![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Everytime I otvorených sometnig súvisiacich s mojimi okná .. (napr.: Môj počítač, internet Windows exploer ext ..), já si to okno vyskočí hovoril: "Prosím počkajte, ako systém Windows konfiguráciu nastavenia vyhľadávania", potom sa objaví okno anoughter sayin "Funkcia, ktorú chcete použiť, je na sieťovom prostriedku, je unavalible. Kliknutím na tlačidlo OK akciu opakujte, alebo zadajte alternatívnu cestu k priečinku obsahujúce inštalačný balíček "SearchSetting.msi" v bext pod " tak niektoré rúbať on línie i thik aj mat mať radosť to. Vie niekto, motyky, aby tento problém opraviť ?.... alebo dokonca, kde môžem stiahnuť súbor? plea help! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Divný ... Tebe posta táto otázka na inom fóre čoskoro včera. Máš skvelú odpoveď na používanie nástroja Kontrola systémových súborov chvíľku neskôr. Potom ste prišli a po tú rovnakú vec. Tu je tvoj ďalší príspevok http://www.techsupportforum.com/micr...ease-help.html Môžete byť schopný zaobísť bez problému disk, pretože veľa počítačov, ktoré prichádzajú s predinštalovaným XP, bude mať obraz disku, XP, spálené na HD. Tu je niekoľko návodov Citácia:
|
| |||
| |||
| já ne já posta je na niekoľkých fourms lol a já si tryed Kontrola systémových súborov, ale ešte nie vyzerať !:/... a ja zistila, že údaje ste ma našli alreday ešte fanx hoci. wel aj tryed presťahovať sa do oboch z nich súbory hovorí. Avšak ste prostredie pre spustenie potom?. já mám trochu zmätený. i nebežal im justincase to re-inštalovať všetko od začiatku. thanx 4 the suggestion. |
|
| |||
| |||
| TBH Ak nástroj Kontrola systémových súborov nemohla pomoct, je asi najjednoduchšie jednoducho urobiť čistý reinstall. Očakávam, že by to mohol byť vírus príbuzný problém tak ako tak.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mám rovnaký problém, a nebolo možné ho riešiť novou inštaláciou Windows XP SP2 na môj PC. Je švy, že problém, keď som sa stiahli, niekoľko dní pred MP3 aplikácie z webu. Preto myslím, že je druh adware. Problém, ako sa hovorí o ďalších členov, je, že keď som sa pokúsil spustiť buď Internet Explorer alebo Prieskumníka Windows, PC beží dav z inštalačného Windows a potom ešte objaví dav s názvom "searchsettings". Bolo zbláznim. Ale keď som sa pozrel na adresára na svojom PC s týmto názvom, je to, čo som našiel: Podľa cesta: C: \ Program Files \ Nastavenia vyhľadávania tam, kde sa niektoré súbory a já priečinok obsahujúci zložku kb125 a pár súborov na to. Na tejto ceste som našiel súbor SearchSettings.exe a legenda: Vyhľadávanie Nastavenia aplikácie Vendim Services Inc Vidíte tam firmy, ktoré sa objaví "za" bežiaci proces. To je, ako som vyriešiť problém (administrátor môže overiť a poradenstvo všetkým z nás, ak je to v poriadku. Vlastne, já nevím, ale funguje mi) 1. I run "regedit" na úteku použitie XP. 2. ]Robím zálohu databázy Registry, pretože som mal v úmysle vymazať niektoré súbory to. (to je veľmi nebezpečné, pretože si môžete vytvoriť svoj počítač rozdrviť) 3. Pozrel som sa do registra pre tento reťazec E312764E-7706-43F1-8DAB-FCDD2B1E416D a zistil, že na tieto tri registre a odstrániť ich. Všimnite si, že tieto tri registre nie sú jediné, ktoré obsahujú rovnakú reťazec: A. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ SearchSettings.BHO.1 \ CLSID B. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ SearchSettings.BHO \ CLSID Vymazané aj registra (o hodnote), ktorá je v rámci predchádzajúcej cestu a meno, ktoré je CURVER, C. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Cu rrentVersion \ Explorer \ Browser Helper Objects (E312764E-7706-43F1-8DAB-FCDD2B1E416D) 4. Potom som išiel do zložky, kde som searchSettings súboru, ktorý bol v ceste: 5. "C: \ Program Files \ Nastavenia vyhľadávania" a vymazať všetky súbory (Pretože som mal problém odstrániť "SearchSettings", len som zmenil názov v prípade, že niektoré registra sa snažil nájsť. 6. Shutdown PC a začal Over A funguje to! |
|
| |||
| |||
| Pozrime sa na log HJT. Stiahnite a premenujte HijackThis (Hjt)
|
|
| |||
| |||
| Tu to je: _____________________________ Logfile Trend Micro HijackThis v2.0.2 Skenovanie uložený v 09:15:33 hod, na 11.05.2008 Platforma: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Zavádzacia mód: Normálny Bežiace procesy: C: \ WINDOWS \ System32 \ Smss.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ Winlogon.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ Services.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccSetMgr.exe C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccEvtMgr.exe C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ SPBBC \ SPBBCSvc.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ Spoolsv.exe C: \ archivos de programa \ archivos comunes \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ bin \ btwdins.exe C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ DefWatch.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee \ mcafee antispyware \ massrv.exe c: \ Program Files \ mcafee.com \ agent \ mcdetect.exe c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mctskshd.exe C: \ archivos de programa \ archivos comunes \ Microsoft Shared \ VS7DEBUG \ MDM.EXE C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe C: \ Program Files \ DynDNS Updater \ DynDNS.exe C: \ WINDOWS \ Explorer.exe C: \ WINDOWS \ AGRSMMSG.exe C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ mcvsshld.exe c: \ Program Files \ mcafee.com \ agent \ mcagent.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ vso \ mcvsescn.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee \ MCAFEE ~ 1 \ masalert.exe C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe C: \ Program Files \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd.exe C: \ Program Files \ HP \ hpcoretech \ hpcmpmgr.exe C: \ WINDOWS \ SOUNDMAN.EXE C: \ WINDOWS \ system32 \ igfxtray.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ hkcmd.exe C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe C: \ archivos de programa \ iTunes \ iTunesHelper.exe C: \ Program Files \ Microsoft ActiveSync \ Wcescomm.exe • C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ GoogleToolba rNotifier.exe C: \ archivos de programa \ HP \ Digital Displejová \ bin \ hpqtra08.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ Rapimgr.exe C: \ Program Files \ Internet Explorer \ IEXPLORE.EXE C: \ Program Files \ Files \ Microsoft Shared \ Web Encarta Companion \ 2007 \ ENCWCSVR.EXE C: \ archivos de programa \ iPod \ bin \ iPodService.exe C: \ archivos de programa \ Microsoft Office \ Office11 \ Winword.exe C: \ Program Files \ Microsoft Office \ OFFICE11 \ Powerpnt.exe C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Nero StartSmart \ NeroStartSmart.exe C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 5.0 \ Acrobat \ Acrobat.exe C: \ Program Files \ Files \ Adobe \ Web \ AOM.exe C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Core \ nero.exe C: \ archivos de programa \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar, LinksFolderName = vínculos O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 5.0 \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.ocx O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll O2 - BHO: Complemento del Asistente para internet de Encarta - (955BE0B8-BC85-4CAF-856E-8E0D8B610560) - C: \ Program Files \ Files \ Microsoft Shared \ Encarta Web Companion \ 2007 \ ENCWCBAR.DLL O2 - BHO: Google Toolbar Helper - (AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7) - c: \ Program Files \ google \ googletoolbar2.dll O2 - BHO: Google Toolbar Notifier BHO - (AF69DE43-7D58-4638-B6FA-CE66B5AD205D) - C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ 3.0.1225.986 8 \ swg.dll O3 - Toolbar: McAfee VirusScan - (BA52B914-B692-46c4-B683-905236F6F655) - C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ vso \ mcvsshl.dll O3 - Toolbar: Asistente para internet de Encarta - (147D6308-0614 - 4112-89B1-31402F9B82C4) - C: \ Program Files \ Files \ Microsoft Shared \ Web Encarta Companion \ 2007 \ ENCWCBAR.DLL O3 - Toolbar: & Google - (2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F) - c: \ Program Files \ google \ googletoolbar2.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [AGRSMMSG] AGRSMMSG.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [VSOCheckTask] "C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee.com \ VSO \ mcmnhdlr.exe" / checktask O4 - HKLM \ .. \ Run: [VirusScan Online] C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ mcvsshld.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [MCAgentExe] c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mcagent.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [OASClnt] C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ oasclnt.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [_AntiSpyware] C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee \ MCAFEE ~ 1 \ masalert.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [MCUpdateExe] c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mcupdate.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Úloha] "C: \ archivos de programa \ QuickTime \ qttask.exe"-atboottime O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Software Update] "C: \ Program Files \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Súčasť Manager] "C: \ Program Files \ HP \ hpcoretech \ hpcmpmgr.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE O4 - HKLM \ .. \ Run: [IgfxTray] C: \ WINDOWS \ system32 \ igfxtray.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [HotKeysCmds] C: \ WINDOWS \ system32 \ hkcmd.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [Skype] "C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [vptray] C: \ PROGRA ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [iTunesHelper] "C: \ archivos de programa \ iTunes \ iTunesHelper.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [NeroFilterCheck] C: \ archivos de programa \ archivos comunes \ Ahead \ Lib \ NeroCheck.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [H / PC Connection Agent] "C: \ Program Files \ Microsoft ActiveSync \ Wcescomm.exe •" O4 - HKCU \ .. \ Run: [Cttfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [CTFMON.EXE] C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ GoogleToolba rNotifier.exe O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Cttfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'Servicio MIESTNEJ') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Cttfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'Servicio de červené') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [Cttfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'systém') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [Cttfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'Predvolené užívateľ') O4 - Startup: MagicDisc.lnk = C: \ Program Files \ MagicDisc \ MagicDisc.exe O4 - Global spustení: HP Digital Zobrazovacie Monitor.lnk = C: \ archivos de programa \ HP \ Digital Zobrazovacie \ bin \ hpqtra08.exe O8 - Extra kontextového menu položku: E & xportar Microsoft Excel - res: / / C: \ ARCHIV ~ 1 \ micros ~ 2 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000 O8 - Extra context menu item: Poslať & Bluetooth - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie_ctx.htm O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Consola de Sun Java - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra button: Vytvoriť Mobile Favorite - (2EAF5BB1-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll O9 - Extra button: (no name) - (2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Vytvoriť mobilnú Obľúbená ... - (2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll O9 - Extra tlačidlá: referencia - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ ARCHIV ~ 1 \ micros ~ 2 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL O9 - Extra button: Barra de búsqueda de Encarta - (B205A35E-1FC4-4CE3-818B-899DBBB3388C) - C: \ Program Files \ Files \ Microsoft Shared \ Encarta Search Bar \ ENCSBAR.DLL O9 - Extra button: @ btrez.dll, -4015 - (CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F) - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie.htm O9 - Extra 'Tools' menuitem: @ btrez.dll, -4017 - (CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F) - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie.htm O9 - Extra tlačidlá: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ archivos de programa \ Messenger \ Msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ archivos de programa \ Messenger \ Msmsgs.exe O12 - Plugin for. Spop: C: \ Program Files \ Internet Explorer \ Plugins \ NPDocBox.dll O16 - DPF: (051D0E35-F4E3-4C8D-B411-AB0875F4C683) (anarko Client 4.0 ActiveX Control) -- http://install.anark.com/client/vers...n/AMClient.cab O16 - DPF: (0713E8A2-850A-101B-AFC0-4210102A8DA7) (Microsoft TreeView Control, verzia 5.0 (SP2)) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...2/ComCtl32.cab O16 - DPF: (4ED9DDF0-7479-4BBE-9335-5A1EDB1D8A21) (McAfee.com Operačný systém Class) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...1/mcinsctl.cab O16 - DPF: (4F1E5B1A-2A80-42CAA-8532-2D05CB959537) (MSN Foto Upload Tool) -- http://by123fd.bay123.hotmail.msn.co...s/MsnPUpld.cab O16 - DPF: (54BE6B6F-3056-470b-97E1-BB92E051B6C4) (DeviceEnum Class) -- http://h20264.www2.hp.com/ediags/dd/...osticsxp2k.cab O16 - DPF: (6F15128C-E66A-490C-B848-5000B5ABEEAC) -- O16 - DPF: (BCC0FF27-31D9-4614-A68E-C18E1ADA4389) (DwnldGroupMgr Class) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...26/mcgdmgr.cab O18 - Protokol: skype4com - (FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D) - C: \ ARCHIV ~ 1 \ ARCHIV ~ 1 \ Skype \ SKYPE4 ~ 1.DLL O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc - C: \ archivos de programa \ archivos comunes \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe O23 - Service: Bluetooth Service (btwdins) - Broadcom Corporation. - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ bin \ btwdins.exe O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccEvtMgr.exe O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ ccSetMgr.exe O23 - Service: Symantec AntiVirus Definícia Watcher (DefWatch) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ DefWatch.exe O23 - Service: DynDNS Updater Service (DynDNS_Updater_Service) - Kana Solution - C: \ Program Files \ DynDNS Updater \ DynDNS.exe O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C: \ Program Files \ Google \ Common \ Google Updater \ GoogleUpdaterService.exe O23 - Service: Servicio del iPod (iPod Service) - Apple Inc - C: \ archivos de programa \ iPod \ bin \ iPodService.exe O23 - Service: Kodak Software pre pripojenie fotoaparátu (KodakCCS) - Neznámy vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ KodakCCS.exe (súbor chýba) O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ PROGRA ~ 1 \ Symantec \ LIVEUP ~ 1 \ LUCOMS ~ 1.EXE O23 - Service: McAfee AntiSpyware Service - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee \ mcafee antispyware \ massrv.exe O23 - Service: McAfee WSC integrácia (McDetect.exe) - McAfee, Inc - C: \ Program Files \ mcafee.com \ agent \ mcdetect.exe O23 - Service: McAfee.com McShield (McShield) - Spoločnosť McAfee, Inc - c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ vso \ mcshield.exe O23 - Service: McAfee Plánovač úloh (McTskshd.exe) - McAfee, Inc - c: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mctskshd.exe O23 - Service: McAfee SecurityCenter Update Manager (mcupdmgr.exe) - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee.com \ Agent \ mcupdmgr.exe O23 - Service: NBService - Nero AG - C: \ archivos de programa \ Nero \ Nero 7 \ Nero BackItUp \ NBService.exe O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexingService.exe O23 - Service: PML Driver HPZ12 - HP - C: \ WINDOWS \ system32 \ HPZipm12.exe O23 - Service: SAVRoam (SavRoam) - symantec - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ SavRoam.exe O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ SNDSrvc.exe O23 - Service: Symantec SPBBCSvc (SPBBCSvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Files \ Symantec Shared \ SPBBC \ SPBBCSvc.exe O23 - Service: Symantec AntiVirus - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe O23 - Service: TuneUp Drive Defrag Service (TuneUp.Defrag) - TuneUp Software GmbH - C: \ WINDOWS \ System32 \ TuneUpDefragService.exe -- End of file - 12124 bytes _________________________ Vďaka |
|
| |||
| |||
| Uninstall jeden z bezpečia družiny (Norton / Symantec alebo McAfee) a uvidíte, či to pomohlo žiadne. Beh dva antivirus a firewall nie je nikdy dobrý nápad. |
|
| |||
| |||
| Vďaka, Ktorý z nich je najlepší? |
|
| |||
| |||
| Ani podľa môjho názoru. Je jedným platí? Mohl bys ísť s bezplatným firewall a antivírusový program? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chyba na pevný disk bootup - "Disk Error" "Stlačte kláves pre restart" | ashaiba | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 13. Marec 2009 15:56 |
| Bude "Office 95" práca s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Aplikácie | 4 | 23. februára 2009 17:01 |
| "Nedostupný - zariadenie chýba" | DynamicMK | Siete, Modemy & VoIP | 9 | 17. marca 2008 12:17 |
| Laptop nezačíname hore, "syntax" alebo "chyba disku". | aechain | Operačné systémy Windows | 5 | 24. januára 2008 15:45 |
| Chýba "Pridať alebo odstrániť programy" v zozname ControlPanel? | PranX | Operačné systémy Windows | 8 | 17. September 2007 14:40 |
| Thread Tools | |
| |