menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Chýbajúce "SearchSetting.msi" pelas pomôžte!

Reply

Thread Tools
Old 8. januára 2008, 12:33
Nový člen skupiny

Default Chýbajúce "SearchSetting.msi" pelas pomôžte!

Everytime I otvorených sometnig súvisiacich s mojimi okná .. (napr.: Môj počítač, internet Windows exploer ext ..), já si to okno vyskočí hovoril: "Prosím počkajte, ako systém Windows konfiguráciu nastavenia vyhľadávania", potom sa objaví okno anoughter sayin
"Funkcia, ktorú chcete použiť, je na sieťovom prostriedku, je unavalible.
Kliknutím na tlačidlo OK akciu opakujte, alebo zadajte alternatívnu cestu k priečinku obsahujúce inštalačný balíček "SearchSetting.msi" v bext pod "
tak niektoré rúbať on línie i thik aj mat mať radosť to.
Vie niekto, motyky, aby tento problém opraviť ?....
alebo dokonca, kde môžem stiahnuť súbor?
plea help!
Old 9 januára 2008, 15:38
Moderátor skupiny

Divný ...

Tebe posta táto otázka na inom fóre čoskoro včera. Máš skvelú odpoveď na používanie nástroja Kontrola systémových súborov chvíľku neskôr. Potom ste prišli a po tú rovnakú vec.

Tu je tvoj ďalší príspevok http://www.techsupportforum.com/micr...ease-help.html

Môžete byť schopný zaobísť bez problému disk, pretože veľa počítačov, ktoré prichádzajú s predinštalovaným XP, bude mať obraz disku, XP, spálené na HD.

Tu je niekoľko návodov

Citácia:
Existujú okolnosti, za ktorých môžete mať legálnu inštalácie systému Windows XP bez inštalačného CD. To môže spôsobiť paniku, keď budete neskôr pokyn, aby sa uistili, že máte CD pred inštaláciou iného softvéru alebo hardvéru. Ak máte právny šanca, aj keď ste v poriadku.
Scenár sa zdá, že najbežnejší je výrobcom, ktorý pred-inštalácie systému Windows XP a potom sa vám nedáva CD ísť s ním. Myslím, že to je zlý postup, ale chápem, že to môže zachrániť výrobca a nakoniec si trochu peňazí.
Dúfajme, že to, čo urobil, že výrobca je kópie systému Windows XP CD-ROM image na pevný disk. Pevné disky sú v týchto dňoch tak veľká, že to zaberie veľmi malý priestor a má niektoré výhody, budem hovoriť v druhej.
Ak chcete zistiť, či CD-ROM image je na vašom počítači, vyhľadajte priečinok s názvom I386. Príčin môže byť niekoľko, ale ten nás zaujíma bude obsahovať takmer 7000 súborov, z ktorých dva budú winnt.exe a winnt32.exe. I386 je zvyčajne jeden z top-úrovni adresárov na distribučnom CD-ROM, ale čo je najdôležitejšie, že je o adresár, ktorý obsahuje distribuované kópiu systému Windows XP. Winnt.exe a winnt32.exe sú programy pre DOS a chránený režim nastavenia, resp. (Môžete si potrebujete len tie, ak ste mali v pláne re-inštaláciu systému Windows XP od piky - Používam ich sem ako jednoduchý spôsob, ako identifikovať, že máme právo adresár.)
Takže teraz, keď viete, že máte CD-ROM image, čo keď niektorí neskoršie inštaláciu sa spýta na CD-ROM?
Nie je sa čoho báť, je to vlastne celkom jednoduché. Typicky "Vložte CD" správa má iba OK a Zrušiť tlačidlo. Stlačte tlačidlo OK, aby si mohla zlyhať. V ďalšom dialógovom okne sa zvyčajne vás požiadať o umiestnení CD-ROM, stačí zadať úplnú cestu k adresáru I386 ste objavili vyššie.
To je ono. Ale je to lepšie.
Windows si pamätá. Teraz, keď ste povedal, Windows, kde si obraz inštalačného CD, je to, že si to pamätať. Až budete nabudúce v takej situácii, ktorá by mohla vyžadovať vaše inštalačné CD Windows bude vyzerať, že prvé, ak zistí, čo potrebuje, potom nebude obťažovať sa ťa opýtať na to.
Osobne mi pripadá celkom užitočné - a to natoľko, že aj keď mám Windows CD uvidíme tiež môžete skopírovať na pevný disk a prejdite do tejto kópie systému Windows prvýkrát opýta. Potom nemám na to myslieť, alebo vložiť CD znovu. A táto metóda funguje pre veľa iných CD-ROM výrobky vrátane Microsoft Office.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 10 január 2008, 13:18
Nový člen skupiny

já ne já posta je na niekoľkých fourms lol
a já si tryed Kontrola systémových súborov, ale ešte nie vyzerať !:/...
a ja zistila, že údaje ste ma našli alreday ešte fanx hoci.
wel aj tryed presťahovať sa do oboch z nich súbory hovorí.
Avšak ste prostredie pre spustenie potom?. já mám trochu zmätený. i nebežal im justincase to re-inštalovať všetko od začiatku.
thanx 4 the suggestion.
Old 10. januára 2008, 13:54
Moderátor skupiny

TBH Ak nástroj Kontrola systémových súborov nemohla pomoct, je asi najjednoduchšie jednoducho urobiť čistý reinstall. Očakávam, že by to mohol byť vírus príbuzný problém tak ako tak.

Old 8.května 2008, 23:26
Nový člen skupiny

Mám rovnaký problém, a nebolo možné ho riešiť novou inštaláciou Windows XP SP2 na môj PC.
Je švy, že problém, keď som sa stiahli, niekoľko dní pred MP3 aplikácie z webu. Preto myslím, že je druh adware.

Problém, ako sa hovorí o ďalších členov, je, že keď som sa pokúsil spustiť buď Internet Explorer alebo Prieskumníka Windows, PC beží dav z inštalačného Windows a potom ešte objaví dav s názvom "searchsettings". Bolo zbláznim.

Ale keď som sa pozrel na adresára na svojom PC s týmto názvom, je to, čo som našiel:
Podľa cesta: C: \ Program Files \ Nastavenia vyhľadávania tam, kde sa niektoré súbory a já priečinok obsahujúci zložku kb125 a pár súborov na to. Na tejto ceste som našiel súbor SearchSettings.exe a legenda: Vyhľadávanie Nastavenia aplikácie Vendim Services Inc

Vidíte tam firmy, ktoré sa objaví "za" bežiaci proces.

To je, ako som vyriešiť problém (administrátor môže overiť a poradenstvo všetkým z nás, ak je to v poriadku. Vlastne, já nevím, ale funguje mi)

1. I run "regedit" na úteku použitie XP.
2. ]Robím zálohu databázy Registry, pretože som mal v úmysle vymazať niektoré súbory to. (to je veľmi nebezpečné, pretože si môžete vytvoriť svoj počítač rozdrviť)
3. Pozrel som sa do registra pre tento reťazec E312764E-7706-43F1-8DAB-FCDD2B1E416D a zistil, že na tieto tri registre a odstrániť ich. Všimnite si, že tieto tri registre nie sú jediné, ktoré obsahujú rovnakú reťazec:

A. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ SearchSettings.BHO.1 \ CLSID
B. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ SearchSettings.BHO \ CLSID
Vymazané aj registra (o hodnote), ktorá je v rámci predchádzajúcej cestu a meno, ktoré je CURVER,
C. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Cu rrentVersion \ Explorer \ Browser Helper Objects (E312764E-7706-43F1-8DAB-FCDD2B1E416D)

4. Potom som išiel do zložky, kde som searchSettings súboru, ktorý bol v ceste:
5. "C: \ Program Files \ Nastavenia vyhľadávania" a vymazať všetky súbory (Pretože som mal problém odstrániť "SearchSettings", len som zmenil názov v prípade, že niektoré registra sa snažil nájsť.
6. Shutdown PC a začal Over

A funguje to!
Old 8.května 2008, 23:56
Moderátor skupiny

Pozrime sa na log HJT.

Stiahnite a premenujte HijackThis (Hjt)
  • Double-kliknite na HJTInstall.
  • Kliknite na Inštalácia tlačidlo.
  • Bude automaticky miesto v hjt C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Po inštalácii, HijackThis mala otvoriť pre vás.
  • Zavrieť HijackThis a premenovať ju.
  • Prejdite do priečinka C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
  • Kliknite pravým tlačidlom myši na HijackThis.exe a vyberte Premenovať.
  • Zadajte sniper.exe a stlačte Vstup.
  • Právo-kliknite v sniper.exe a vyberte Odoslať > Desktop (vytvoriť zástupcu)
  • Z plochy otvoreného Hijackthis.
  • Ak používate Windows Vista, Právo-kliknutia Spustiť ako správca.
  • Kliknite na Do systému skenovania a uloženie súboru protokolu Tlačidlo
  • Hijackthis bude skenovať a potom prihlásiť sa otvorí v programe Poznámkový blok.
  • Skopírujte a vložte celý obsah sa prihlásiť svoj príspevok.
  • Nepoužívajte majú Hijackthis opraviť ešte niečo. Väčšina toho, čo zistí, bude neškodné alebo dokonca nevyhnutné.
Hoci sme sa premenuje na Hijackthis odstřelovač, budeme stále odvolávajú na to, ako Hijackthis alebo hjt.

Old 11 mája 2008, 19:18
Nový člen skupiny

Tu to je:

Skenovanie uložený v 09:15:33 hod, na 11.05.2008
Platforma: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Zavádzacia mód: Normálny
Bežiace procesy:
C: \ WINDOWS \ System32 \ Smss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Winlogon.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Services.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe
C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccSetMgr.exe
C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccEvtMgr.exe
C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ SPBBC \ SPBBCSvc.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Spoolsv.exe
C: \ archivos de programa \ archivos comunes \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ bin \ btwdins.exe
C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ DefWatch.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee \ mcafee antispyware \ massrv.exe
c: \ Program Files \ mcafee.com \ agent \ mcdetect.exe
c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mctskshd.exe
C: \ archivos de programa \ archivos comunes \ Microsoft Shared \ VS7DEBUG \ MDM.EXE
C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe
C: \ Program Files \ DynDNS Updater \ DynDNS.exe
C: \ WINDOWS \ Explorer.exe
C: \ WINDOWS \ AGRSMMSG.exe
C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ mcvsshld.exe
c: \ Program Files \ mcafee.com \ agent \ mcagent.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ vso \ mcvsescn.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee \ MCAFEE ~ 1 \ masalert.exe
C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe
C: \ Program Files \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd.exe
C: \ Program Files \ HP \ hpcoretech \ hpcmpmgr.exe
C: \ WINDOWS \ SOUNDMAN.EXE
C: \ WINDOWS \ system32 \ igfxtray.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ hkcmd.exe
C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe
C: \ archivos de programa \ iTunes \ iTunesHelper.exe
C: \ Program Files \ Microsoft ActiveSync \ Wcescomm.exe •
C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe
C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ GoogleToolba rNotifier.exe
C: \ archivos de programa \ HP \ Digital Displejová \ bin \ hpqtra08.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ Rapimgr.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ IEXPLORE.EXE
C: \ Program Files \ Files \ Microsoft Shared \ Web Encarta Companion \ 2007 \ ENCWCSVR.EXE
C: \ archivos de programa \ iPod \ bin \ iPodService.exe
C: \ archivos de programa \ Microsoft Office \ Office11 \ Winword.exe
C: \ Program Files \ Microsoft Office \ OFFICE11 \ Powerpnt.exe
C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Nero StartSmart \ NeroStartSmart.exe
C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 5.0 \ Acrobat \ Acrobat.exe
C: \ Program Files \ Files \ Adobe \ Web \ AOM.exe
C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Core \ nero.exe
C: \ archivos de programa \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe
R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar, LinksFolderName = vínculos
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 5.0 \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.ocx
O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O2 - BHO: Complemento del Asistente para internet de Encarta - (955BE0B8-BC85-4CAF-856E-8E0D8B610560) - C: \ Program Files \ Files \ Microsoft Shared \ Encarta Web Companion \ 2007 \ ENCWCBAR.DLL
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - (AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7) - c: \ Program Files \ google \ googletoolbar2.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Notifier BHO - (AF69DE43-7D58-4638-B6FA-CE66B5AD205D) - C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ 3.0.1225.986 8 \ swg.dll
O3 - Toolbar: McAfee VirusScan - (BA52B914-B692-46c4-B683-905236F6F655) - C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ vso \ mcvsshl.dll
O3 - Toolbar: Asistente para internet de Encarta - (147D6308-0614 - 4112-89B1-31402F9B82C4) - C: \ Program Files \ Files \ Microsoft Shared \ Web Encarta Companion \ 2007 \ ENCWCBAR.DLL
O3 - Toolbar: & Google - (2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F) - c: \ Program Files \ google \ googletoolbar2.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AGRSMMSG] AGRSMMSG.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [VSOCheckTask] "C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee.com \ VSO \ mcmnhdlr.exe" / checktask
O4 - HKLM \ .. \ Run: [VirusScan Online] C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ mcvsshld.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [MCAgentExe] c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mcagent.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [OASClnt] C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ oasclnt.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [_AntiSpyware] C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee \ MCAFEE ~ 1 \ masalert.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [MCUpdateExe] c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mcupdate.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Úloha] "C: \ archivos de programa \ QuickTime \ qttask.exe"-atboottime
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Software Update] "C: \ Program Files \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Súčasť Manager] "C: \ Program Files \ HP \ hpcoretech \ hpcmpmgr.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [IgfxTray] C: \ WINDOWS \ system32 \ igfxtray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HotKeysCmds] C: \ WINDOWS \ system32 \ hkcmd.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Skype] "C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [vptray] C: \ PROGRA ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [iTunesHelper] "C: \ archivos de programa \ iTunes \ iTunesHelper.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NeroFilterCheck] C: \ archivos de programa \ archivos comunes \ Ahead \ Lib \ NeroCheck.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [H / PC Connection Agent] "C: \ Program Files \ Microsoft ActiveSync \ Wcescomm.exe •"
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Cttfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [CTFMON.EXE] C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ GoogleToolba rNotifier.exe
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Cttfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'Servicio MIESTNEJ')
O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Cttfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'Servicio de červené')
O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [Cttfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'systém')
O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [Cttfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'Predvolené užívateľ')
O4 - Startup: MagicDisc.lnk = C: \ Program Files \ MagicDisc \ MagicDisc.exe
O4 - Global spustení: HP Digital Zobrazovacie Monitor.lnk = C: \ archivos de programa \ HP \ Digital Zobrazovacie \ bin \ hpqtra08.exe
O8 - Extra kontextového menu položku: E & xportar Microsoft Excel - res: / / C: \ ARCHIV ~ 1 \ micros ~ 2 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Poslať & Bluetooth - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie_ctx.htm
O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Consola de Sun Java - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra button: Vytvoriť Mobile Favorite - (2EAF5BB1-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll
O9 - Extra button: (no name) - (2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Vytvoriť mobilnú Obľúbená ... - (2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll
O9 - Extra tlačidlá: referencia - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ ARCHIV ~ 1 \ micros ~ 2 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Barra de búsqueda de Encarta - (B205A35E-1FC4-4CE3-818B-899DBBB3388C) - C: \ Program Files \ Files \ Microsoft Shared \ Encarta Search Bar \ ENCSBAR.DLL
O9 - Extra button: @ btrez.dll, -4015 - (CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F) - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @ btrez.dll, -4017 - (CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F) - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie.htm
O9 - Extra tlačidlá: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ archivos de programa \ Messenger \ Msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ archivos de programa \ Messenger \ Msmsgs.exe
O12 - Plugin for. Spop: C: \ Program Files \ Internet Explorer \ Plugins \ NPDocBox.dll
O16 - DPF: (051D0E35-F4E3-4C8D-B411-AB0875F4C683) (anarko Client 4.0 ActiveX Control) -- http://install.anark.com/client/vers...n/AMClient.cab
O16 - DPF: (0713E8A2-850A-101B-AFC0-4210102A8DA7) (Microsoft TreeView Control, verzia 5.0 (SP2)) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...2/ComCtl32.cab
O16 - DPF: (4ED9DDF0-7479-4BBE-9335-5A1EDB1D8A21) (McAfee.com Operačný systém Class) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...1/mcinsctl.cab
O16 - DPF: (4F1E5B1A-2A80-42CAA-8532-2D05CB959537) (MSN Foto Upload Tool) -- http://by123fd.bay123.hotmail.msn.co...s/MsnPUpld.cab
O16 - DPF: (54BE6B6F-3056-470b-97E1-BB92E051B6C4) (DeviceEnum Class) -- http://h20264.www2.hp.com/ediags/dd/...osticsxp2k.cab
O16 - DPF: (6F15128C-E66A-490C-B848-5000B5ABEEAC) --
O16 - DPF: (BCC0FF27-31D9-4614-A68E-C18E1ADA4389) (DwnldGroupMgr Class) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...26/mcgdmgr.cab
O18 - Protokol: skype4com - (FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D) - C: \ ARCHIV ~ 1 \ ARCHIV ~ 1 \ Skype \ SKYPE4 ~ 1.DLL
O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc - C: \ archivos de programa \ archivos comunes \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: Bluetooth Service (btwdins) - Broadcom Corporation. - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ bin \ btwdins.exe
O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccEvtMgr.exe
O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccSetMgr.exe
O23 - Service: Symantec AntiVirus Definícia Watcher (DefWatch) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ DefWatch.exe
O23 - Service: DynDNS Updater Service (DynDNS_Updater_Service) - Kana Solution - C: \ Program Files \ DynDNS Updater \ DynDNS.exe
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C: \ Program Files \ Google \ Common \ Google Updater \ GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: Servicio del iPod (iPod Service) - Apple Inc - C: \ archivos de programa \ iPod \ bin \ iPodService.exe
O23 - Service: Kodak Software pre pripojenie fotoaparátu (KodakCCS) - Neznámy vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ KodakCCS.exe (súbor chýba)
O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ PROGRA ~ 1 \ Symantec \ LIVEUP ~ 1 \ LUCOMS ~ 1.EXE
O23 - Service: McAfee AntiSpyware Service - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee \ mcafee antispyware \ massrv.exe
O23 - Service: McAfee WSC integrácia (McDetect.exe) - McAfee, Inc - C: \ Program Files \ mcafee.com \ agent \ mcdetect.exe
O23 - Service: McAfee.com McShield (McShield) - Spoločnosť McAfee, Inc - c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ vso \ mcshield.exe
O23 - Service: McAfee Plánovač úloh (McTskshd.exe) - McAfee, Inc - c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mctskshd.exe
O23 - Service: McAfee SecurityCenter Update Manager (mcupdmgr.exe) - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee.com \ Agent \ mcupdmgr.exe
O23 - Service: NBService - Nero AG - C: \ archivos de programa \ Nero \ Nero 7 \ Nero BackItUp \ NBService.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexingService.exe
O23 - Service: PML Driver HPZ12 - HP - C: \ WINDOWS \ system32 \ HPZipm12.exe
O23 - Service: SAVRoam (SavRoam) - symantec - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ SavRoam.exe
O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ SNDSrvc.exe
O23 - Service: Symantec SPBBCSvc (SPBBCSvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ SPBBC \ SPBBCSvc.exe
O23 - Service: Symantec AntiVirus - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe
O23 - Service: TuneUp Drive Defrag Service (TuneUp.Defrag) - TuneUp Software GmbH - C: \ WINDOWS \ System32 \ TuneUpDefragService.exe
--
End of file - 12124 bytes

Vďaka
Old 11 mája 2008, 20:25
Moderátor skupiny

Uninstall jeden z bezpečia družiny (Norton / Symantec alebo McAfee) a uvidíte, či to pomohlo žiadne. Beh dva antivirus a firewall nie je nikdy dobrý nápad.

Old 11 mája 2008, 20:33
Nový člen skupiny

Vďaka,
Ktorý z nich je najlepší?
Old 12 mája 2008, 08:34
Moderátor skupiny

Ani podľa môjho názoru. Je jedným platí?

Mohl bys ísť s bezplatným firewall a antivírusový program?

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Chyba na pevný disk bootup - "Disk Error" "Stlačte kláves pre restart" ashaiba Všeobecné Hardware Chat 6 13. Marec 2009 15:56
Bude "Office 95" práca s "Windows XP"? Raynhawk Office & Aplikácie 4 23. februára 2009 17:01
"Nedostupný - zariadenie chýba" DynamicMK Siete, Modemy & VoIP 9 17. marca 2008 12:17
Laptop nezačíname hore, "syntax" alebo "chyba disku". aechain Operačné systémy Windows 5 24. januára 2008 15:45
Chýba "Pridať alebo odstrániť programy" v zozname ControlPanel? PranX Operačné systémy Windows 8 17. September 2007 14:40
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.