![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mikor indulnak be a számítógépet én kap ez hiba üzenet után az Acer képernyő és GPU információkat. <windowsroot> \ System32 \ Hal.dll hiányzik vagy sérült. Kérjük újratelepítéséhez (vagy valami ahhoz hasonló) Nem mehet tovább annál. Ha megnyomja a gombot a rendszer újraindul és ugyanez történik. Én is kaptam egy lemezt, az XP Professional rendszer újratelepítése, de ez azt jelenti, hogy elveszítené az összes dokumentumok nem volna, és ezek még nem fedezett fel. Kérem, segítsen, a gondolatok és javaslatok lenne méltányol. Gondolkodom rendszer helyreállítása lenne a lehetőség, de hogyan tudom csinálni anélkül dokumentumokat. Én is kaptam két 160GB hardrives ott így elhagyják az egyik az én docs, és a jelenlegi Windows XP és újra csak a másik? HELP!? |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Startup Application Help - Beszúr egy. Exe fájl, így a Windows indításakor | Sasstraliss | A Windows operációs rendszerek | 1 | 4. május 2009 09:52 |
| Segítség avg fájl eltűnt nincs vírus szoftver | christine154 | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 17. augusztus 2008 04:21 |
| NTLDR hiányzik üzenet indításkor | julez | A Windows operációs rendszerek | 3 | 6. május 2008 04:30 |
| Hiányzik Browseui.dll fájl | SAZ | A Windows operációs rendszerek | 20 | 23. december 2007 12:21 |
| Dll fájl hiányzik | dsleet | A Windows operációs rendszerek | 13 | 25. július 2007 15:47 |
| Téma eszközök | |
| |