менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Відсутній файл забороняє запуск - hal.dll

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 2008 Травень, 08:49
Член групи

Default Відсутній файл забороняє запуск - hal.dll

При запуску мій комп'ютер я отримати це повідомлення про помилку тільки після екрану Acer і ГПУ інформації.

<windowsroot> \ system32 \ hal.dll відсутність або пошкодження. Будь ласка, перевстановіть

(або щось схоже на це)

Ви не можете піти далі, ніж це. Якщо ви натискаєте клавішу перезавантаження системи і те ж саме відбувається.

У мене є диск для XP Professional, але переустановка це значить, що я б програти всі мої документи не будуть, і це я не підкріплені.

Будь ласка, допоможіть, є ідеї або пропозиції будуть оцінили. Я думаю відновлення системи буде можливість, але як я можу це зробити без втрати документів.

У мене два 160gb hardrives туди, щоб я міг залишити одну з моїми документами і поточного вікна поодинці і перевстановити XP на інший?

HELP!?
Old 4 2008 Травень, 09:18
Модератор групи

Default Відсутній файл забороняє запуск - hal.dll

Windows XP Ремонт Встановити

http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Запуск програми довідки - Включити. EXE-файл, так що він буде з запуском Windows Sasstraliss Операційні системи Windows 1 4 травня 2009 09:52
Допомога Ср відсутній файл не вірус програмне забезпечення christine154 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 2 17 серпня 2008 04:21
NTLDR немає повідомлення про запуск Julez Операційні системи Windows 3 6 травня 2008 04:30
Зниклі без вести Browseui.dll файлу Саз Операційні системи Windows 20 23 грудня 2007 12:21
Dll Файл не знайдено dsleet Операційні системи Windows 13 25 липня 2007 15:47
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.