![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Everytime I otevřených sometnig souvisejících s mými okna .. (např.: Můj počítač, internet Windows exploer ext ..), já si to okno vyskočí říkal: "Prosím počkejte, než systém Windows konfiguraci nastavení vyhledávání", pak se objeví okno anoughter sayin "Funkce, kterou chcete použít, je na síťovém prostředku, je unavalible. Klepnutím na tlačítko OK akci opakujte, nebo zadejte alternativní cestu ke složce obsahující instalační balíček "SearchSetting.msi" v bext pod " tak některé kácet on linie i thik i mat mít radost to. Ví někdo, motyky, aby tento problém opravit ?.... nebo dokonce, kde mohu stáhnout soubor? pleae help! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Divný ... Tebe posta tato otázka na jiném fóru brzy včera. Máš skvělou odpověď na používání nástroje Kontrola systémových souborů chvilku později. Pak jste přišli a po tu stejnou věc. Tady je tvůj další příspěvek http://www.techsupportforum.com/micr...ease-help.html Můžete být schopen obejít bez problému disk, protože mnoho počítačů, které přicházejí s předinstalovaným XP, bude mít obraz disku, XP, spálené na HD. Zde je několik návodů Citace:
|
| |||
| |||
| já ne já posta je na několika fourms lol a já si tryed Kontrola systémových souborů, ale ještě ne vypadat !:/... a já zjistila, že údaje jste mě našli alreday ještě fanx ačkoli. wel i tryed přestěhovat se do obou z nich soubory říká. Nicméně jste prostředí pro spuštění pak?. já mám trochu zmatený. i neběžel jim justincase to re-instalovat vše od začátku. thanx 4 the suggestion. |
|
| |||
| |||
| TBH-li nástroj Kontrola systémových souborů nemohla pomoct, je asi nejjednodušší prostě udělat čistý reinstall. Očekávám, že by to mohl být virus příbuzný problém tak jako tak.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mám stejný problém, a nebylo možné jej řešit novou instalací Windows XP SP2 na můj PC. Je švy, že problém, když jsem se stáhli, několik dní před MP3 aplikace z webu. Proto myslím, že je druh adware. Problém, jak se říká o další členy, je, že když jsem se pokusil spustit buď Internet Explorer nebo Průzkumníka Windows, PC běží dav z instalačního Windows a pak ještě objeví dav s názvem "searchsettings". Bylo zblázním. Ale když jsem se podíval na adresáře na svém PC s tímto názvem, je to, co jsem našel: Podle cesta: C: \ Program Files \ Nastavení vyhledávání tam, kde se některé soubory a já složku obsahující složku kb125 a pár souborů na to. Na této cestě jsem našel soubor SearchSettings.exe a legenda: Vyhledávání Nastavení aplikace Vendio Services Inc Vidíte tam firmy, které se objeví "za" běžící proces. To je, jak jsem vyřešit problém (administrátor může ověřit a poradenství všem z nás, pokud je to v pořádku. Vlastně, já nevím, ale funguje mi) 1. I run "regedit" na útěku použití XP. 2. ]Dělám zálohu registru, protože jsem měl v úmyslu vymazat některé soubory to. (to je velmi nebezpečné, protože si můžete vytvořit svůj počítač rozdrtit) 3. Podíval jsem se do registru pro tento řetězec E312764E-7706-43F1-8DAB-FCDD2B1E416D a zjistil, že na tyto tři registry a odstranit je. Všimněte si, že tyto tři registry nejsou jediné, které obsahují stejnou řetězec: A. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ SearchSettings.BHO.1 \ CLSID B. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ SearchSettings.BHO \ CLSID Vymazány i registru (o hodnotě), která je v rámci předchozí cestu a jméno, které je CurVer, C. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Cu rrentVersion \ Explorer \ Browser Helper Objects (E312764E-7706-43F1-8DAB-FCDD2B1E416D) 4. Pak jsem šel do složky, kde jsem searchSettings souboru, který byl v cestě: 5. "C: \ Program Files \ Nastavení vyhledávání" a vymazat všechny soubory (Protože jsem měl problém odstranit "SearchSettings", jen jsem změnil název v případě, že některé registru se snažil najít. 6. Shutdown PC a začal Over A funguje to! |
|
| |||
| |||
| Podívejme se na log HJT. Stáhněte a přejmenujte HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Tady to je: _____________________________ Logfile Trend Micro HijackThis v2.0.2 Skenování uložen v 09:15:33 hod., na 11.05.2008 Platforma: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Zavádecí mód: Normální Běžící procesy: C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ SERVICES.EXE C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccSetMgr.exe C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccEvtMgr.exe C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ SPBBC \ SPBBCSvc.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ spoolsv.exe C: \ Program Files \ Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ bin \ btwdins.exe C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ DefWatch.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee \ mcafee antispyware \ massrv.exe c: \ Program Files \ mcafee.com \ agent \ mcdetect.exe c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mctskshd.exe C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Microsoft Shared \ VS7DEBUG \ MDM.EXE C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe C: \ Program Files \ DynDNS Updater \ DynDNS.exe C: \ WINDOWS \ Explorer.exe C: \ WINDOWS \ AGRSMMSG.exe C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ mcvsshld.exe c: \ Program Files \ mcafee.com \ agent \ mcagent.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ vso \ mcvsescn.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee \ MCAFEE ~ 1 \ masalert.exe C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe C: \ Program Files \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd.exe C: \ Program Files \ HP \ hpcoretech \ hpcmpmgr.exe C: \ WINDOWS \ SOUNDMAN.EXE C: \ WINDOWS \ system32 \ igfxtray.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ hkcmd.exe C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe C: \ Program Files \ iTunes \ qttask.exe C: \ Program Files \ Microsoft ActiveSync \ Wcescomm.exe • C: \ WINDOWS \ system32 \ Program Ctfmon.exe C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ GoogleToolba rNotifier.exe C: \ Archivos de programa \ HP \ Digital Zobrazovací \ bin \ hpqtra08.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ rapimgr.exe C: \ Program Files \ Internet Explorer \ IEXPLORE.EXE C: \ Program Files \ Files \ Microsoft Shared \ Web Encarta Companion \ 2007 \ ENCWCSVR.EXE C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe C: \ Archivos de programa \ Microsoft Office \ Office11 \ Winword.exe C: \ Program Files \ Microsoft Office \ OFFICE11 \ Powerpnt.exe C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Nero StartSmart \ NeroStartSmart.exe C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 5.0 \ Acrobat \ Acrobat.exe C: \ Program Files \ Files \ Adobe \ Web \ AOM.exe C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Core \ nero.exe C: \ Archivos de programa \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar, LinksFolderName = Vínculos O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 5.0 \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.ocx O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll O2 - BHO: Complemento del Asistente para internet de Encarta - (955BE0B8-BC85-4CAF-856E-8E0D8B610560) - C: \ Program Files \ Files \ Microsoft Shared \ Encarta Web Companion \ 2007 \ ENCWCBAR.DLL O2 - BHO: Google Toolbar Helper - (AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7) - c: \ Program Files \ google \ googletoolbar2.dll O2 - BHO: Google Toolbar Notifier BHO - (AF69DE43-7D58-4638-B6FA-CE66B5AD205D) - C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ 3.0.1225.986 8 \ swg.dll O3 - Toolbar: McAfee VirusScan - (BA52B914-B692-46c4-B683-905236F6F655) - C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ vso \ mcvsshl.dll O3 - Toolbar: Asistente para internet de Encarta - (147D6308-0614 - 4112-89B1-31402F9B82C4) - C: \ Program Files \ Files \ Microsoft Shared \ Web Encarta Companion \ 2007 \ ENCWCBAR.DLL O3 - Toolbar: & Google - (2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F) - c: \ Program Files \ google \ googletoolbar2.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [AGRSMMSG] AGRSMMSG.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [VSOCheckTask] "C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee.com \ VSO \ mcmnhdlr.exe" / checktask O4 - HKLM \ .. \ Run: [VirusScan Online] C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ mcvsshld.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [MCAgentExe] c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mcagent.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [OASClnt] C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ oasclnt.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [_AntiSpyware] C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee \ MCAFEE ~ 1 \ masalert.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [MCUpdateExe] c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mcupdate.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Program Files \ QuickTime \ qttask.exe"-atboottime O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Software Update] "C: \ Program Files \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Součást Manager] "C: \ Program Files \ HP \ hpcoretech \ hpcmpmgr.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE O4 - HKLM \ .. \ Run: [IgfxTray] C: \ WINDOWS \ system32 \ igfxtray.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [HotKeysCmds] C: \ WINDOWS \ system32 \ hkcmd.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [Skype] "C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [vptray] C: \ PROGRA ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [NvCplDaemon] "C: \ Program Files \ iTunes \ qttask.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [NeroFilterCheck] C: \ Program Files \ Files \ Ahead \ Lib \ NeroCheck.exe O4 - HKCU \ .. \ Run: [H / PC Connection Agent] "C: \ Program Files \ Microsoft ActiveSync \ Wcescomm.exe •" O4 - HKCU \ .. \ Run: [program Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Program Ctfmon.exe O4 - HKCU \ .. \ Run: [CTFMON.EXE] C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ GoogleToolba rNotifier.exe O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [program Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Program Ctfmon.exe (User 'Servicio MÍSTNÍ') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [program Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Program Ctfmon.exe (User 'Servicio de červené') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [program Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Program Ctfmon.exe (User 'systém') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [program Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Program Ctfmon.exe (User 'Výchozí uživatel') O4 - Startup: MagicDisc.lnk = C: \ Program Files \ MagicDisc \ MagicDisc.exe O4 - Global spuštění: HP Digital Zobrazovací Monitor.lnk = C: \ Archivos de programa \ HP \ Digital Zobrazovací \ bin \ hpqtra08.exe O8 - Extra kontextového menu položku: E & xportar Microsoft Excel - res: / / C: \ ARCHIV ~ 1 \ miliontin ~ 2 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000 O8 - Extra context menu item: Poslat & Bluetooth - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie_ctx.htm O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Consola de Sun Java - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra button: Vytvořit Mobile Favorite - (2EAF5BB1-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll O9 - Extra button: (no name) - (2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Vytvořit mobilní Oblíbená ... - (2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll O9 - Extra tlačítka: referencia - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ ARCHIV ~ 1 \ miliontin ~ 2 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL O9 - Extra button: Barra de búsqueda de Encarta - (B205A35E-1FC4-4CE3-818B-899DBBB3388C) - C: \ Program Files \ Files \ Microsoft Shared \ Encarta Search Bar \ ENCSBAR.DLL O9 - Extra button: @ btrez.dll, -4015 - (CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F) - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie.htm O9 - Extra 'Tools' menuitem: @ btrez.dll, -4017 - (CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F) - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie.htm O9 - Extra tlačítka: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Archivos de programa \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra 'Nástroje' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Archivos de programa \ Messenger \ msmsgs.exe O12 - Plugin for. Spop: C: \ Program Files \ Internet Explorer \ Plugins \ NPDocBox.dll O16 - DPF: (051D0E35-F4E3-4C8D-B411-AB0875F4C683) (Anark Client 4.0 ActiveX Control) -- http://install.anark.com/client/vers...n/AMClient.cab O16 - DPF: (0713E8A2-850A-101B-AFC0-4210102A8DA7) (Microsoft TreeView Control, verze 5.0 (SP2)) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...2/ComCtl32.cab O16 - DPF: (4ED9DDF0-7479-4BBE-9335-5A1EDB1D8A21) (McAfee.com Operační systém Class) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...1/mcinsctl.cab O16 - DPF: (4F1E5B1A-2A80-42CA-8532-2D05CB959537) (MSN Foto Upload Tool) -- http://by123fd.bay123.hotmail.msn.co...s/MsnPUpld.cab O16 - DPF: (54BE6B6F-3056-470B-97E1-BB92E051B6C4) (DeviceEnum Class) -- http://h20264.www2.hp.com/ediags/dd/...osticsxp2k.cab O16 - DPF: (6F15128C-E66A-490C-B848-5000B5ABEEAC) -- O16 - DPF: (BCC0FF27-31D9-4614-A68E-C18E1ADA4389) (DwnldGroupMgr Class) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...26/mcgdmgr.cab O18 - Protokol: skype4com - (FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D) - C: \ ARCHIV ~ 1 \ ARCHIV ~ 1 \ Skype \ SKYPE4 ~ 1.DLL O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc - C: \ Program Files \ Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe O23 - Service: Bluetooth Service (btwdins) - Broadcom Corporation. - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ bin \ btwdins.exe O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccEvtMgr.exe O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccSetMgr.exe O23 - Service: Symantec AntiVirus Definice Watcher (DefWatch) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ DefWatch.exe O23 - Service: DynDNS Updater Service (DynDNS_Updater_Service) - Kana Solution - C: \ Program Files \ DynDNS Updater \ DynDNS.exe O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C: \ Program Files \ Google \ Common \ Google Updater \ GoogleUpdaterService.exe O23 - Service: Servicio del iPod (iPod Service) - Apple Inc - C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe O23 - Service: Kodak Software pro připojení fotoaparátu (KodakCCS) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ KodakCCS.exe (soubor chybí) O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ PROGRA ~ 1 \ Symantec \ LIVEUP ~ 1 \ LUCOMS ~ 1.EXE O23 - Service: McAfee AntiSpyware Service - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee \ mcafee antispyware \ massrv.exe O23 - Service: McAfee WSC integrace (McDetect.exe) - McAfee, Inc - C: \ Program Files \ mcafee.com \ agent \ mcdetect.exe O23 - Service: McAfee.com McShield (McShield) - Společnost McAfee, Inc - c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ vso \ mcshield.exe O23 - Service: McAfee Plánovač úloh (McTskshd.exe) - McAfee, Inc - c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mctskshd.exe O23 - Service: McAfee SecurityCenter Update Manager (mcupdmgr.exe) - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee.com \ Agent \ mcupdmgr.exe O23 - Service: NBService - Nero AG - C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Nero BackItUp \ NBService.exe O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexingService.exe O23 - Service: PML Driver HPZ12 - HP - C: \ WINDOWS \ system32 \ HPZipm12.exe O23 - Service: SAVRoam (SavRoam) - symantec - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ SavRoam.exe O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ SNDSrvc.exe O23 - Service: Symantec SPBBCSvc (SPBBCSvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ SPBBC \ SPBBCSvc.exe O23 - Service: Symantec AntiVirus - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe O23 - Service: TuneUp Drive Defrag Service (TuneUp.Defrag) - TuneUp Software GmbH - C: \ WINDOWS \ System32 \ TuneUpDefragService.exe -- End of file - 12124 bytes _________________________ Díky |
|
| |||
| |||
| Uninstall jeden z bezpečí družiny (Norton / Symantec nebo McAfee) a uvidíte, zda to pomohlo žádné. Běh dva antivirus a firewall není nikdy dobrý nápad. |
|
| |||
| |||
| Díky, Který z nich je nejlepší? |
|
| |||
| |||
| Ani podle mého názoru. Je jedním platí? Mohl bys jít s bezplatným firewall a antivirový program? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 6 | 13. Březen 2009 15:56 |
| Bude "Office 95" práce s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Aplikace | 4 | 23. února 2009 17:01 |
| "Nedostupný - zařízení chybí" | DynamicMK | Sítě, Modemy & VoIP | 9 | 17. března 2008 12:17 |
| Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". | aechain | Operační systémy Windows | 5 | 24. ledna 2008 15:45 |
| Chybí "Přidat nebo odebrat programy" v seznamu controlpanel? | PranX | Operační systémy Windows | 8 | 17. Září 2007 14:40 |
| Thread Nástroje | |
| |