![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pri spustení počítač dostanem túto chybovú správu tesne po acer obrazovky a GPU informácie. <windowsroot> \ system32 \ hal.dll chýba alebo je poškodený. Prosím preinštalujte (alebo niečo podobné, že) Nemôžete ísť ďalej, než je akýkoľvek. Ak stlačíte kľúč reštarte systému a rovnaké deje. Mám disk pre XP Professional, ale znovu to znamená, že by som stratiť všetky moje dokumenty by nie, a ty som nebola zálohované. Prosím pomôžte, akékoľvek nápady alebo pripomienky budú vítané. I'm thinking obnovenia systému by bolo možné, ale ako to mám urobiť, bez toho, aby stratili dokumenty. Mám tu dva 160gigabajt hardrives tam tak by som mohol opustiť jednu s mojím docs a súčasná okná sám a preinštalovať XP na druhú? HELP!? |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Spúšťanie aplikácií - Vložiť. Exe súboru tak, že bude štarte s oknami | Sasstraliss | Operačné systémy Windows | 1 | 4. mája 2009 09:52 |
| Pomoc AVG File chýba mať žiaden vírus softvér | christine154 | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 17. augusta 2008 04:21 |
| NTLDR chýba správa o spustenie | julez | Operačné systémy Windows | 3 | 6. mája 2008 04:30 |
| Chýba Browseui.dll obrázok | SAZ | Operačné systémy Windows | 20 | 23. decembra 2007 12:21 |
| Dll súbor chýba | dsleet | Operačné systémy Windows | 13 | 25. júl 2007 15:47 |
| Thread Tools | |
| |