνουμε αυτό, χωρίς να χάσει έγγραφα.

Έχω Έχεις δύο 160GB hardrives εκεί γι 'αυτό θα μπορούσε να αφήσει το ένα με docs μου και την τρέχουσα και την επανεγκατάσταση των Windows XP και μόνο για το άλλο;

HELP!;
Old 4ης Μαΐου 2008, 09:18
Συντονιστής Ομάδας

Default Λείπει το αρχείο εμποδίζει την εκκίνηση - hal.dll

Εγκατάσταση των Windows XP Επιδιόρθωση

http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Startup Application Βοήθεια - Εισαγωγή. Exe αρχείο έτσι ώστε να την εκκίνηση με τα Windows Sasstraliss Λειτουργικά συστήματα Windows 1 4η Μαΐου 2009 09:52
Βοήθεια avg αρχείο που λείπει δεν έχουν ιού λογισμικό christine154 Virus, Spyware & Ασφάλεια 2 17 Αυγ 2008 04:21
NTLDR λείπει μήνυμα κατά την εκκίνηση julez Λειτουργικά συστήματα Windows 3 6η Μαΐου 2008 04:30
Λείπει Browseui.dll αρχείου Σάζι Λειτουργικά συστήματα Windows 20 23 Δεκ. 2007 12:21
Dll αρχείο που λείπει dsleet Λειτουργικά συστήματα Windows 13 25 Ιουλ 2007 15:47
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.