mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Nėra failų neleidžia Startup - Hal.dll

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 4, 2008, 08:49
Narys

Default Nėra failų neleidžia Startup - Hal.dll

Kada pradėti kurti savo kompiuterį gaunu tokį klaidos pranešimą iškart po Acer ekranas ir GPU informacija.

<windowsroot> \ System32 \ Hal.dll arba jis sugadintas. Prašome iš naujo

(arba kažką panašaus į tai)

You can't go bet kaip, kad toliau. Jei paspausite klavišą sistema paleidžiama iš naujo ir tas pats atsitinka.

Turiu diskas XP Professional, bet iš naujo tai reiškia, kad man netektų visų savo dokumentų, būtų ne ji, o tai aš ne atsargines kopijas.

Prašome padėti, bet kokias idėjas ir pasiūlymus, būtų vertinami. I'm thinking System Restore būtų galimybė, bet kaip tai padaryti neprarandant dokumentus.

Turiu dvi 160GB hardrives ten kad galėčiau palikti su mano dokumentus ir šiuo metu vien ir iš naujo įdiegti Windows XP į kitas vieną?

HELP!?
Old Gegužė 4, 2008, 09:18
Moderatorius Grupė

Default Nėra failų neleidžia Startup - Hal.dll

Windows XP įdiegimas Remontas

http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Paleidimas taikymas Pagalba - Insert. Exe failą, kad jis bus su Windows paleisties Sasstraliss Windows "operacinės sistemos 1 4 gegužė 2009 09:52
Pagalba Įvertinimas Dingęs failas nėra virusų programinę įrangą christine154 Virus, Spyware & Security 2 Rugpjūtis 17, 2008 04:21
NTLDR trūksta pranešimą paleidus julez Windows "operacinės sistemos 3 6 gegužė 2008 04:30
Trūksta Browseui.dll failą Diktatura Windows "operacinės sistemos 20 23 gruodis 2007 12:21
Dll failo trūksta dsleet Windows "operacinės sistemos 13 25 liepa 2007 15:47
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.