![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| При запуску мій комп'ютер я отримати це повідомлення про помилку тільки після екрану Acer і ГПУ інформації. <windowsroot> \ system32 \ hal.dll відсутність або пошкодження. Будь ласка, перевстановіть (або щось схоже на це) Ви не можете піти далі, ніж це. Якщо ви натискаєте клавішу перезавантаження системи і те ж саме відбувається. У мене є диск для XP Professional, але переустановка це значить, що я б програти всі мої документи не будуть, і це я не підкріплені. Будь ласка, допоможіть, є ідеї або пропозиції будуть оцінили. Я думаю відновлення системи буде можливість, але як я можу це зробити без втрати документів. У мене два 160gb hardrives туди, щоб я міг залишити одну з моїми документами і поточного вікна поодинці і перевстановити XP на інший? HELP!? |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Запуск програми довідки - Включити. EXE-файл, так що він буде з запуском Windows | Sasstraliss | Операційні системи Windows | 1 | 4 травня 2009 09:52 |
| Допомога Ср відсутній файл не вірус програмне забезпечення | christine154 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 17 серпня 2008 04:21 |
| NTLDR немає повідомлення про запуск | Julez | Операційні системи Windows | 3 | 6 травня 2008 04:30 |
| Зниклі без вести Browseui.dll файлу | Саз | Операційні системи Windows | 20 | 23 грудня 2007 12:21 |
| Dll Файл не знайдено | dsleet | Операційні системи Windows | 13 | 25 липня 2007 15:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |