![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имамо Делл 1800 са Уиндоус 2003 ДЦ служећи као и Ексцханге 2003 трчање на 700 ГБ РАИД 5 Делл Церца САТА 1,5 / 6 Цх. Он је имао проблем са Ексцханге 2003 база података, док смо морали извршити враћање из наше Сымантец Бацкуп Ексец. Ми поновно подизање система на серверу, али ми смо узимајући недостаје НТЛДР притисните Цтрл + алт + дел то рестарт и сад не могу серверу чизма нормално. Смо следили упутство о хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/816793 али то вец није решити наш проблем. Ми еарлы цхкдск / р командом и није било грешке. Али кад ми еарлы боотцфг / Сцан командом и ми се узимајући Фаилед то успешно скенирати диск за инсталацију система Уиндоус грешка. Ценимо сваку сугестију. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ова је датотека недостаје или је покварена бы звуке га.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Недостаје НТЛДР порука када напајање на | питоыауцо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 14 март 2009 17:38 |
| НТЛДР миссинг поруку о покретању | јулез | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 6 мај 2008 04:30 |
| НТЛДР Миссинг, неће чизма сеттле?! | Јацк06 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 20 април 2008 11:28 |
| НТЛДР недостаје! | пернеллухиттакер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 26. сеп 2007 09:42 |
| НТЛДР миссинг-хелп | ксеновиа | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 13. сеп 2007 10:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |