rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Brak "SearchSetting.msi" pelase pomóc!

Reply

Narzędzia wątku
Old 8 stycznia 2008, 12:33
Nowe państwa grupy

Default Brak "SearchSetting.msi" pelase pomóc!

Everytime I open sometnig związane z moich okien .. (np.: Mój komputer, Windows Internet exploer wew ..) I get this pop up window sayin "Poczekaj, system Windows konfiguruje ustawienia wyszukiwania", a następnie pojawia się okno anoughter sayin
"Funkcja, której próbujesz użyć, znajduje się w zasobie sieciowym jest unavalible.
Kliknij OK, aby spróbować ponownie, lub wprowadź alternatywną ścieżkę do folderu zawierającego pakiet instalacyjny "SearchSetting.msi" w bext poniżej "
więc niektórzy widzieli w dół on line i thik mat mam zachwyceni tym.
Czy ktoś wie, motyka, aby rozwiązać ten problem ?....
a nawet gdzie można pobrać plik?
pleae help!
Old 9 stycznia 2008, 15:38
Moderator grupy

Dziwne ...

You posted to pytanie na innym forum wcześnie rano. Masz doskonałą odpowiedź na użyciu Kontrolera plików systemowych chwilę później. Potem przyjdź i po to samo tutaj.

Tu był twój inny post http://www.techsupportforum.com/micr...ease-help.html

Możesz być w stanie poruszać się bez problemu na dysku, ponieważ wiele komputerów, które pochodzą z preinstalowanym XP będzie miał obraz dysku XP spalonych HD.

Oto niektóre wskazówki

Cytat:
Istnieją okoliczności, w których można mieć prawo do instalacji systemu Windows XP bez płyty instalacyjnej. Może to spowodować panikę, gdy jesteś później poleci upewnij się, że CD przed instalacją innego oprogramowania lub sprzętu. Jeśli jesteś prawnym istnieje szansa, you're okay though.
Scenariusz, który wydaje się najbardziej popularnym jest producent, który wcześniej zainstaluje Windows XP dla Ciebie i to nie daje CD iść z nim. Myślę, że to złe praktyki, ale rozumiem, że może on zaoszczędzić producenta i ostatecznie Ci trochę pieniędzy.
Mam nadzieję, że to, co zrobił, że producent jest kopia Windows XP CD-ROM obrazu na dysku twardym. Dyski twarde są tak duże w tych dniach, że taki zabieg zajmuje bardzo mało miejsca i ma pewne zalety, będę mówić za chwilę.
Aby dowiedzieć się obraz dysku CD jest na komputerze, wyszukaj folder I386. Nie może być kilka, ale ten, dbamy o zawiera blisko 7000 plików, z których dwie będą winnt.exe i winnt32.exe. Katalogu I386 jest zwykle jednym z najlepszych katalogi na dysku CD-ROM z dystrybucją, ale najważniejsze jest w katalog zawierający rozdzielone kopii systemu Windows XP. Winnt.exe i winnt32.exe są chronione programy DOS i instalacja w trybie odpowiednio. (I'd Musisz tylko te, jeśli się z zamiarem ponownego zainstalowania systemu Windows XP od podstaw - z nich korzystać tutaj jako łatwy sposób na indentify, że mamy prawo katalogu).
Więc teraz, gdy wiesz, że masz obraz dysku CD, co w przypadku niektórych późniejszej instalacji prosi o CD-ROM?
Nie martw się, to rzeczywiście bardzo prosty. Zazwyczaj "Wstaw dysku CD" tylko OK i Zrezygnuj przycisk. Naciśnij przycisk OK, co pozwoliło na niepowodzenie. W następnym oknie dialogowym zwykle poprosi o podanie lokalizacji CD-ROM, wystarczy wpisać pełną ścieżkę do katalogu I386 dowiedziałeś się powyżej.
That's it. Ale to jeszcze lepiej.
Windows pamięta. Teraz, gdy mówiłam Windows gdzie obraz płyty instalacyjnej to będzie to remember that. Następnym razem, kiedy jesteś w sytuacji, która może wymagać instalacji Windows CD będzie wyglądać tam pierwsze, jeśli uzna, czego potrzebuje to nie zechce prosić o to.
Osobiście uważam, że bardzo przydatne - tak bardzo, że chociaż mam CD z systemem Windows będę również skopiować go do dysku twardego i systemu Windows wskaż polecenie, że egzemplarz po raz pierwszy zwraca. Wtedy nie mam o tym myśleć i włożyć płytę do napędu ponownie. I ta technika działa w wielu innych CD-ROMu produktów, w tym pakietu Microsoft Office.

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Old 10 stycznia 2008, 13:18
Nowe państwa grupy

I nie napisałem go na kilka lol fourms
i mam tryed Kontroler plików systemowych, ale wciąż nie wyglądają !:/...
i stwierdziliśmy, że info you found me alreday nadal fanx though.
wel i tryed do przeniesienia go do obu z nich pliki mówi.
jednak jesteś nia biec dalej?. sortowanie I got confused. I nie uruchamiać je Justincase go ponownie zainstalować wszystko od nowa.
thanx 4 sugestię.
Old 10 stycznia 2008, 13:54
Moderator grupy

TBH, jeśli Kontroler plików systemowych nie mógł pomóc to prawdopodobnie najłatwiej tylko do czystej ponownie. Oczekuję, że może to być problem związany z wirusem tak.

Old 8 maja 2008, 23:26
Nowe państwa grupy

Mam ten sam problem, i nie można było go rozwiązać przez ponowne zainstalowanie systemu Windows XP z dodatkiem SP2 na moim komputerze.
To szwy, które stają się problemem, kiedy pobrana, kilka dni przed MP3 aplikacje sieci Web. Dlatego myślę, że jest to rodzaj oprogramowania typu adware.

Problem, jak się mówi przez innych członków, że gdy próbowałem uruchomić zarówno Internet Explorer lub Eksploratora Windows, komputer uruchamia okienko instalatora Windows, a następnie kolejny pojawi się okienko z nazwą "searchsettings". It was driving me crazy.

Ale gdy spojrzał na katalogów na moim komputerze z tą nazwą, jest to, co znalazłem:
W ramach ścieżki: C: \ Program Files \ Ustawienia wyszukiwania tam, gdzie kilka plików i folder zawierający folder kb125 i kilka pliki. Na tej drodze znalazłem pliku SearchSettings.exe i legendy: Szukaj Ustawienia aplikacji Vendio Services Inc

Można zobaczyć tam firmy, które się pojawi "za" uruchomiony proces.

W ten sposób mogę rozwiązać ten problem (Administrator może sprawdzić i doradztwo dla nas wszystkich, jeśli jest to prawo. Właściwie nie wiem, ale działa na mnie)

1. I uruchom "regedit" w sprawie stosowania uruchomienie XP.
2. ]I zrób kopię zapasową rejestru, bo planuje się usunąć niektóre pliki z niego. (jest to bardzo niebezpieczne, ponieważ może zrobić ze swojego PC do rozdrabniania)
3. Patrzyłem w rejestrze tego E312764E łańcucha-7706-43F1-8DAB-FCDD2B1E416D i znalazł się na trzech następujących rejestrów i usuwane im. Należy zauważyć, że następujące trzy rejestry nie są jedynymi, które zawierają tego samego łańcucha:

A. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ SearchSettings.BHO.1 \ CLSID
B. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ SearchSettings.BHO \ CLSID
Usuwane również w rejestrze (o wartości), które w poprzednim ścieżkę i którego nazwa jest CurVer,
C. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ rrentVersion Cu \ Explorer \ Browser Helper Objects (E312764E-7706-43F1-8DAB-FCDD2B1E416D)

4. Następnie udałem się do folderu, w którym mam searchSettings plik, który został w ramach trasy:
5. "C: \ Program Files \ Search Settings" i skasować wszystkie pliki (bo miałem problem usuwania "SearchSettings", tylko zmienił nazwę, w przypadku niektórych rejestru próbował go znaleźć.
6. Zamknąć mój komputer i rozpoczął ponad

I to działa!
Old 8 maja 2008, 23:56
Moderator grupy

Spójrzmy na log HJT.

Pobierz i zmień HijackThis (HJT)
  • Kliknij dwukrotnie HJTInstall.
  • Kliknij na Zainstaluj przycisk.
  • Będzie ona automatycznie miejsce w HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Po instalacji, HijackThis należy otworzyć dla Ciebie.
  • Blisko HijackThis i zmienić jego nazwę.
  • Przejdź do katalogu C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
  • Kliknij prawym przyciskiem myszy HijackThis.exe i wybierz Zmień nazwę.
  • Wpisz sniper.exe i naciśnij Wprowadź.
  • Kliknij prawym przyciskiem myszy na sniper.exe i wybierz Wyślij do > Desktop (utworzyć skrót)
  • Od pulpicie otworzyć HijackThis.
  • W przypadku korzystania Windows Vista, Kliknij prawym przyciskiem myszy i Uruchom jako administrator.
  • Kliknij na Czy system skanowania i zapisać plik Przycisk
  • HijackThis skanowania, a następnie zalogować się otworzyć w Notatniku.
  • Skopiuj, a następnie wkleić całą zawartość dziennika w post.
  • Nie HijackThis nic się jeszcze ustalić. Większość z tego, co stwierdzi, będą nieszkodliwe, a nawet konieczne.
Chociaż mamy przemianowane hijackthis do sniper, będziemy w dalszym ciągu odnoszą się do niego jako hijackthis lub HJT.

Old 11 maja 2008, 19:18
Nowe państwa grupy

Tu jest:

Scan saved at 09:15:33 pm, w dniu 11/05/2008
Platforma: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal
Uruchamianie procesów:
C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Services.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ svchost.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ ccSetMgr.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ ccEvtMgr.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ SPBBC \ SPBBCSvc.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ spoolsv.exe
C: \ Archiwa de programa \ Archiwa comunes \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ bin \ btwdins.exe
C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ DefWatch.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ McAfee AntiSpyware \ massrv.exe
C: \ Program Files \ mcafee.com \ agent \ mcdetect.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mctskshd.exe
C: \ Archiwa de programa \ Archiwa comunes \ Microsoft Shared \ VS7DEBUG \ program Mdm.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe
C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe
C: \ Program Files \ DynDNS Updater \ DynDNS.exe
C: \ WINDOWS \ explorer.exe
C: \ WINDOWS \ AGRSMMSG.exe
C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ mcvsshld.exe
C: \ Program Files \ mcafee.com \ agent \ mcagent.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ VSO \ mcvsescn.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ MCAFEE ~ 1 \ masalert.exe
C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe
C: \ Program Files \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd.exe
C: \ Program Files \ HP \ hpcoretech \ hpcmpmgr.exe
C: \ WINDOWS \ SOUNDMAN.EXE
C: \ WINDOWS \ system32 \ igfxtray.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ hkcmd.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ ccApp.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe
C: \ Archiwa de programa \ iTunes \ iTunesHelper.exe
C: \ Program Files \ Microsoft ActiveSync \ wcescomm.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ ctfmon.exe
C: \ Program Files \ Google \ rNotifier.exe GoogleToolbarNotifier \ GoogleToolba
C: \ Archiwa de programa \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqtra08.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ rapimgr.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ IEXPLORE.EXE
C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Encarta Web Companion \ 2007 \ ENCWCSVR.EXE
C: \ Archiwa de programa \ iPod \ bin \ iPodService.exe
C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office11 \ Winword.exe
C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office11 \ Powerpnt.exe
C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Nero StartSmart \ NeroStartSmart.exe
C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 5.0 \ Acrobat \ Acrobat.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Web \ AOM.exe
C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Core \ nero.exe
C: \ Archiwa de programa \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe
R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar, LinksFolderName = Vínculos
O2 - BHO: SSVHelper Class - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 5.0 \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.ocx
O2 - BHO: Sun Java Console Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O2 - BHO: Complemento del Asistente para Internet de Encarta - (955BE0B8-BC85-4CAF-856E-8E0D8B610560) - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Encarta Web Companion \ 2007 \ ENCWCBAR.DLL
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - (AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7) - c: \ Program Files \ Google \ googletoolbar2.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Notifier BHO - (AF69DE43-7D58-4638-B6FA-CE66B5AD205D) - C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ 3.0.1225.986 8 \ swg.dll
O3 - Toolbar: McAfee VirusScan - (BA52B914-B692-46c4-B683-905236F6F655) - C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ VSO \ mcvsshl.dll
O3 - Toolbar: Asistente para Internet de Encarta - (147D6308-0614-4112-89B1-31402F9B82C4) - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Encarta Web Companion \ 2007 \ ENCWCBAR.DLL
O3 - Toolbar: & Google - (2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F) - c: \ Program Files \ Google \ googletoolbar2.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AGRSMMSG] AGRSMMSG.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [VSOCheckTask] "C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee.com \ VSO \ mcmnhdlr.exe" / checktask
O4 - HKLM \ .. \ Run: [VirusScan Online] C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ mcvsshld.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [MCAgentExe] c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mcagent.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [OASClnt] C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ oasclnt.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [_AntiSpyware] C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ MCAFEE ~ 1 \ masalert.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NeroFilterCheck] C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mcupdate.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Archiwa de programa \ QuickTime \ qttask.exe"-atboottime
O4 - HKLM \ .. \ Run: [avast!] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Software Update] "C: \ Program Files \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Component Manager] "C: \ Program Files \ HP \ hpcoretech \ hpcmpmgr.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [IgfxTray] C: \ WINDOWS \ system32 \ igfxtray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HotKeysCmds] C: \ WINDOWS \ system32 \ hkcmd.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [avast!] "C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ ccApp.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] C: \ PROGRA ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [iTunesHelper] "C: \ Archiwa de programa \ iTunes \ iTunesHelper.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NeroFilterCheck] C: \ Archiwa de programa \ Archiwa comunes \ Ahead \ Lib \ NeroCheck.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [H / PC Connection Agent] "C: \ Program Files \ Microsoft ActiveSync \ wcescomm.exe"
O4 - HKCU \ .. \ Run: [ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ ctfmon.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [CTFMON.EXE] C: \ Program Files \ Google \ rNotifier.exe GoogleToolbarNotifier \ GoogleToolba
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'Servicio LOKALNYM)
O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'Servicio de czerwony ")
O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'Default user')
O4 - Startup: MagicDisc.lnk = C: \ Program Files \ MagicDisc \ MagicDisc.exe
O4 - Global Startup: HP Digital Imaging Monitor.lnk = C: \ Archiwa de programa \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqtra08.exe
O8 - Extra kontekście menu: E & xportar Microsoft Excel - res: / / C: \ ARCHIV ~ 1 \ Micros ~ 2 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Wyślij & Bluetooth - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie_ctx.htm
O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Consola de Sun Java - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra button: Create Mobile Favorite - (2EAF5BB1-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll
O9 - Extra button: (no name) - (2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Create Mobile Favorite ... - (2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll
O9 - Extra button: Referencia - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ ARCHIV ~ 1 \ Micros ~ 2 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Barra de búsqueda de Encarta - (B205A35E-1FC4-4CE3-818B-899DBBB3388C) - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Encarta Search Bar \ ENCSBAR.DLL
O9 - Extra button: @ btrez.dll, -4015 - (CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F) - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @ btrez.dll, -4017 - (CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F) - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie.htm
O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Archiwa de programa \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Archiwa de programa \ Messenger \ msmsgs.exe
O12 - Plugin for. Spop: C: \ Program Files \ Internet Explorer \ Plugins \ NPDocBox.dll
O16 - DPF: (051D0E35-F4E3-4C8D-B411-AB0875F4C683) (Anark Client 4.0 ActiveX Control) -- http://install.anark.com/client/vers...n/AMClient.cab
O16 - DPF: (0713E8A2-850A-101B-AFC0-4210102A8DA7) (Microsoft TreeView Control, version 5.0 (SP2)) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...2/ComCtl32.cab
O16 - DPF: (4ED9DDF0-7479-4BBE-9335-5A1EDB1D8A21) (McAfee.com Operating System Class) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...1/mcinsctl.cab
O16 - DPF: (4F1E5B1A-2A80-42CA-8532-2D05CB959537) (MSN Photo Upload Tool) -- http://by123fd.bay123.hotmail.msn.co...s/MsnPUpld.cab
O16 - DPF: (54BE6B6F-3056-470B-97E1-BB92E051B6C4) (DeviceEnum Class) -- http://h20264.www2.hp.com/ediags/dd/...osticsxp2k.cab
O16 - DPF: (6F15128C-E66A-490C-B848-5000B5ABEEAC) --
O16 - DPF: (BCC0FF27-31D9-4614-A68E-C18E1ADA4389) (DwnldGroupMgr klasy) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...26/mcgdmgr.cab
O18 - Protocol: skype4com - (FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D) - C: \ ARCHIV ~ 1 \ ARCHIV ~ 1 \ Skype \ SKYPE4 ~ 1.DLL
O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc - C: \ Archiwa de programa \ Archiwa comunes \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: Bluetooth Service (avast!) - Broadcom Corporation. - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ bin \ btwdins.exe
O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ ccEvtMgr.exe
O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ ccSetMgr.exe
O23 - Service: Symantec AntiVirus Definition Watcher (DefWatch) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ DefWatch.exe
O23 - Service: DynDNS Updater Service (DynDNS_Updater_Service) - Rozwiązanie Kana - C: \ Program Files \ DynDNS Updater \ DynDNS.exe
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C: \ Program Files \ Google \ Common \ Google Updater \ GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: Servicio del iPoda (iPod Service) - Apple Inc - C: \ Archiwa de programa \ iPod \ bin \ iPodService.exe
O23 - Service: Kodak Camera Connection Software (KodakCCS) - Unknown owner - C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ KodakCCS.exe (plik brakuje)
O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ PROGRA ~ 1 \ Symantec \ LIVEUP ~ 1 \ LUCOMS ~ 1.EXE
O23 - Service: McAfee AntiSpyware Service - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ McAfee AntiSpyware \ massrv.exe
O23 - Service: McAfee WSC Integration (McDetect.exe) - McAfee, Inc - C: \ Program Files \ mcafee.com \ agent \ mcdetect.exe
O23 - Service: McAfee.com McShield (McShield) - McAfee Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ VSO \ mcshield.exe
O23 - Service: McAfee Task Scheduler (McTskshd.exe) - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mctskshd.exe
O23 - Service: McAfee SecurityCenter Update Manager (mcupdmgr.exe) - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee.com \ Agent \ mcupdmgr.exe
O23 - Service: NBService - Nero AG - C: \ Archiwa de programa \ Nero \ Nero 7 \ Nero BackItUp \ NBService.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexingService.exe
O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C: \ WINDOWS \ system32 \ HPZipm12.exe
- Service: SAVRoam (SavRoam) - symantec - C: O23 \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ SavRoam.exe
O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ SNDSrvc.exe
O23 - Service: Symantec SPBBCSvc (SPBBCSvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ SPBBC \ SPBBCSvc.exe
O23 - Service: Symantec AntiVirus - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe
O23 - Service: TuneUp Drive Defrag Service (TuneUp.Defrag) - TuneUp Software GmbH - C: \ WINDOWS \ System32 \ TuneUpDefragService.exe
--
End of file - 12124 bytes

Dzięki
Old 11 maja 2008, 20:25
Moderator grupy

Odinstaluj jednym z apartamentów bezpieczeństwa (Norton / Symantec czy McAfee) i sprawdzić, czy to pomaga każdym. Uruchamiania dwóch antywirusowych i zapór nie jest dobrym pomysłem.

Old 11 maja 2008, 20:33
Nowe państwa grupy

Dzięki,
Który z nich jest najlepszy?
Old 12 maja 2008, 08:34
Moderator grupy

Ani w mojej opinii. Jest jedno zapłaciłeś?

Czy myśli się o wolne antywirusowe i zapory?

Reply

Register

Zakładki