menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Chýba súbor zabraňuje spusteniu - hal.dll

Reply

Thread Tools
Old 4. mája 2008, 08:49
Člen Skupina

Default Chýba súbor zabraňuje spusteniu - hal.dll

Pri spustení počítač dostanem túto chybovú správu tesne po acer obrazovky a GPU informácie.

<windowsroot> \ system32 \ hal.dll chýba alebo je poškodený. Prosím preinštalujte

(alebo niečo podobné, že)

Nemôžete ísť ďalej, než je akýkoľvek. Ak stlačíte kľúč reštarte systému a rovnaké deje.

Mám disk pre XP Professional, ale znovu to znamená, že by som stratiť všetky moje dokumenty by nie, a ty som nebola zálohované.

Prosím pomôžte, akékoľvek nápady alebo pripomienky budú vítané. I'm thinking obnovenia systému by bolo možné, ale ako to mám urobiť, bez toho, aby stratili dokumenty.

Mám tu dva 160gigabajt hardrives tam tak by som mohol opustiť jednu s mojím docs a súčasná okná sám a preinštalovať XP na druhú?

HELP!?
Old 4. mája 2008, 09:18
Moderátor skupiny

Default Chýba súbor zabraňuje spusteniu - hal.dll

Oprava inštalácie systému Windows XP

http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Spúšťanie aplikácií - Vložiť. Exe súboru tak, že bude štarte s oknami Sasstraliss Operačné systémy Windows 1 4. mája 2009 09:52
Pomoc AVG File chýba mať žiaden vírus softvér christine154 Virus, spyware a bezpečnosť 2 17. augusta 2008 04:21
NTLDR chýba správa o spustenie julez Operačné systémy Windows 3 6. mája 2008 04:30
Chýba Browseui.dll obrázok SAZ Operačné systémy Windows 20 23. decembra 2007 12:21
Dll súbor chýba dsleet Operačné systémy Windows 13 25. júl 2007 15:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.