mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Missing "SearchSetting.msi" pelase ajuta!!

Reply

Thread Tools
Old 8 ianuarie 2008, 12:33
Noile state Group

Default Missing "SearchSetting.msi" pelase ajuta!!

Tot I sometnig deschise în legătură cu meu ferestre .. (de exemplu: My Computer, Windows Internet exploer ext ..) I a lua this fereastra pop up spun "Vă rugăm să aşteptaţi în timp ce Windows configurează setările de căutare", apoi fereastra anoughter pops sus sayin
"Caracteristica pe care încercaţi să utilizaţi este pe o resursă de reţea este unavalible.
Faceţi clic pe OK pentru a încerca din nou, sau introduceţi o cale alternativă la un folder care conţine pachetul de instalare "SearchSetting.msi" în bext de mai jos "
astfel că o parte a văzut în jos el linie i thik mat eu am încântat acest lucru.
Stie cineva sapa pentru a remedia această problemă ?....
sau chiar în cazul în care i a putea descărca fişierul?
Ajutor pleae!
Old 9 ianuarie 2008, 15:38
Moderator Group

Strange ...

Ai postat aceasta intrebare pe un alt forum de ieri devreme. Ai un raspuns excelent de a folosi System File Checker o scurtă perioadă de timp mai târziu. Apoi, puteţi veni şi post acelaşi lucru aici.

Aici a fost post pe celelalte http://www.techsupportforum.com/micr...ease-help.html

Aţi putea fi capabil la spre a lua în jurul problemei, fără un disc, deoarece multe calculatoare care vin cu XP preinstalat vor avea imaginea de disc XP ars din HD.

Iată câteva instrucţiuni

Citat:
Există circumstanţe în cazul în care este posibil să aveţi o instalare legală de Windows XP, fără un CD de instalare. Acest lucru poate cauza unele panică atunci când sunteţi mai târziu instruiţi să vă asiguraţi că aţi CD-ul înainte de a instala unele produse software sau hardware. Dacă sunteţi sanse juridice sunt esti bine, totuşi.
Scenariu care pare a fi cea mai frecventă este un producător care pre-instalează Windows XP pentru tine şi apoi nu a da tu un CD pentru a merge cu ea. Cred că aceasta este o practică rău, dar am înţeles că ar putea salva de producător şi în cele din urmă ai un pic de bani.
Să sperăm că ceea ce că producătorul şi-a făcut este să copiaţi Windows XP CD-ROM-ul imaginea pe hard disk. Hard discuri sunt atât de mari in aceste zile că acest lucru a lua sus cameră foarte puţin şi are unele avantaje Voi vorbi despre într-o secundă.
Pentru a afla dacă pe CD-ROM este imaginea pe maşina dvs., căutaţi un folder denumit I386. S-ar putea fi mai multe, dar una ne pasa va conţine aproape 7000 de fişiere, două dintre care vor fi winnt.exe şi winnt32.exe. Directorul I386 este de obicei unul din directoarele de nivel superior de pe CD-ROM-ul de distribuţie, dar cel mai important este de de director care conţine copia distribuite de Windows XP. Winnt.exe şi winnt32.exe sunt protejate DOS şi programe de modul de configurare, respectiv. (Ai nevoie doar de acele dacă aţi plănuiau să re-a instala Windows XP de la zero - eu le folosesc aici ca o modalitate simplă de a identifica că ne-am directorul dreapta.)
Deci, acum, despre care ştiţi că aveţi CD-ROM-ul imaginii, ce se întâmplă dacă unii instalare mai târziu solicită pentru CD-ROM-ul?
Nu este să vă faceţi griji, e de fapt destul de simplu. În mod obişnuit "Introduceţi CD-ul", are doar un mesaj OK şi Anulare buton. Apăsaţi OK, permiţându-i să nu reuşească. Următoarea casetă de dialog va cere de obicei pentru a vă furniza informaţii privind locaţia de pe CD-ROM; doar să tastaţi calea completă a directorul I386 de ai descoperit de mai sus.
Asta e tot. Dar ea devine mai bine.
Ferestre îşi aminteşte. Acum, că aţi spus Windows în cazul în care imaginea dvs. de instalare CD-ul este acesta voi aminti asta. Data viitoare când vă aflaţi într-o situaţie care ar putea necesita instalarea CD-ul Windows va arata acolo primul; cazul în care constată ceea ce are nevoie, atunci acesta nu va deranja să te întreb pentru el.
Personal, mi se pare că destul de la îndemână - atât de mult, astfel încât, chiar dacă am CD-ul meu Ferestre voi copia, de asemenea, l pe discul meu tare şi Windows punct în acest exemplar prima data le cere. Apoi, nu am sa ma gandesc la ea sau introduceţi CD-ul din nou. Şi această tehnică lucrări pentru multe alte CD-ROM-ul de produse pe bază, inclusiv Microsoft Office.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 10 ianuarie 2008, 13:18
Noile state Group

Eu nu am postat-o pe mai multe fourms lol
si eu am tryed System File Checker, dar încă nu uite !:/...
şi am constatat că info-aţi găsit-mi alreday încă fanx though.
wel I tryed pentru a readuce la ambii dosar se spune.
cu toate acestea sunt tu muncă pentru a rula atunci?. Am un fel de luat confuz. Nu m-am le-a alerga justincase aceasta re-a instala totul de la zero.
thanx 4 sugestie.
Old 10 ianuarie 2008, 13:54
Moderator Group

TBH, în cazul în care System File Checker nu ar putea ajuta, este mai uşor, probabil, doar pentru a face un reinstall curat. Mă aştept ca ar putea fi un virus legate de problema oricum.

Old 8 mai 2008, 23:26
Noile state Group

Am aceeaşi problemă, şi nu a fost posibil să se rezolva prin reinstalarea Windows XP SP2 pe PC-ul meu.
Se pare ca problema să devină, când am descărcat, câteva zile înainte de MP3 de la o serie de aplicaţii Web. De aceea cred că este un fel de adware.

Problema, aşa cum se spune de alţi membri, este că atunci când am încercat să funcţiona fie Internet Explorer sau Windows Explorer, PC-ul ruleaza pop-up a Windows Installer şi apoi un alt tip pop-up apare cu numele de "searchsettings". Acesta a fost de conducere eu nebun.

Dar când m-am uitat la directoarele de pe PC-ul meu cu acest nume, asta este ceea ce am găsit:
În conformitate cu calea: C: \ Program Files \ Settings Caută în cazul în care există unele fişiere şi am pliant care conţine folderul kb125 şi o pereche de fişiere pe el. Pe această cale am găsit fişierul SearchSettings.exe şi legenda: Cauta setările aplicaţiei Vendio Services Inc

Puteţi vedea acolo Compania care apare "în spatele" procesul de rulare.

Acest lucru este cum am rezolva problema (administrator s-ar putea să verifice şi consiliere noi toţi în cazul în care acest lucru este drept. De fapt, eu nu ştiu, dar funcţionează pentru mine)

1. I a alerga "regedit" privind punerea în aplicare a rula XP.
2. ]Am face o copie de rezervă a registry pentru că am planificat a sterge cateva fisiere din ea. (acest lucru este foarte periculos, deoarece puteţi face PC-ul pentru a zdrobi)
3. M-am uitat în registry pentru acest E312764E lanţ de-7706-43F1-8DAB-FCDD2B1E416D şi a găsit-o pe următoarele trei registre şi le elimină. Reţineţi că următoarele trei registre nu sunt singurele care conţin acelaşi lanţ:

A. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ SearchSettings.BHO.1 \ CLSID
B. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ SearchSettings.BHO \ CLSID
Şterse, de asemenea, de registru (valoare o) care se află sub calea anterior şi care numele este CurVer,
C. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ rrentVersion Cu \ Explorer \ Browser Helper Objects (E312764E-7706-43F1-8DAB-FCDD2B1E416D)

4. Apoi m-am dus la dosarul în care am searchSettings fişier care a fost sub calea:
5. "C: \ Program Files \ Setări căutare" şi şterge toate fişierele (pentru că am avut probleme stergerea "SearchSettings", tocmai am schimbat denumirea în cazul în care unele registru a încercat să-l găsiţi.
6. Shutdown PC-ul meu şi a început Peste

Şi it works!
Old 8 mai 2008, 23:56
Moderator Group

Lets-vă la un log HJT.

Descărcaţi şi redenumiţi HijackThis (HJT)
  • Faceţi dublu-clic pe HJTInstall.
  • Click pe Instalaţi buton.
  • Se va transforma automat în loc HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • După instalare, HijackThis ar trebui să se deschidă pentru tine.
  • Închide HijackThis şi redenumiţi-o.
  • Du-te la C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
  • Click dreapta pe HijackThis.exe şi selectaţi Redenumire.
  • Tip în sniper.exe şi apăsaţi Introduceţi.
  • Clic-dreapta pe sniper.exe şi selectaţi Pentru a trimite > Spaţiul de lucru (crea shortcut)
  • De la spaţiul de lucru deschis Hijackthis.
  • Dacă utilizaţi Windows Vista, Clic-dreapta şi Executare ca administrator.
  • Click pe Fă-un sistem de scanare şi salva un fişier de log buton
  • Hijackthis va scana şi apoi un jurnal se va deschide în Notepad.
  • Copiaţi şi apoi inseraţi întregul conţinut al jurnalului în post.
  • Nu au Hijackthis repara nimic încă. Cea mai mare parte a ceea ce se constată va fi inofensiv sau chiar sunt necesare.
Deşi ne-am redenumit Hijackthis la lunetist, ne vom referi în continuare să-l ca Hijackthis sau HJT.

Old 11 mai 2008, 19:18
Noile state Group

Iat-o:

Scan saved at 09:15:33, la 11.05.2008
Platforma: Windows XP SP2 (WINNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal
Rularea procese:
C: \ Windows \ system32 \ smss.exe
C: \ Windows \ system32 \ winlogon.exe
C: \ Windows \ system32 \ services.exe
C: \ Windows \ system32 \ lsass.exe
C: \ Windows \ system32 \ svchost.exe
C: \ Program Files \ Comunes Files \ Symantec Shared \ ccSetMgr.exe
C: \ Program Files \ Comunes Files \ Symantec Shared \ CCEVTMGR.EXE
C: \ Program Files \ Comunes Files \ Symantec Shared \ SPBBC \ SPBBCSvc.exe
C: \ Windows \ system32 \ Spoolsv.exe
C: \ Program Files \ Comunes Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ bin \ btwdins.exe
C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ DEFWATCH.EXE
C: \ Program ~ 1 \ McAfee \ antispyware McAfee \ massrv.exe
C: \ Program Files \ mcafee.com \ agent de \ mcdetect.exe
C: \ Program ~ 1 \ mcafee.com \ Agent \ mctskshd.exe
C: \ Archivos de programa \ Archivos comunes \ Microsoft Shared \ VS7DEBUG \ MDM.EXE
C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe
C: \ Program Files \ DynDNS Updater \ DynDNS.exe
C: \ WINDOWS \ Explorer.exe
C: \ WINDOWS \ AGRSMMSG.exe
C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ MCVSSHLD.EXE
C: \ Program Files \ mcafee.com \ agent de \ MCAGENT.EXE
C: \ Program ~ 1 \ mcafee.com \ VSO \ mcvsescn.exe
C: \ Program ~ 1 \ mcafee \ MCAFEE ~ 1 \ masalert.exe
C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ winampa.exe
C: \ Program Files \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd.exe
C: \ Program Files \ HP \ hpcoretech \ hpcmpmgr.exe
C: \ WINDOWS \ SOUNDMAN.EXE
C: \ Windows \ system32 \ igfxtray.exe
C: \ Windows \ system32 \ hkcmd.exe
C: \ Program Files \ Comunes Files \ Symantec Shared \ ccapp.exe
C: \ Program ~ 1 \ symant ~ 1 \ VPTray.exe
C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe
C: \ Program Files \ Microsoft ActiveSync \ wcescomm.exe
C: \ Windows \ system32 \ Ctfmon.exe
C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ GoogleToolba rNotifier.exe
C: \ Archivos de programa \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqtra08.exe
C: \ Program ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ rapimgr.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ IEXPLORE.EXE
C: \ Program Files \ Comunes Files \ Microsoft Shared \ Encarta Web Companion \ 2007 \ ENCWCSVR.EXE
C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe
C: \ Archivos de programa \ Microsoft Office \ OFFICE11 \ WINWORD.EXE
C: \ Program Files \ Microsoft Office \ OFFICE11 \ POWERPNT.EXE
C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Nero StartSmart \ NeroStartSmart.exe
C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 5.0 \ Acrobat \ Acrobat.exe
C: \ Program Files \ Comunes Files \ Adobe \ Web \ AOM.exe
C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Core \ nero.exe
C: \ Archivos de programa \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe
R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar, LinksFolderName = Vínculos
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 5.0 \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.ocx
O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O2 - BHO: Complemento del asistente para Internet de Encarta - (955BE0B8-BC85-4CAF-856E-8E0D8B610560) - C: \ Program Files \ Comunes Files \ Microsoft Shared \ Encarta Web Companion \ 2007 \ ENCWCBAR.DLL
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - (AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7) - C: \ Program Files \ Google \ googletoolbar2.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Notifier BHO - (AF69DE43-7D58-4638-B6FA-CE66B5AD205D) - C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ 3.0.1225.986 8 \ swg.dll
O3 - Toolbar: McAfee VirusScan - (BA52B914-B692-46c4-B683-905236F6F655) - C: \ Program ~ 1 \ mcafee.com \ VSO \ mcvsshl.dll
O3 - Toolbar: asistente para Internet de Encarta - (147D6308-0614-4112-89B1-31402F9B82C4) - C: \ Program Files \ Comunes Files \ Microsoft Shared \ Encarta Web Companion \ 2007 \ ENCWCBAR.DLL
O3 - Toolbar: & Google - (2318C2B1-4965-11D4-9B18-009027A5CD4F) - C: \ Program Files \ Google \ googletoolbar2.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AGRSMMSG] AGRSMMSG.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [VSOCheckTask] "C: \ Program ~ 1 \ McAfee.com \ VSO \ mcmnhdlr.exe" / checktask
O4 - HKLM \ .. \ Run: [VirusScan Online] C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ MCVSSHLD.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [MCAgentExe] C: \ Program ~ 1 \ mcafee.com \ agent de \ MCAGENT.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [OASClnt] C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ oasclnt.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [_AntiSpyware] C: \ Program ~ 1 \ mcafee \ MCAFEE ~ 1 \ masalert.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [MCUpdateExe] C: \ Program ~ 1 \ mcafee.com \ agent de \ MCUPDATE.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Program Files \ QuickTime \ winampa.exe"-atboottime
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ winampa.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Software Update] "C: \ Program Files \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Component Manager] "C: \ Program Files \ \ HP hpcoretech \ hpcmpmgr.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [IgfxTray] C: \ Windows \ system32 \ igfxtray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HotKeysCmds] C: \ Windows \ system32 \ hkcmd.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ccApp] "C: \ Program Files \ Comunes Files \ Symantec Shared \ ccapp.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [vptray] C: \ Program ~ 1 \ symant ~ 1 \ VPTray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [iTunesHelper] "C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NeroFilterCheck] C: \ Program Files \ Comunes Files \ Ahead \ Lib \ NvMcTray.dll, NvTaskbarInit
O4 - HKCU \ .. \ Run: [H / PC Connection Agent] "C: \ Program Files \ Microsoft ActiveSync \ wcescomm.exe"
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ Windows \ system32 \ Ctfmon.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [swg] C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ GoogleToolba rNotifier.exe
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ Windows \ system32 \ Ctfmon.exe (User "Servicio LOCAL")
O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ Windows \ system32 \ Ctfmon.exe (User "Servicio de culoare roşie")
O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ Windows \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ Windows \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'Default user')
O4 - Startup: MagicDisc.lnk = C: \ Program Files \ MagicDisc \ MagicDisc.exe
O4 - Global Startup: HP Digital Imaging Monitor.lnk = C: \ Archivos de programa \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqtra08.exe
O8 - Extra context menu item: E & xportar o Microsoft Excel - res: / / C: \ Archív ~ 1 \ milionimi ~ 2 \ OFFICE11 \ EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Trimite A & Bluetooth - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie_ctx.htm
O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Consola de Sun Java - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra button: Create Mobile Favorite - (2EAF5BB1-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ Program ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll
O9 - Extra button: (no name) - (2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ Program ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Creaţi Mobil favorit ... - (2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ Program ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll
O9 - Extra buton: referinţă - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ Archív ~ 1 \ milionimi ~ 2 \ OFFICE11 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Barra de Búsqueda de Encarta - (B205A35E-1FC4-4CE3-818B-899DBBB3388C) - C: \ Program Files \ Comunes Files \ Microsoft Shared \ Encarta Search Bar \ ENCSBAR.DLL
O9 - Extra button: @ btrez.dll, -4015 - (CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F) - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @ btrez.dll, -4017 - (CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F) - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie.htm
O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Archivos de programa \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Archivos de programa \ Messenger \ msmsgs.exe
Ø12 - Dop pentru. Spop: C: \ Program Files \ Internet Explorer \ Plugins \ NPDocBox.dll
O16 - DPF: (051D0E35-F4E3-4C8D-B411-AB0875F4C683) (Anark clienti 4.0 ActiveX Control) -- http://install.anark.com/client/vers...n/AMClient.cab
O16 - DPF: (0713E8A2-850A-101B-AFC0-4210102A8DA7) (Microsoft treeview de control, versiunea 5.0 (SP2)) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...2/ComCtl32.cab
O16 - DPF: (4ED9DDF0-7479-4BBE-9335-5A1EDB1D8A21) (McAfee.com Sistem de operare Class) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...1/mcinsctl.cab
O16 - DPF: (4F1E5B1A-2A80-42CA-8532-2D05CB959537) (MSN foto Încărcare Tool) -- http://by123fd.bay123.hotmail.msn.co...s/MsnPUpld.cab
O16 - DPF: (54BE6B6F-3056-E470B-97E1-BB92E051B6C4) (DeviceEnum Class) -- http://h20264.www2.hp.com/ediags/dd/...osticsxp2k.cab
O16 - DPF: (6F15128C-E66A-490C-B848-5000B5ABEEAC) --
O16 - DPF: (BCC0FF27-31D9-4614-A68E-C18E1ADA4389) (DwnldGroupMgr Class) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...26/mcgdmgr.cab
O18 - Protocol: skype4com - (FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D) - C: \ Archív ~ 1 \ Archív ~ 1 \ Skype \ SKYPE4 ~ 1.DLL
O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc - C: \ Program Files \ Comunes Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: Bluetooth Service (btwdins) - Broadcom Corporation. - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ bin \ btwdins.exe
O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Comunes Files \ Symantec Shared \ CCEVTMGR.EXE
O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Comunes Files \ Symantec Shared \ ccSetMgr.exe
O23 - Service: Symantec AntiVirus Definition Watcher (DefWatch) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ DEFWATCH.EXE
O23 - Service: DynDNS Updater Service (DynDNS_Updater_Service) - Soluţie Kana - C: \ Program Files \ DynDNS Updater \ DynDNS.exe
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C: \ Program Files \ Google \ Common \ Google Updater \ GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: Servicio del iPod (iPod Service) - Apple Inc - C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe
O23 - Service: Kodak Camera Connection Software (KodakCCS) - Unknown owner - C: \ Windows \ system32 \ drivers \ KodakCCS.exe (fişierul lipseşte)
O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ Program ~ 1 \ Symantec \ LIVEUP ~ 1 \ LUCOMS ~ 1.EXE
O23 - Service: McAfee AntiSpyware Service - McAfee, Inc - C: \ Program ~ 1 \ McAfee \ antispyware McAfee \ massrv.exe
O23 - Service: McAfee WSC Integration (McDetect.exe) - McAfee, Inc - C: \ Program Files \ mcafee.com \ agent de \ mcdetect.exe
O23 - Service: McAfee.com McShield (McShield) - McAfee Inc - C: \ Program ~ 1 \ mcafee.com \ VSO \ MCSHIELD.EXE
O23 - Service: McAfee Task Scheduler (McTskshd.exe) - McAfee, Inc - C: \ Program ~ 1 \ mcafee.com \ Agent \ mctskshd.exe
O23 - Service: McAfee SecurityCenter Update Manager (mcupdmgr.exe) - McAfee, Inc - C: \ Program ~ 1 \ McAfee.com \ Agent \ mcupdmgr.exe
O23 - Service: NBService - Nero AG - C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Nero BackItUp \ NBService.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ Comunes Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexingService.exe
O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C: \ Windows \ system32 \ HPZipm12.exe
O23 - Service: SAVRoam (SavRoam) - symantec - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ SavRoam.exe
O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Comunes Files \ Symantec Shared \ SNDSrvc.exe
O23 - Service: Symantec SPBBCSvc (SPBBCSvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Comunes Files \ Symantec Shared \ SPBBC \ SPBBCSvc.exe
O23 - Service: Symantec AntiVirus - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe
O23 - Service: TuneUp Drive Defrag Service (TuneUp.Defrag) - TuneUp Software GmbH - C: \ Windows \ system32 \ TuneUpDefragService.exe
--
Sfârşit de fişier - 12124 bytes

Mulţumesc
Old 11 mai 2008, 20:25
Moderator Group

Dezinstalaţi unul dintre apartamente de securitate (Norton / Symantec sau McAfee), precum şi a vedea dacă, care vă ajută orice. Rularea două antivirus şi firewall-uri nu este niciodată o idee bună.

Old 11 mai 2008, 20:33
Noile state Group

Mulţumesc,
Care dintre ele sunt cele mai bune?
Old 12 mai 2008, 08:34
Moderator Group

Nici în opinia mea. Este unul plătit pentru?

Vă rog să vă duc cu un firewall şi antivirus gratuit?

Reply

Register

Marcaje