פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

חסר קובץ ההפעלה מונעת - hal.dll

Reply

שרשרת כלים
Old 4 במאי 2008, 08:49
חבר קבוצת

Default חסר קובץ ההפעלה מונעת - hal.dll

בעת הפעלת המחשב שלי למעלה אני מקבל הודעת שגיאה זו רק לאחר Acer מסך ו gpu נוספים.

<windowsroot> \ system32 \ hal.dll חסר או פגום. התקן מחדש

(או משהו דומה לזה)

אתה לא יכול ללכת כל כך רחוק יותר. אם אתה לוחץ על מקש כלשהו את מערכת ההפעלה מחדש ואותו הדבר קורה.

יש לי יש לי דיסק של XP Professional, אך ההתקנה מחדש, כי זה אומר שאני לא קשור כל המסמכים שלי לא היה את זה, ואת אלה אני לא מגובים.

אנא עזור, כל רעיונות או הצעות יהיה מוערך. אני חושב על שחזור המערכת תהיה אפשרות אבל איך אני עושה את זה מבלי לאבד מסמכים.

יש לי יש שני 160GB hardrives שם כדי שאני אוכל לעזוב את אחד עם המסמכים שלי ואת הנוכחי לבד ולהתקין מחדש את Windows XP על השני?

HELP!?
Old 4 במאי 2008, 09:18
מנהל קבוצת

Default חסר קובץ ההפעלה מונעת - hal.dll

תיקון התקנה של Windows XP

http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
יישום הפעלה עזרה - הכנס. קובץ exe כך שהוא יהיה עם ההפעלה Windows Sasstraliss מערכות ההפעלה Windows 1 4th מאי 2009 09:52
עזרה ממוצע קובץ חסר אין וירוס christine154 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 2 -17 אוגוסט 2008 04:21
NTLDR חסר הודעה על ההפעלה julez מערכות ההפעלה Windows 3 6 מאי 2008 04:30
חסר קובץ Browseui.dll Saz מערכות ההפעלה Windows 20 23 דצמבר 2007 12:21
חסר קובץ DLL dsleet מערכות ההפעלה Windows 13 ה -25 בחודש יולי 2007 15:47
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.