![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Када је покретање мој рачунар ЈА добити ова порука о грешци након трпак екрана и ГПУ информације. <уиндоусроот> \ сыстем32 \ хал.длл недостаје или је оштећен. Молимо наново (или нешто слично да) Не можете ићи даље од тога. Ако притиснете било који тастер и систем рестартује исто догоди. Ја сам добио диск за КСП Профессионал поново инсталирати, али то значи да бих одушак сви моји документи не би га, а сам то не подупирач горе. Плеасе хелп, било које идеје или предлоге би било поштовати. Ја сам размишљати систем вратити би се могућност, али како могу то учинити без губљења докумената. Ја сам добила два 160ГБ хардривес тамо тако да сам могао да напусти један са моје документе и текуће сам и наново Уиндоус ксп на други? ПОМОЋ? |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Стартуп Апплицатион Помоћ - Убаците. Ексе датотеку тако да ће за покретање у оперативном систему Уиндоус | Сасстралисс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 4 мај 2009 09:52 |
| Недостаје датотека за помоћ авг немам вирус софтвер | цхристине154 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 17 аугуст 2008 04:21 |
| НТЛДР миссинг поруку о покретању | јулез | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 6 мај 2008 04:30 |
| Недостаје Броусеуи.длл датотеку | Саз | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 20 | 23 децембар 2007 12:21 |
| Длл филе миссинг | дслеет | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 13 | 25. јула 2007 15:47 |
| Тхреад Тоолс | |
| |