menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Chybějící "SearchSetting.msi" pelase pomozte!

Reply

Thread Nástroje
Old 8. ledna 2008, 12:33
Nový člen skupiny

Default Chybějící "SearchSetting.msi" pelase pomozte!

Everytime I otevřených sometnig souvisejících s mými okna .. (např.: Můj počítač, internet Windows exploer ext ..), já si to okno vyskočí říkal: "Prosím počkejte, než systém Windows konfiguraci nastavení vyhledávání", pak se objeví okno anoughter sayin
"Funkce, kterou chcete použít, je na síťovém prostředku, je unavalible.
Klepnutím na tlačítko OK akci opakujte, nebo zadejte alternativní cestu ke složce obsahující instalační balíček "SearchSetting.msi" v bext pod "
tak některé kácet on linie i thik i mat mít radost to.
Ví někdo, motyky, aby tento problém opravit ?....
nebo dokonce, kde mohu stáhnout soubor?
pleae help!
Old 9 ledna 2008, 15:38
Moderátor skupiny

Divný ...

Tebe posta tato otázka na jiném fóru brzy včera. Máš skvělou odpověď na používání nástroje Kontrola systémových souborů chvilku později. Pak jste přišli a po tu stejnou věc.

Tady je tvůj další příspěvek http://www.techsupportforum.com/micr...ease-help.html

Můžete být schopen obejít bez problému disk, protože mnoho počítačů, které přicházejí s předinstalovaným XP, bude mít obraz disku, XP, spálené na HD.

Zde je několik návodů

Citace:
Existují okolnosti, za kterých můžete mít legální instalace systému Windows XP bez instalačního CD. To může způsobit paniku, když budete později pokyn, aby se ujistili, že máte CD před instalací jiného software nebo hardware. Máte-li právní šance, i když jste v pořádku.
Scénář se zdá, že nejběžnější je výrobcem, který před-instalaci systému Windows XP a potom se vám nedává CD jít s ním. Myslím, že to je špatný postup, ale chápu, že to může zachránit výrobce a nakonec si trochu peněz.
Doufejme, že to, co udělal, že výrobce je kopie systému Windows XP CD-ROM image na pevný disk. Pevné disky jsou v těchto dnech tak velká, že to zabere velmi malý prostor a má některé výhody, budu mluvit v druhé.
Chcete-li zjistit, zda CD-ROM image je na vašem počítači, vyhledejte složku s názvem I386. Příčin může být několik, ale ten nás zajímá bude obsahovat téměř 7000 souborů, z nichž dva budou winnt.exe a winnt32.exe. I386 je obvykle jeden z top-úrovni adresářů na distribučním CD-ROM, ale co je nejdůležitější, že je o adresář, který obsahuje distribuované kopii systému Windows XP. Winnt.exe a winnt32.exe jsou programy pro DOS a chráněný režim nastavení, resp. (Můžete si potřebujete pouze ty, pokud jste měli v plánu re-instalaci systému Windows XP od píky - Používám je sem jako snadný způsob, jak identifikovat, že máme právo adresář.)
Takže teď, když víte, že máte CD-ROM image, co když někteří pozdější instalaci se zeptá na CD-ROM?
Není se čeho bát, je to vlastně docela jednoduché. Typicky "Vložte CD" zpráva má pouze OK a Zrušit tlačítko. Stiskněte tlačítko OK, aby si mohla selhat. V dalším dialogovém okně se obvykle vás požádat o umístění CD-ROM, stačí zadat úplnou cestu k adresáři I386 jste objevili výše.
To je ono. Ale je to lepší.
Windows si pamatuje. Nyní, když jste řekl, Windows, kde si obraz instalačního CD, je to, že si to pamatovat. Až budete příště v takové situaci, která by mohla vyžadovat vaše instalační CD Windows bude vypadat, že první, pokud zjistí, co potřebuje, pak nebude obtěžovat se tě zeptat na to.
Osobně mi připadá docela užitečné - a to natolik, že i když mám Windows CD uvidíme také můžete zkopírovat na pevný disk a přejděte do této kopie systému Windows poprvé zeptá. Pak nemám na to myslet, nebo vložit CD znovu. A tato metoda funguje pro mnoho jiných CD-ROM produkty včetně Microsoft Office.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 10 leden 2008, 13:18
Nový člen skupiny

já ne já posta je na několika fourms lol
a já si tryed Kontrola systémových souborů, ale ještě ne vypadat !:/...
a já zjistila, že údaje jste mě našli alreday ještě fanx ačkoli.
wel i tryed přestěhovat se do obou z nich soubory říká.
Nicméně jste prostředí pro spuštění pak?. já mám trochu zmatený. i neběžel jim justincase to re-instalovat vše od začátku.
thanx 4 the suggestion.
Old 10. ledna 2008, 13:54
Moderátor skupiny

TBH-li nástroj Kontrola systémových souborů nemohla pomoct, je asi nejjednodušší prostě udělat čistý reinstall. Očekávám, že by to mohl být virus příbuzný problém tak jako tak.

Old 8.května 2008, 23:26
Nový člen skupiny

Mám stejný problém, a nebylo možné jej řešit novou instalací Windows XP SP2 na můj PC.
Je švy, že problém, když jsem se stáhli, několik dní před MP3 aplikace z webu. Proto myslím, že je druh adware.

Problém, jak se říká o další členy, je, že když jsem se pokusil spustit buď Internet Explorer nebo Průzkumníka Windows, PC běží dav z instalačního Windows a pak ještě objeví dav s názvem "searchsettings". Bylo zblázním.

Ale když jsem se podíval na adresáře na svém PC s tímto názvem, je to, co jsem našel:
Podle cesta: C: \ Program Files \ Nastavení vyhledávání tam, kde se některé soubory a já složku obsahující složku kb125 a pár souborů na to. Na této cestě jsem našel soubor SearchSettings.exe a legenda: Vyhledávání Nastavení aplikace Vendio Services Inc

Vidíte tam firmy, které se objeví "za" běžící proces.

To je, jak jsem vyřešit problém (administrátor může ověřit a poradenství všem z nás, pokud je to v pořádku. Vlastně, já nevím, ale funguje mi)

1. I run "regedit" na útěku použití XP.
2. ]Dělám zálohu registru, protože jsem měl v úmyslu vymazat některé soubory to. (to je velmi nebezpečné, protože si můžete vytvořit svůj počítač rozdrtit)
3. Podíval jsem se do registru pro tento řetězec E312764E-7706-43F1-8DAB-FCDD2B1E416D a zjistil, že na tyto tři registry a odstranit je. Všimněte si, že tyto tři registry nejsou jediné, které obsahují stejnou řetězec:

A. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ SearchSettings.BHO.1 \ CLSID
B. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ SearchSettings.BHO \ CLSID
Vymazány i registru (o hodnotě), která je v rámci předchozí cestu a jméno, které je CurVer,
C. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Cu rrentVersion \ Explorer \ Browser Helper Objects (E312764E-7706-43F1-8DAB-FCDD2B1E416D)

4. Pak jsem šel do složky, kde jsem searchSettings souboru, který byl v cestě:
5. "C: \ Program Files \ Nastavení vyhledávání" a vymazat všechny soubory (Protože jsem měl problém odstranit "SearchSettings", jen jsem změnil název v případě, že některé registru se snažil najít.
6. Shutdown PC a začal Over

A funguje to!
Old 8.května 2008, 23:56
Moderátor skupiny

Podívejme se na log HJT.

Stáhněte a přejmenujte HijackThis (HJT)
  • Double-klikněte na HJTInstall.
  • Klikněte na Instalace tlačítko.
  • Bude automaticky místo v HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Po instalaci, HijackThis měla otevřít pro vás.
  • Zavřít HijackThis a přejmenovat ji.
  • Přejděte do složky C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
  • Klikněte pravým tlačítkem myši na HijackThis.exe a zvolte Přejmenovat.
  • Zadejte sniper.exe a stiskněte Vstup.
  • Právo-klikněte v sniper.exe a zvolte Odeslat > Desktop (vytvořit zástupce)
  • Z plochy otevřeného Hijackthis.
  • Pokud používáte Windows Vista, Právo-klikání Spustit jako správce.
  • Klikněte na Do systému skenování a uložení souboru protokolu Tlačítko
  • Hijackthis bude skenovat a poté přihlásit se otevře v Poznámkovém bloku.
  • Zkopírujte a vložte celý obsah se přihlásit svůj příspěvek.
  • Nepoužívejte mají Hijackthis opravit ještě něco. Většina toho, co zjistí, bude neškodná nebo dokonce nutné.
Přestože jsme se přejmenovává na Hijackthis odstřelovač, budeme stále odkazují na to, jak Hijackthis nebo HJT.

Old 11 května 2008, 19:18
Nový člen skupiny

Tady to je:

Skenování uložen v 09:15:33 hod., na 11.05.2008
Platforma: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Zavádecí mód: Normální
Běžící procesy:
C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ SERVICES.EXE
C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe
C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccSetMgr.exe
C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccEvtMgr.exe
C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ SPBBC \ SPBBCSvc.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ spoolsv.exe
C: \ Program Files \ Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ bin \ btwdins.exe
C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ DefWatch.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee \ mcafee antispyware \ massrv.exe
c: \ Program Files \ mcafee.com \ agent \ mcdetect.exe
c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mctskshd.exe
C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Microsoft Shared \ VS7DEBUG \ MDM.EXE
C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe
C: \ Program Files \ DynDNS Updater \ DynDNS.exe
C: \ WINDOWS \ Explorer.exe
C: \ WINDOWS \ AGRSMMSG.exe
C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ mcvsshld.exe
c: \ Program Files \ mcafee.com \ agent \ mcagent.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ vso \ mcvsescn.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee \ MCAFEE ~ 1 \ masalert.exe
C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe
C: \ Program Files \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd.exe
C: \ Program Files \ HP \ hpcoretech \ hpcmpmgr.exe
C: \ WINDOWS \ SOUNDMAN.EXE
C: \ WINDOWS \ system32 \ igfxtray.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ hkcmd.exe
C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe
C: \ Program Files \ iTunes \ qttask.exe
C: \ Program Files \ Microsoft ActiveSync \ Wcescomm.exe •
C: \ WINDOWS \ system32 \ Program Ctfmon.exe
C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ GoogleToolba rNotifier.exe
C: \ Archivos de programa \ HP \ Digital Zobrazovací \ bin \ hpqtra08.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ rapimgr.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ IEXPLORE.EXE
C: \ Program Files \ Files \ Microsoft Shared \ Web Encarta Companion \ 2007 \ ENCWCSVR.EXE
C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe
C: \ Archivos de programa \ Microsoft Office \ Office11 \ Winword.exe
C: \ Program Files \ Microsoft Office \ OFFICE11 \ Powerpnt.exe
C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Nero StartSmart \ NeroStartSmart.exe
C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 5.0 \ Acrobat \ Acrobat.exe
C: \ Program Files \ Files \ Adobe \ Web \ AOM.exe
C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Core \ nero.exe
C: \ Archivos de programa \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe
R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar, LinksFolderName = Vínculos
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 5.0 \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.ocx
O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O2 - BHO: Complemento del Asistente para internet de Encarta - (955BE0B8-BC85-4CAF-856E-8E0D8B610560) - C: \ Program Files \ Files \ Microsoft Shared \ Encarta Web Companion \ 2007 \ ENCWCBAR.DLL
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - (AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7) - c: \ Program Files \ google \ googletoolbar2.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Notifier BHO - (AF69DE43-7D58-4638-B6FA-CE66B5AD205D) - C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ 3.0.1225.986 8 \ swg.dll
O3 - Toolbar: McAfee VirusScan - (BA52B914-B692-46c4-B683-905236F6F655) - C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ vso \ mcvsshl.dll
O3 - Toolbar: Asistente para internet de Encarta - (147D6308-0614 - 4112-89B1-31402F9B82C4) - C: \ Program Files \ Files \ Microsoft Shared \ Web Encarta Companion \ 2007 \ ENCWCBAR.DLL
O3 - Toolbar: & Google - (2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F) - c: \ Program Files \ google \ googletoolbar2.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AGRSMMSG] AGRSMMSG.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [VSOCheckTask] "C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee.com \ VSO \ mcmnhdlr.exe" / checktask
O4 - HKLM \ .. \ Run: [VirusScan Online] C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ mcvsshld.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [MCAgentExe] c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mcagent.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [OASClnt] C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ oasclnt.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [_AntiSpyware] C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee \ MCAFEE ~ 1 \ masalert.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [MCUpdateExe] c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mcupdate.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Program Files \ QuickTime \ qttask.exe"-atboottime
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Software Update] "C: \ Program Files \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Součást Manager] "C: \ Program Files \ HP \ hpcoretech \ hpcmpmgr.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [IgfxTray] C: \ WINDOWS \ system32 \ igfxtray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HotKeysCmds] C: \ WINDOWS \ system32 \ hkcmd.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Skype] "C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [vptray] C: \ PROGRA ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NvCplDaemon] "C: \ Program Files \ iTunes \ qttask.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NeroFilterCheck] C: \ Program Files \ Files \ Ahead \ Lib \ NeroCheck.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [H / PC Connection Agent] "C: \ Program Files \ Microsoft ActiveSync \ Wcescomm.exe •"
O4 - HKCU \ .. \ Run: [program Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Program Ctfmon.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [CTFMON.EXE] C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ GoogleToolba rNotifier.exe
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [program Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Program Ctfmon.exe (User 'Servicio MÍSTNÍ')
O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [program Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Program Ctfmon.exe (User 'Servicio de červené')
O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [program Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Program Ctfmon.exe (User 'systém')
O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [program Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Program Ctfmon.exe (User 'Výchozí uživatel')
O4 - Startup: MagicDisc.lnk = C: \ Program Files \ MagicDisc \ MagicDisc.exe
O4 - Global spuštění: HP Digital Zobrazovací Monitor.lnk = C: \ Archivos de programa \ HP \ Digital Zobrazovací \ bin \ hpqtra08.exe
O8 - Extra kontextového menu položku: E & xportar Microsoft Excel - res: / / C: \ ARCHIV ~ 1 \ miliontin ~ 2 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Poslat & Bluetooth - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie_ctx.htm
O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Consola de Sun Java - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra button: Vytvořit Mobile Favorite - (2EAF5BB1-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll
O9 - Extra button: (no name) - (2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Vytvořit mobilní Oblíbená ... - (2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll
O9 - Extra tlačítka: referencia - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ ARCHIV ~ 1 \ miliontin ~ 2 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Barra de búsqueda de Encarta - (B205A35E-1FC4-4CE3-818B-899DBBB3388C) - C: \ Program Files \ Files \ Microsoft Shared \ Encarta Search Bar \ ENCSBAR.DLL
O9 - Extra button: @ btrez.dll, -4015 - (CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F) - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @ btrez.dll, -4017 - (CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F) - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie.htm
O9 - Extra tlačítka: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Archivos de programa \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Nástroje' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Archivos de programa \ Messenger \ msmsgs.exe
O12 - Plugin for. Spop: C: \ Program Files \ Internet Explorer \ Plugins \ NPDocBox.dll
O16 - DPF: (051D0E35-F4E3-4C8D-B411-AB0875F4C683) (Anark Client 4.0 ActiveX Control) -- http://install.anark.com/client/vers...n/AMClient.cab
O16 - DPF: (0713E8A2-850A-101B-AFC0-4210102A8DA7) (Microsoft TreeView Control, verze 5.0 (SP2)) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...2/ComCtl32.cab
O16 - DPF: (4ED9DDF0-7479-4BBE-9335-5A1EDB1D8A21) (McAfee.com Operační systém Class) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...1/mcinsctl.cab
O16 - DPF: (4F1E5B1A-2A80-42CA-8532-2D05CB959537) (MSN Foto Upload Tool) -- http://by123fd.bay123.hotmail.msn.co...s/MsnPUpld.cab
O16 - DPF: (54BE6B6F-3056-470B-97E1-BB92E051B6C4) (DeviceEnum Class) -- http://h20264.www2.hp.com/ediags/dd/...osticsxp2k.cab
O16 - DPF: (6F15128C-E66A-490C-B848-5000B5ABEEAC) --
O16 - DPF: (BCC0FF27-31D9-4614-A68E-C18E1ADA4389) (DwnldGroupMgr Class) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...26/mcgdmgr.cab
O18 - Protokol: skype4com - (FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D) - C: \ ARCHIV ~ 1 \ ARCHIV ~ 1 \ Skype \ SKYPE4 ~ 1.DLL
O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc - C: \ Program Files \ Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: Bluetooth Service (btwdins) - Broadcom Corporation. - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ bin \ btwdins.exe
O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccEvtMgr.exe
O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccSetMgr.exe
O23 - Service: Symantec AntiVirus Definice Watcher (DefWatch) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ DefWatch.exe
O23 - Service: DynDNS Updater Service (DynDNS_Updater_Service) - Kana Solution - C: \ Program Files \ DynDNS Updater \ DynDNS.exe
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C: \ Program Files \ Google \ Common \ Google Updater \ GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: Servicio del iPod (iPod Service) - Apple Inc - C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe
O23 - Service: Kodak Software pro připojení fotoaparátu (KodakCCS) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ KodakCCS.exe (soubor chybí)
O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ PROGRA ~ 1 \ Symantec \ LIVEUP ~ 1 \ LUCOMS ~ 1.EXE
O23 - Service: McAfee AntiSpyware Service - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee \ mcafee antispyware \ massrv.exe
O23 - Service: McAfee WSC integrace (McDetect.exe) - McAfee, Inc - C: \ Program Files \ mcafee.com \ agent \ mcdetect.exe
O23 - Service: McAfee.com McShield (McShield) - Společnost McAfee, Inc - c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ vso \ mcshield.exe
O23 - Service: McAfee Plánovač úloh (McTskshd.exe) - McAfee, Inc - c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mctskshd.exe
O23 - Service: McAfee SecurityCenter Update Manager (mcupdmgr.exe) - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee.com \ Agent \ mcupdmgr.exe
O23 - Service: NBService - Nero AG - C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Nero BackItUp \ NBService.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexingService.exe
O23 - Service: PML Driver HPZ12 - HP - C: \ WINDOWS \ system32 \ HPZipm12.exe
O23 - Service: SAVRoam (SavRoam) - symantec - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ SavRoam.exe
O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ SNDSrvc.exe
O23 - Service: Symantec SPBBCSvc (SPBBCSvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ SPBBC \ SPBBCSvc.exe
O23 - Service: Symantec AntiVirus - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe
O23 - Service: TuneUp Drive Defrag Service (TuneUp.Defrag) - TuneUp Software GmbH - C: \ WINDOWS \ System32 \ TuneUpDefragService.exe
--
End of file - 12124 bytes

Díky
Old 11 května 2008, 20:25
Moderátor skupiny

Uninstall jeden z bezpečí družiny (Norton / Symantec nebo McAfee) a uvidíte, zda to pomohlo žádné. Běh dva antivirus a firewall není nikdy dobrý nápad.

Old 11 května 2008, 20:33
Nový člen skupiny

Díky,
Který z nich je nejlepší?
Old 12 května 2008, 08:34
Moderátor skupiny

Ani podle mého názoru. Je jedním platí?

Mohl bys jít s bezplatným firewall a antivirový program?

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" ashaiba Obecné Hardware Chat 6 13. Březen 2009 15:56
Bude "Office 95" práce s "Windows XP"? Raynhawk Office & Aplikace 4 23. února 2009 17:01
"Nedostupný - zařízení chybí" DynamicMK Sítě, Modemy & VoIP 9 17. března 2008 12:17
Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". aechain Operační systémy Windows 5 24. ledna 2008 15:45
Chybí "Přidat nebo odebrat programy" v seznamu controlpanel? PranX Operační systémy Windows 8 17. Září 2007 14:40
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.