kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Hiányzik a "SearchSetting.msi" pelase help!

Reply

Téma eszközök
Old Január 8. 2008, 12:33
Új tag Csoport

Default Hiányzik a "SearchSetting.msi" pelase help!

Everytime i nyílt sometnig körömbe Windows .. (pl.: A számítógép, a Windows Internet exploer ext ..) én kap ez a felugró ablak mondani: "Kérem, várjon, amíg a Windows konfigurálja a keresési beállítások", majd anoughter ablak durran mondani
"a kívánt funkció használatához egy hálózati erőforrás van unavalible.
Kattintson az OK gombra, hogy próbálja újra, vagy adjon meg egy alternatív útvonal-hoz egy dosszié, amely tartalmazza a telepítő csomag "SearchSetting.msi" a bext alább "
, így néhány sorban ő látta meg i thik i mat is örül ennek.
Tudja valaki, hogy kapa-hoz erősít ez probléma ?....
vagy akkor is, ha én tud letölt a fájlt?
pleae help!
Old Január 9, 2008, 15:38
Moderátor Csoport

Furcsa ...

Ön kifüggesztett ezt a kérdést egy másik fórumon már tegnap. Van egy kiváló válasz-ellenőrző rendszer használata egy rövid idő múlva. Akkor gyere és után ugyanaz a dolog itt.

Itt volt a másik után http://www.techsupportforum.com/micr...ease-help.html

Lehet, hogy képes-hoz kap körül a problémát nem a lemez, mert sok számítógépeken előtelepített XP-val lesz az XP disk image leégett a HD.

Itt van néhány utasítást

Idézet:
Vannak olyan körülmények, amikor lehet, hogy jogi telepített Windows XP telepítő CD nélkül. Ez okozhat némi pánik, ha éppen újabb utasítást, hogy győződjön meg arról, hogy a CD-t telepítése előtt néhány egyéb szoftver vagy hardver. Ha legális esélye, hogy jól vagy mégis.
A forgatókönyv tűnik, hogy a legelterjedtebb egy gyártó, előre telepített Windows XP, aztán nem ad egy CD-t, hogy menjen vele. Azt hiszem, ez egy rossz gyakorlat, de tudom, hogy lehet menteni a gyártó, és végül neked egy kis pénzt.
Reménykedve, hogy a gyártó mit tett ez másolni a Windows XP CD-ROM-kép a merevlemezre. Merevlemez olyan nagy ezekben a napokban, hogy ezzel megkezdődik nagyon kevés mozgástere, és számos előnnyel fogok beszélni egy kicsit.
Annak kiderítésére, hogy a CD-ROM-kép a gépen, keressen egy dosszié nevezett I386 nevű. Lehet, hogy több, hanem az egyetlen gondot fog tartalmazni közel 7.000 fájlokat, melyek közül kettő lesz Winnt.exe és Winnt32.exe fájlt. Az I386 könyvtárat általában az egyik felső szintű könyvtárak közötti elosztásáról szóló CD-ROM-on, de ami a legfontosabb, hogy a könyvtárat, amely tartalmazza az elosztott Windows XP-példányt. Winnt.exe és winnt32.exe a DOS-os és a védett módú telepítés programok, ill. (Az ember csak akkor van szükség, ha azok is tervezi, hogy újra telepíteni a Windows XP a semmiből - Én használni őket itt, egyszerűen indentify, hogy mi a helyes könyvtár.)
Most, hogy tudod, hogy a CD-ROM-kép, mi van, ha egy későbbi telepítés kéri, hogy a CD-ROM-on?
Ne aggódj, ez valójában nagyon egyszerű. Jellemzően az "Insert CD" üzenet csak egy OK és Mégsem gombra. Nyomjuk meg az OK gombot, ami lehetővé teszi, hogy nem sikerül. A következő párbeszédablak általában kérni, hogy hol található a CD-ROM-on, csak írja be a teljes elérési útját az I386 könyvtárban van felfedezett fent.
That's it. De ez jobb lesz.
Windows észreveszi. Most, hogy már mondtam, ha a Windows telepítő CD-kép van az, hogy emlékezni fog. A következő alkalommal, amikor éppen egy olyan helyzetben, hogy szükség lehet a Windows telepítő CD-t fog keresni ott először, ha azt állapítja meg, mire van szüksége, akkor nem zavar, hogy kérje meg rá.
Személy szerint én úgy találja, hogy nagyon ügyes - olyannyira, hogy bár ott van a Windows CD I'll kell másolni a merevlemez és pont a Windows a másolatot az első alkalommal kéri. Aztán nem gondolni rá, vagy helyezze be a CD-t újra. És ez a technika működik sok más CD-ROM-alapú termékek, beleértve a Microsoft Office.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Január 10, 2008, 13:18
Új tag Csoport

én nem én hirdették meg azt a több fourms lol
és nekem van tryed-ellenőrző rendszer, de még mindig nem néz !:/...
, és azt tapasztaltam, hogy info megtaláltatok alreday még fanx mégis.
wel i tryed költözni, hogy mind a ketten fájlok mond.
azonban maga ment futtatni akkor?. i. a fajta van zavarodva. Én nem futott őket justincase meg újra telepíteni mindent a semmiből.
thanx 4 a javaslatot.
Old Január 10 2008, 13:54
Moderátor Csoport

TBH, ha a rendszer-ellenőrző Nem tehetek róla legkönnyebben talán csak azért, hogy csinál egy tiszta újra. Arra számítok, hogy lehet egy vírus kapcsolatos probléma egyébként.

Old Május 8, 2008, 23:26
Új tag Csoport

Megvan a probléma ugyanaz, és nem lehetett megoldani azt újratelepíteni a Windows XP SP2-m PC.
Ez lesz a probléma, hogy a varrás, amikor letöltött, néhány nappal azelőtt egy MP3-alkalmazásokat az internetről. Azért gondolom, egyfajta adware.

A probléma, mint mondják, a többi tag az, hogy amikor megpróbáltam futtatni akár az Internet Explorer vagy a Windows Intézőben a PC futtatja a lakosság a Windows telepítő, majd egy felugró ablakban jelenik meg a neve "searchsettings". Volt megõrjít.

De amikor néztem a könyvtárakat a PC ezzel a névvel, ez az, amit én találtam:
Alatt az elérési út: C: \ Archivos de programa \ Keresési beállítások ott, ahol néhány fájlt tartalmazó mappát, és én azt a mappát kb125 és néhány állományt. Ezen az úton találtam a fájlt SearchSettings.exe és a feliratot: Keresési beállítások Vendio Application Services Inc.

Láthatja, ott a társaság, amely úgy tűnik "mögött" a futó folyamatot.

Ezt hogyan oldják meg a problémát (esetleg a rendszergazda ellenőrzi, és tanácsokat mindannyiunk számára, ha ez igaz. Igazából nem tudom, de működik nekem)

1. I run "regedit" menekül alkalmazásáról XP.
2. ]Azt, hogy egy biztonsági másolatot a rendszerleíró adatbázisban, mert úgy terveztem, hogy törölni néhány fájlt róla. (ez nagyon veszélyes, mert tudod, hogy a számítógép szétzúzni)
3. Belenéztem a rendszerleíró adatbázisban a lánc E312764E-7706-43F1-8DAB-FCDD2B1E416D és megállapította, hogy a következő három-forgalmi jegyzékek és hagyni őket. Ne feledje, hogy a következő három regiszterek nem az egyetlenek, amelyek tartalmazzák az azonos lánc:

: A. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ SearchSettings.BHO.1 \ CLSID -
B. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ SearchSettings.BHO \ CLSID -
Törlik is a rendszerleíró (o érték), amely az előző útvonal és amelynek a neve CURVER,
C. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Cu rrentVersion \ Explorer \ Browser Helper Objects (E312764E-7706-43F1-8DAB-FCDD2B1E416D)

4. Aztán elmentem a mappát, ahol már a searchSettings fájlt, amit az út:
5. "C: \ Archivos de programa \ Search Settings" és töröl minden a fájlokat (mert nem volt probléma törlése "SearchSettings", csak megváltoztatta a nevét, ha némely iktató próbálta megtalálni.
6. Shutdown az én-m PC és elkezdett felett

És ez szerkezet!!
Old Május 8, 2008, 23:56
Moderátor Csoport

Lehetővé teszi, hogy egy pillantást vetni a HJT log.

Töltse le és átnevezése HijackThis (HJT)
  • Kattintsunk duplán a HJTInstall.
  • Kattintson a Telepítés gombra.
  • Ez automatikusan helyet HJT a C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • A telepítés, HijackThis kell nyitnia, az Ön számára.
  • Bezár HijackThis és nevezze.
  • Menj a C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
  • Jobb kettyenés-on HijackThis.exe és válasszuk a Átnevezés.
  • Írd be sniper.exe és nyomjuk meg Enter.
  • Kattintson a jobb gombbal be sniper.exe és válasszuk a Küldés > Desktop (Parancsikon létrehozása)
  • Az asztalon nyílt Hijackthis.
  • Ha a használó Windows Vista, Kattintson a jobb gombbal, és Run As Administrator.
  • Kattintson a Van egy rendszer scan, és mentse a log file gomb
  • Hijackthis majd scan, majd egy napló nyit a Jegyzettömbben.
  • Másolja, majd illessze be a teljes tartalma a napló a postán.
  • Ne Hijackthis volna meg valamit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges.
Bár már átnevezték Hijackthis a mesterlövész, akkor is utal rá, mint Hijackthis vagy HJT.

Old Május 11, 2008, 19:18
Új tag Csoport

Itt is van:

Scan mentése 09:15:33, on 11/05/2008
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal
Futó folyamatok:
C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Services.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe
C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Symantec Shared \ ccSetMgr.exe
C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Symantec Shared \ ccEvtMgr.exe
C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Symantec Shared \ SPBBC \ SPBBCSvc.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Spoolsv.exe
C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
C: \ Archivos de programa \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ bin \ btwdins.exe
C: \ Archivos de programa \ Symantec AntiVirus \ DefWatch.exe
c: \ archiv ~ 1 \ mcafee \ mcafee antispyware \ massrv.exe
c: \ archivos de programa \ mcafee.com \ ügynök \ mcdetect.exe
c: \ ARCHIV ~ 1 \ mcafee.com \ ügynök \ mctskshd.exe
C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Microsoft Shared \ VS7DEBUG \ MDM.EXE
C: \ Archivos de programa \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe
C: \ Archivos de programa \ DynDNS Updater \ DynDNS.exe
C: \ WINDOWS \ Explorer.EXE
C: \ WINDOWS \ AGRSMMSG.exe
C: \ Archivos de programa \ McAfee.com \ VSO \ mcvsshld.exe
c: \ archivos de programa \ mcafee.com \ ügynök \ mcagent.exe
c: \ archiv ~ 1 \ mcafee.com \ VSO \ mcvsescn.exe
C: \ archiv ~ 1 \ mcafee \ MCAFEE ~ 1 \ masalert.exe
C: \ Archivos de programa \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe
C: \ Archivos de programa \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd.exe
C: \ Archivos de programa \ HP \ hpcoretech \ hpcmpmgr.exe
C: \ WINDOWS \ SOUNDMAN.EXE
C: \ WINDOWS \ System32 \ igfxtray.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ hkcmd.exe
C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Symantec Shared \ ccApp.exe
C: \ ARCHIV ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe
C: \ Archivos de programa \ iTunes \ iTunesHelper.exe
C: \ Archivos de programa \ Microsoft ActiveSync \ wcescomm.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe
C: \ Archivos de programa \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ GoogleToolba rNotifier.exe
C: \ Archivos de programa \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqtra08.exe
C: \ ARCHIV ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ rapimgr.exe
C: \ Archivos de programa \ Internet Explorer \ IEXPLORE.EXE
C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Microsoft Shared \ Encarta Web Companion \ 2007 \ ENCWCSVR.EXE
C: \ Archivos de programa \ iPod \ bin \ iPodService.exe
C: \ Archivos de programa \ Microsoft Office \ Office11 \ WINWORD.EXE
C: \ Archivos de programa \ Microsoft Office \ Office11 \ Powerpnt.exe
C: \ Archivos de programa \ Nero \ Nero 7 \ Nero StartSmart \ NeroStartSmart.exe
C: \ Archivos de programa \ Adobe \ Acrobat 5.0 \ Acrobat \ Acrobat.exe
C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Adobe \ Web \ AOM.exe
C: \ Archivos de programa \ Nero \ Nero 7 \ Core \ nero.exe
C: \ Archivos de programa \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe
R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar LinksFolderName = Vínculos
Az O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Archivos de programa \ Adobe \ Acrobat 5.0 \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.ocx
Az O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Archivos de programa \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
Az O2 - BHO: Complemento del Asistente para Internet de Encarta - (955BE0B8-BC85-4CAF-856E-8E0D8B610560) - C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Microsoft Shared \ Encarta Web Companion \ 2007 \ ENCWCBAR.DLL
Az O2 - BHO: Google Toolbar Helper - (AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7) - C: \ archivos de programa \ google \ googletoolbar2.dll
Az O2 - BHO: Google Toolbar Notifier BHO - (AF69DE43-7D58-4638-B6FA-CE66B5AD205D) - C: \ Archivos de programa \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ 3.0.1225.986 8 \ swg.dll
O3 - Toolbar: McAfee VirusScan - (BA52B914-B692-46c4-B683-905236F6F655) - C: \ archiv ~ 1 \ mcafee.com \ VSO \ mcvsshl.dll
O3 - Toolbar: Internet para Asistente de Encarta - (147D6308-0614-4112-89B1-31402F9B82C4) - C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Microsoft Shared \ Encarta Web Companion \ 2007 \ ENCWCBAR.DLL
O3 - Toolbar: & Google - (2318C2B1-4965-11D4-9B18-009027A5CD4F) - C: \ archivos de programa \ google \ googletoolbar2.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AGRSMMSG] AGRSMMSG.exe
"O4 - HKLM \ .. \ Run: [VSOCheckTask]" C: \ ARCHIV ~ 1 \ McAfee.com \ VSO \ mcmnhdlr.exe "/ checktask
Background O4 - HKLM \ .. \ Run: [VirusScan Online] C: \ Archivos de programa \ McAfee.com \ VSO \ mcvsshld.exe
Background O4 - HKLM \ .. \ Run: [MCAgentExe] C: \ ARCHIV ~ 1 \ mcafee.com \ ügynök \ mcagent.exe
Background O4 - HKLM \ .. \ Run: [OASClnt] C: \ Archivos de programa \ McAfee.com \ VSO \ oasclnt.exe
Background O4 - HKLM \ .. \ Run: [_AntiSpyware] C: \ archiv ~ 1 \ mcafee \ MCAFEE ~ 1 \ masalert.exe
Background O4 - HKLM \ .. \ Run: [MCUpdateExe] C: \ ARCHIV ~ 1 \ mcafee.com \ ügynök \ mcupdate.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Archivos de programa \ QuickTime \ qttask.exe"-atboottime
"O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched]" C: \ Archivos de programa \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe "
"O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Software Update]" C: \ Archivos de programa \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd.exe "
"O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Component Manager]" C: \ Archivos de programa \ HP \ hpcoretech \ hpcmpmgr.exe "
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [IgfxTray] C: \ WINDOWS \ System32 \ igfxtray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HotKeysCmds] C: \ WINDOWS \ System32 \ hkcmd.exe
"O4 - HKLM \ .. \ Run: [WinampAgent]" C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Symantec Shared \ ccApp.exe "
Background O4 - HKLM \ .. \ Run: [vptray] C: \ ARCHIV ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [iTunesHelper] "C: \ Archivos de programa \ iTunes \ iTunesHelper.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NeroFilterCheck] C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Ahead \ Lib \ NeroCheck.exe
"O4 - HKCU \ .. \ Run: [H / PC Connection Agent]" C: \ Archivos de programa \ Microsoft ActiveSync \ wcescomm.exe "
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe
"O4 - HKCU \ .. \ Run: [swg] C: \ Archivos de programa \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ GoogleToolba rNotifier.exe
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'HELYI SERVICIO)
O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (Felhasználó "Servicio de red")
O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'Default user')
"O4 - Startup: MagicDisc.lnk = C: \ Archivos de programa \ MagicDisc \ MagicDisc.exe
O4 - Global Startup: HP Digital Imaging Monitor.lnk = C: \ Archivos de programa \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqtra08.exe
O8 - Extra context menu item: E & xportar Microsoft Excel - res: / / C: \ ARCHIV ~ 1 \ mikrók ~ 2 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Üzenet a & Bluetooth - C: \ Archivos de programa \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie_ctx.htm
O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Archivos de programa \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Consola de - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Archivos de programa \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra button: Create Mobile Favorite - (2EAF5BB1-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ ARCHIV ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll
O9 - Extra button: (no name) - (2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ ARCHIV ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Create Mobile Favorite ... - (2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ ARCHIV ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll
O9 - Extra button: Referencia - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ ARCHIV ~ 1 \ mikrók ~ 2 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Barra de búsqueda de Encarta - (B205A35E-1FC4-4CE3-818B-899DBBB3388C) - C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Microsoft Shared \ Encarta Search Bar \ ENCSBAR.DLL
O9 - Extra button: @ btrez.dll, -4015 - (CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F) - C: \ Archivos de programa \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @ btrez.dll, -4017 - (CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F) - C: \ Archivos de programa \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie.htm
O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Archivos de programa \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Archivos de programa \ Messenger \ msmsgs.exe
Ø12 - Plugin for. Spop: C: \ Archivos de programa \ Internet Explorer \ Plugins \ NPDocBox.dll
Ø16 - DPF: (051D0E35-F4E3-4C8D-B411-AB0875F4C683) (4,0 Anark Client ActiveX Control) -- http://install.anark.com/client/vers...n/AMClient.cab
Ø16 - DPF: (0713E8A2-850A-101B-AFC0-4210102A8DA7) (Microsoft TreeView Control, version 5.0 (SP2)) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...2/ComCtl32.cab
O16 - DPF: (4ED9DDF0-7479-4BBE-9335-5A1EDB1D8A21) (McAfee.com operációs rendszer osztály) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...1/mcinsctl.cab
O16 - DPF: (4F1E5B1A-2A80-42CA-8532-2D05CB959537) (MSN Photo Upload Tool) -- http://by123fd.bay123.hotmail.msn.co...s/MsnPUpld.cab
Ø16 - DPF: (54BE6B6F-3056-E470B-97E1-BB92E051B6C4) (DeviceEnum Class) -- http://h20264.www2.hp.com/ediags/dd/...osticsxp2k.cab
Ø16 - DPF: (6F15128C-E66A-490C-B848-5000B5ABEEAC) --
O16 - DPF: (BCC0FF27-31D9-4614-A68E-C18E1ADA4389) (DwnldGroupMgr osztály) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...26/mcgdmgr.cab
O18 - Protocol: skype4com - (FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D) - C: \ ARCHIV ~ 1 \ ARCHIV ~ 1 \ Skype \ SKYPE4 ~ 1.DLL
O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc. - C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: Bluetooth Service (btwdins) - Broadcom Corporation. - C: \ Archivos de programa \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ bin \ btwdins.exe
O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Symantec Shared \ ccEvtMgr.exe
O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Symantec Shared \ ccSetMgr.exe
O23 - Service: Symantec AntiVirus Definition Watcher (DefWatch) - Symantec Corporation - C: \ Archivos de programa \ Symantec AntiVirus \ DefWatch.exe
O23 - Service: DynDNS Updater Service (DynDNS_Updater_Service) - Kana Solution - C: \ Archivos de programa \ DynDNS Updater \ DynDNS.exe
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C: \ Archivos de programa \ Google \ Common \ Google Updater \ GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: Servicio del iPod (iPod Service) - Apple Inc. - C: \ Archivos de programa \ iPod \ bin \ iPodService.exe
O23 - Service: Kodak Camera Connection Software (KodakCCS) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Drivers \ KodakCCS.exe (fájl hiányzik)
O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ ARCHIV ~ 1 \ Symantec \ LIVEUP ~ 1 \ LUCOMS ~ 1.EXE
O23 - Service: McAfee AntiSpyware Service - McAfee, Inc. - C: \ archiv ~ 1 \ mcafee \ mcafee antispyware \ massrv.exe
O23 - Service: McAfee WSC Integration (McDetect.exe) - McAfee, Inc. - C: \ archivos de programa \ mcafee.com \ ügynök \ mcdetect.exe
O23 - Service: McAfee.com McShield (McShield) - McAfee Inc. - C: \ ARCHIV ~ 1 \ mcafee.com \ VSO \ mcshield.exe
O23 - Service: McAfee Feladatütemező (McTskshd.exe) - McAfee, Inc. - C: \ ARCHIV ~ 1 \ mcafee.com \ ügynök \ mctskshd.exe
O23 - Service: McAfee SecurityCenter Update Manager (mcupdmgr.exe) - McAfee, Inc. - C: \ ARCHIV ~ 1 \ McAfee.com \ Agent \ mcupdmgr.exe
O23 - Service: NBService - Nero AG - C: \ Archivos de programa \ Nero \ Nero 7 \ Nero BackItUp \ NBService.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Ahead \ Lib \ NMIndexingService.exe
O23 - Service: PML Driver HPZ12 - HP - C: \ WINDOWS \ System32 \ HPZipm12.exe
O23 - Service: SAVRoam (SavRoam) - Symantec - C: \ Archivos de programa \ Symantec AntiVirus \ SavRoam.exe
O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Symantec Shared \ SNDSrvc.exe
O23 - Service: Symantec SPBBCSvc (SPBBCSvc) - Symantec Corporation - C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Symantec Shared \ SPBBC \ SPBBCSvc.exe
O23 - Service: Symantec AntiVirus - Symantec Corporation - C: \ Archivos de programa \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe
O23 - Service: TuneUp Drive Defrag Service (TuneUp.Defrag) - TuneUp Software GmbH - C: \ WINDOWS \ System32 \ TuneUpDefragService.exe
--
End of file - 12124 bájt

Köszönöm
Old Május 11, 2008, 20:25
Moderátor Csoport

Távolítsa el az egyik biztonsági lakosztály (Norton / Symantec vagy a McAfee), és nézd meg, ez segít akármi. Futás két víruskereső és tűzfal soha nem jó ötlet.

Old Május 11, 2008, 20:33
Új tag Csoport

Köszönöm,
Melyik közülük a legjobb?
Old Május 12, 2008, 08:34
Moderátor Csoport

Sem a véleményem. Amely vagy egy kifizetni?

Szeretné, ha arra megy egy ingyenes tűzfal és víruskereső?

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" ashaiba Általános fémáru Chat 6 13. március 2009 15:56
Will "Office 95" munka "Windows XP"? Raynhawk Office & Applications 4 23. február 2009 17:01
"Unavailable - berendezés hiányzik" DynamicMK Hálózatépítés, Modems & VoIP 9 17. március 2008 12:17
Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". aechain A Windows operációs rendszerek 5 24. január 2008 15:45
Hiányzik a "Programok hozzáadása / eltávolítása" listában a controlpanel? PranX A Windows operációs rendszerek 8 17. Szeptember 2007 14:40
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.