мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Недостаје "СеарцхСеттинг.мси" пеласе помоћ!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. јануар 2008, 12:33
Нови члан групе

Default Недостаје "СеарцхСеттинг.мси" пеласе помоћ!

Еверытиме И сометниг отворен у вези са мојим прозорима .. (нпр: Мы Цомпутер, Уиндоус Интернет експлоер лок ..) да добијем овај прозор искачући Саыин "Сачекајте док се конфигурише оперативни систем Уиндоус тражи подешавања", онда аноугхтер прозор Саыин
"функција коју покушавате да користите на мрежи ресурса је унавалибле.
Кликните на ОК да покушате поново, или да унесете алтернативне путању до фасцикле која садржи инсталациони пакет "СеарцхСеттинг.мси" у бекст испод "
па неке видео доле је ред ја сам тхик простирка су одушевили ово.
Да ли ико зна мотику да решите овај проблем ?....
или чак и тамо где могу да преузмете фајл?
плеае помоћ!
Old 9. Јул 2008, 15:38
Модератор / ица групе

Чудно ...

Коју сте послали ово питање на другом форуму рано јуче. Имаш одличан одговор на коришћење Контролор системских датотека кратко време касније. Онда дођи и пост овде исто.

Овде је ваш другим пост хттп://ууу.тецхсуппортфорум.цом/мицр...еасе-хелп.хтмл

Можда ћете моћи да реше проблем без диска, јер многи рачунари који долазе са унапред инсталираним КСП ће имати КСП диска слику спаљен на ХД.

Ево неких упутстава

Куоте:
Постоје околности у којима можете имати правни инсталацију оперативног система Уиндоус КСП без инсталационог ЦД-а. Ово може изазвати неке панике када је касније наложено да проверите да ли имате ЦД неке друге пре инсталирања софтвера или хардвера. Ако сте правно су шансе да си ипак добро.
Сценарио који изгледа најчешће је произвођача који унапред инсталира Уиндоус КСП за Вас и онда вам не даје ЦД да иде са њом. Мислим да је ово лоша пракса али ја разумем да је сачувате произвођача и на крају ти мало новца.
Надам се да је оно што је произвођач учинио је копија Уиндоус КСП ЦД-РОМ-а слике на свом чврстом диску. Хард дискови тако велики ових дана да ради тако да заузима врло мало простора и има неке предности ћу говорити о томе у другој.
Да бисте сазнали да ли је ЦД-РОМ-а слика је на вашем рачунару, потражите фасциклу под називом И386. Може бити неколико, али један ми је стало ће имати близу 7.000 фајлова, од којих ће се уиннт.ексе и уиннт32.ексе. И386 директоријум је обично један од највишег нивоа директоријуме на дистрибуцију ЦД-РОМ-а највише га је најважније тај директоријум који садржи дистрибуирају копије оперативног система Уиндоус КСП. Уиннт.ексе и уиннт32.ексе су заштићени режим ДОС-а и подешавања програма, респективно. (Само ми треба тих ако планирају да поново инсталирате оперативни систем Уиндоус КСП од нуле - да их користим овде као лак начин да индентифы да имамо право директоријум.)
Дакле, сада знате да ли имате ЦД-РОМ-слике, шта ако неке касније инсталације пита за ЦД-РОМ-а?
Не брини, то је заправо прилично једноставна. Типично "Убаците ЦД-а" порука има само У реду и Откажи дугме. Притисните ОК, чиме је на неуспех. Следећи прозор који ће обично тражити да обезбеди локацију за ЦД-РОМ-а, само укуцајте пуну путању директоријума И386 сте открили изнад.
То је то. Али то постаје боље.
Уиндоус памти. Сада када сте рекли где је ваш оперативни систем Уиндоус инсталациони ЦД слика је запамтити да ће. Следећи пут сте у ситуацији да можда захтева ваш инсталациони ЦД оперативног система Уиндоус ће изгледати прво тамо, а ако се утврди шта је онда потребно да неће гњавити да вас питам за то.
Лично сматрам да прилично згодна - толико да иако сам мој Уиндоус ЦД-и ја ћу га ископирате на хард диска и оперативног система Уиндоус поставите показивач на примерак који први пут то пита. Онда не морам да размишљам о томе, или поново убаците ЦД-а. И ова техника ради за многе друге ЦД-РОМ-препарата, укључујући Мицрософт Оффице.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 10. Мар 2008, 13:18
Нови члан групе

ја не сам га послали на неколико ЛОЛ Фоурмс
и ја имам трыед Контролор системских датотека, али још увек не изгледају !:/...
и открио сам да ми информација можете наћи још увек алредаы фанкс ипак.
установе трыед ја да га преселе да обоје датотека каже.
Ипак сте Мент да затим покрените. ја сам збуњена врсте. нисам их покренете јустинцасе га поново инсталирати све од нуле.
него 4 коментар.
Old 10 јан 2008, 13:54
Модератор / ица групе

ТБХ Ако контролор системских датотека није могао да помогне вероватно је најлакше урадити само чист инсталирате. Очекујем да би то могло бити проблема у вези вируса ионако.

Old 8. мај 2008, 23:26
Нови члан групе

Имам исти проблем, а то није било могуће да се реши по поновној инсталацији Уиндоус КСП СП2 на мом рачунару.
Чини се тај проблем кад сам скинути, неколико дана пре мп3 апликације Уеб. Зато мислим да је врста рекламних.

Проблем, како је речено од стране осталих чланова, је да када сам покушао да покрене било Интернет Експлорер или Уиндоус Експлореру, рачунар покреће падајући на Уиндоус Инсталлер и онда још један искачући прозор се појављује са именом "сеарцхсеттингс". То ми је била луда вожња.

Али када сам погледао на директоријуме на рачунару под тим именом, то је оно што сам нашла:
Под путању Ц: \ Програм \ Подешавања претраге тамо где неке датотеке и фасцикле које садрже фасциклу кб125 и пар фајлова на њему. На том путу сам нашао фајл СеарцхСеттингс.ексе и легенда: Подешавања претраге апликације Вендио Сервицес Инц

Можете видети тамо Предузећа која се појављује "иза" покренут процес.

То је како сам ја решио проблем (Администратор може проверити и савете свих нас да ли је то право Заправо, не знам, али. То ради за мене)

1. Да покренем "регентство" на покретање примене КСП-а.
2. ]Ја направити резервну копију регистратора, јер сам планирао да избрише неке фајлове од њега. (ово је веома опасно јер можете направити рачунар да уништи)
3. Погледао сам у регистру за овај ланац Е312764Е-7706-43Ф1-8ДАБ-ФЦДД2Б1Е416Д и нашао га на следеће три регистра и брише их. Имајте на уму да следеће три регистра нису само оне које садрже исти ланац:

А. ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СОФТУАРЕ \ Цлассес \ СеарцхСеттингс.БХО.1 \ ЦЛСИД
Б ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СОФТУАРЕ \ Цлассес \ СеарцхСеттингс.БХО \ ЦЛСИД
Избрисани, такође регистра (О вредности) који је под претходном путању и име које је ЦурВер,
Ц. ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СОФТУАРЕ \ Мицрософт \ Уиндоус \ бакра ррентВерсион \ Експлорер \ Броусер Хелпер објеката (Е312764Е-7706-43Ф1-8ДАБ-ФЦДД2Б1Е416Д)

4. Онда сам отишао у фолдеру где сам сеарцхСеттингс фајл који је био под путању:
5. Ц: \ Програм \ Подешавања претраге "и избрисати све фајлове (јер сам имао проблема брисање" СеарцхСеттингс ", само сам променио име у случају да неки регистар покусао да га нађу.
6. Схутдоун мој ПЦ и почео Преко

И то ради!
Old 8. мај 2008, 23:56
Модератор / ица групе

Омогућава поглед на ХЈТ дневника.

Преузмите и преименовање ХијацкТхис (ХЈТ)
  • Двапут кликните на ХЈТИнсталл.
  • Кликните на Инсталација дугме.
  • Бит ће аутоматски ХЈТ место у Ц: \ Програм Филес \ ТрендМицро \ ХијацкТхис \ ХијацкТхис.ексе.
  • Након инсталације, ХијацкТхис требало отворити за вас.
  • Затворити ХијацкТхис и преименовати га.
  • Иди на Ц: \ Програм Филес \ Тренд Мицро \ХијацкТхис.ексе
  • Десним тастером миша кликните на ХијацкТхис.ексе и изаберите Преименовање.
  • Унесите снипер.ексе и притисните Ентер.
  • Десним тастером миша кликните на снипер.ексе и изаберите Пошаљи на > Десктоп (створити пречицу)
  • Из отворених Хијацктхис десктоп.
  • Ако користите Уиндоус Виста, Десни клик и Покрени као администратор.
  • Кликните на Да ли је систем скенирати и чување лог датотеку буттон
  • Хијацктхис ће скенирати а затим и пријава ће се отворити у Нотепад.
  • Копирајте и налепите онда цео садржај се пријавити за твој пост.
  • Не Хијацктхис су решили ништа још. Већина онога што ће се пронађе безопасни или чак обавезна.
Иако смо преименовали Хијацктхис да снајпер, ми ћемо и даље се односи на то како је Хијацктхис или ХЈТ.

Old 11. мај 2008, 19:18
Нови члан групе

Ево га:

Скенирај сачувана у 09:15:33 часова, у 11/05/2008
Платформа: Уиндоус КСП СП2 (уиннт 5.01.2600)
МСИЕ: Интернет Експлорер в6.00 СП2 (6.00.2900.2180)
Боот моде: Нормал
Покретање процеса:
Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ смсс.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Уинлогон.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ сервицес.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ лсасс.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Свцхост.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ Свцхост.ексе
"Ц: \ Програм \ Арцхивос Цомунес \ Сымантецову Заједничка \ ццСетМгр.ексе
"Ц: \ Програм \ Арцхивос Цомунес \ Сымантецову Заједничка \ ццЕвтМгр.ексе
"Ц: \ Програм \ Арцхивос Цомунес \ Сымантецову Заједничка \ СПББЦ \ СПББЦСвц.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Споолсв.ексе
Ц: \ Арцхивос де програма \ Арцхивос цомунес \ Аппле \ Мобиле Девице Суппорт \ бин \ АпплеМобилеДевицеСервице.ексе
"Ц: \ Програм \ УИДЦОММ \ Софтуаре Блуетоотх везе \ Бин \ бтудинс.ексе
"Ц: \ Програм \ Сымантец АнтиВирус \ ДефУатцх.ексе
Ц: \ Арцхив ~ 1 \ МцАфее \ МцАфее антивируса \ массрв.ексе
Ц: \ Програм \ мцафее.цом \ Агент \ мцдетецт.ексе
Ц: \ Арцхив ~ 1 \ мцафее.цом \ Агент \ мцтсксхд.ексе
Ц: \ Арцхивос де програма \ Арцхивос цомунес \ Мицрософт Схаред \ ВС7ДЕБУГ \ МДМ.ЕКСЕ
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Свцхост.ексе
"Ц: \ Програм \ Сымантец АнтиВирус \ Ртвсцан.ексе
"Ц: \ Програм \ ДынДНС Упдатер \ ДынДНС.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ Експлорер.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ АГРСММСГ.ексе
"Ц: \ Програм \ МцАфее.цом \ ВСО \ мцвссхлд.ексе
Ц: \ Програм \ мцафее.цом \ Агент \ мцагент.ексе
Ц: \ Арцхив ~ 1 \ мцафее.цом \ ВСО \ мцвсесцн.ексе
"Ц: \ Арцхив ~ 1 \ МцАфее \ МцАфее ~ 1 \ масалерт.ексе
"Ц: \ Програм \ Јава \ јре1.6.0_05 \ бин \ јусцхед.ексе
"Ц: \ Програм \ ХП \ ХП ОпенВиеу Ажурирајте \ ХПУуСцхд.ексе
"Ц: \ Програм \ ХП-\ хпцоретецх \ хпцмпмгр.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ СОУНДМАН.ЕКСЕ
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ игфкстраы.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ хкцмд.ексе
"Ц: \ Програм \ Арцхивос Цомунес \ Сымантецову Заједничка \ ццАпп.ексе
"Ц: \ Арцхив ~ 1 \ СЫМАНТ ~ 1 \ ВПТраы.ексе
Ц: \ Арцхивос де програма \ иТунес \ иТунесХелпер.ексе
"Ц: \ Програм \ Мицрософт АцтивеСынц \ уцесцомм.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Цтфмон.ексе
"Ц: \ Програм \ Гоогле \ ГооглеТоолбарНотифиер \ ГооглеТоолба рНотифиер.ексе
Ц: \ Арцхивос де програма \ ХП \ Дигитал Имагинг \ бин \ хпктра08.ексе
"Ц: \ Арцхив ~ 1 \ МИ3АА1 ~ 1 \ рапимгр.ексе
"Ц: \ Програм \ Интернет Експлорер \ иексплоре.ексе
"Ц: \ Програм \ Арцхивос Цомунес \ Мицрософт Схаред \ Енцарта Уеб Цомпанион \ 2007 \ ЕНЦУЦСВР.ЕКСЕ
Ц: \ Арцхивос де програма \ иПод \ бин \ иПодСервице.ексе
"Ц: \ Програм \ Мицрософт Оффице \ ОФФИЦЕ11 \ Уинуорд.ексе
"Ц: \ Програм \ Мицрософт Оффице \ ОФФИЦЕ11 \ ПОУЕРПНТ.ЕКСЕ
"Ц: \ Програм \ Неро \ Неро 7 \ Нерон СтартСмарт \ НероСтартСмарт.ексе
"Ц: \ Програм \ Адобе \ Ацробат 5.0 \ Ацробат \ Ацробат.ексе
"Ц: \ Програм \ Арцхивос Цомунес \ Адобе \ уеб \ АОМ.ексе
"Ц: \ Програм \ Неро \ Неро 7 \ Цоре \ неро.ексе
Ц: \ Арцхивос де програма \ Тренд Мицро \ ХијацкТхис \ ХијацкТхис.ексе
Р0 - ХКЦУ \ Софтуаре \ Мицрософт \ Интернет Експлорер \ Тоолбар, ЛинксФолдерНаме = Вінцулос
О2 - БХО: АцроИЕХлпрОбј Цласс - (06849Е9Ф-Ц8Д7-4Д59-Б87Д-784Б7Д6БЕ0Б3) - Ц \ Програм \ Адобе \ Ацробат 5.0: \ је Ацробат \ АцтивеКс контроле \ АцроИЕХелпер.оцкс
О2 - БХО: ССВХелпер Цласс - (761497ББ-Д6Ф0-462Ц-Б6ЕБ-Д4ДАФ1Д92Д43) - Ц \ Програм \ Јава \ јре1.6.0_05: \ Бин \ ссв.длл
О2 - БХО: Цомплементо Дел Асистенте став Интернета из Енцарта - (955БЕ0Б8-БЦ85-4ЦАФ-856Е-8Е0Д8Б610560) - Ц: \ Програм \ Арцхивос Цомунес \ Мицрософт Схаред \ Енцарта Уеб Цомпанион \ 2007 \ ЕНЦУЦБАР.ДЛЛ
О2 - БХО: Гоогле Тоолбар-помоћник - (АА58ЕД58-01ДД-4д91-8333-ЦФ10577473Ф7) - Ц: \ Програм \ Гоогле \ гооглетоолбар2.длл
О2 - БХО: Гоогле Тоолбар-Обавештења БХО - (АФ69ДЕ43-7Д58-4638-Б6ФА-ЦЕ66Б5АД205Д) - Ц \ Програм \ Гоогле \ ГооглеТоолбарНотифиер \ 3.0.1225.986 8: \ суг.длл
О3 - Тоолбар: МцАфее ВирусСцан - (БА52Б914-Б692-46ц4-Б683-905236Ф6Ф655) - Ц: \ Арцхив ~ 1 \ мцафее.цом \ ВСО \ мцвссхл.длл
О3 - Тоолбар: Асистенте став Интернета из Енцарта - (147Д6308-0614-4112-89Б1-31402Ф9Б82Ц4) - Ц: \ Програм \ Арцхивос Цомунес \ Мицрософт Схаред \ Енцарта Уеб Цомпанион \ 2007 \ ЕНЦУЦБАР.ДЛЛ
О3 - Тоолбар: & Гоогле - (2318Ц2Б1-4965-11д4-9Б18-009027А5ЦД4Ф) - Ц: \ Програм \ Гоогле \ гооглетоолбар2.длл
О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [АГРСММСГ] АГРСММСГ.ексе
О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [ВСОЦхецкТаск] Ц: \ Арцхив ~ 1 \ МцАфее.цом \ ВСО-\ мцмнхдлр.ексе "/ цхецктаск
О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [ВирусСцан Онлине] Ц: \ Програм \ МцАфее.цом \ ВСО \ мцвссхлд.ексе
О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [МЦАгентЕксе] Ц: \ Арцхив ~ 1 \ мцафее.цом \ Агент \ мцагент.ексе
О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [ОАСЦлнт] "Ц: \ Програм \ МцАфее.цом \ ВСО \ оасцлнт.ексе
О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [_АнтиСпыуаре] Ц: \ Арцхив ~ 1 \ МцАфее \ МцАфее ~ 1 \ масалерт.ексе
О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [МЦУпдатеЕксе] Ц: \ Арцхив ~ 1 \ мцафее.цом \ Агент \ мцупдате.ексе
О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [КуицкТиме Таск] "Ц: \ Арцхивос де програма \ КуицкТиме \ кттаск.ексе"-атбооттиме
О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [СунЈаваУпдатеСцхед] "Ц: \ Програм \ Јава \ јре1.6.0_05 \ бин \ јусцхед.ексе"
О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [ХП-ажурирања софтвера] Ц: \ Програм \ ХП \ ХП ОпенВиеу Ажурирање \ ХПУуСцхд.ексе "
О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [ХП-Компонента Менаџер] Ц: \ Програм \ ХП-\ хпцоретецх \ хпцмпмгр.ексе "
О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [СоундМан] СОУНДМАН.ЕКСЕ
О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [ИгфксТраы] Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ игфкстраы.ексе
О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [ХотКеысЦмдс] Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ хкцмд.ексе
О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [ццАпп] Ц: \ Програм \ Арцхивос Цомунес \ Сымантецову Заједничка \ ццАпп.ексе "
О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [вптраы] "Ц: \ Арцхив ~ 1 \ СЫМАНТ ~ 1 \ ВПТраы.ексе
О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [иТунесХелпер] "Ц: \ Арцхивос де програма \ иТунес \ иТунесХелпер.ексе"
О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [НероФилтерЦхецк] Ц: \ Арцхивос де програма \ Арцхивос цомунес \ испред \ либ \ НероЦхецк.ексе
О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [Х / ПЦ Цоннецтион Агент] "Ц: \ Програм \ Мицрософт АцтивеСынц \ уцесцомм.ексе"
О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [Цтфмон.ексе] Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Цтфмон.ексе
О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [СУГ] "Ц: \ Програм \ Гоогле \ ГооглеТоолбарНотифиер \ ГооглеТоолба рНотифиер.ексе
О4 - ХКУС \ С-1-5-19 \ .. \ Рун: [Цтфмон.ексе] Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Цтфмон.ексе (Усер 'ЛОЦАЛ СЕРВИЦИО')
О4 - ХКУС \ С-1-5-20 \ .. \ Рун: [Цтфмон.ексе] Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Цтфмон.ексе (Усер 'Сервицио де црвено')
О4 - ХКУС \ С-1-5-18 \ .. \ Рун: [Цтфмон.ексе] Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Цтфмон.ексе (Усер 'СЫСТЕМ')
О4 - ХКУС \. ДЕФАУЛТ \ .. \ Рун: [Цтфмон.ексе] Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Цтфмон.ексе (Усер 'Дефаулт усер')
Бацкгроунд О4 - ХКЦУ: МагицДисц.лнк = "Ц: \ Програм \ МагицДисц \ МагицДисц.ексе
О4 - Глобал Стартуп: ХП Дигитал Имагинг Монитор.лнк = Ц: \ Арцхивос де програма \ ХП \ Дигитал Имагинг \ бин \ хпктра08.ексе
О8 - Екстра контекст мени става: Е & кспортар Мицрософт Ексцел - рес: / / Ц: \ Арцхив ~ 1 \ МИЦРОС ~ 2 \ ОФФИЦЕ11 \ ЕКСЦЕЛ.ЕКСЕ/3000
О8 - Додатне контекст менија: Пошаљи & Блуетоотх - Ц: \ Програм \ УИДЦОММ \ Софтуаре Блуетоотх везе \ бтсендто_ие_цткс.хтм
О9 - Екстра буттон: (Но Наме) - (08Б0Е5Ц0-4ФЦБ-11ЦФ-ААА5-00401Ц608501) - Ц \ Програм \ Јава \ јре1.6.0_05: \ Бин \ ссв.длл
О9 - Екстра 'Тоолс' менуитем: Сун Јава Цонсола из - (08Б0Е5Ц0-4ФЦБ-11ЦФ-ААА5-00401Ц608501) - Ц: \ Програм \ Јава \ јре1.6.0_05 \ бин \ ссв.длл
О9 - Екстра буттон: Направи Мобилни Омиљена - (2ЕАФ5ББ1-070Ф-11Д3-9307-00Ц04ФАЕ2Д4Ф) - Ц: \ УИНДОУС Арцхив ~ 1 \ МИ3АА1 ~ 1 \ ИНетРепл.длл
О9 - Екстра буттон: (Но Наме) - (2ЕАФ5ББ2-070Ф-11Д3-9307-00Ц04ФАЕ2Д4Ф) - Ц: \ УИНДОУС Арцхив ~ 1 \ МИ3АА1 ~ 1 \ ИНетРепл.длл
О9 - Екстра 'Тоолс' менуитем: Направите Мобилни Омиљени ... - (2ЕАФ5ББ2-070Ф-11Д3-9307-00Ц04ФАЕ2Д4Ф) - Ц: \ УИНДОУС Арцхив ~ 1 \ МИ3АА1 ~ 1 \ ИНетРепл.длл
О9 - Екстра буттон: Референциа - (92780Б25-18ЦЦ-41Ц8-Б9БЕ-3Ц9Ц571А8263) - Ц: \ Арцхив ~ 1 \ МИЦРОС ~ 2 \ ОФФИЦЕ11 \ РЕФИЕБАР.ДЛЛ
О9 - Екстра буттон: Барра де бу́скуеда из Енцарта - (Б205А35Е-1ФЦ4-4ЦЕ3-818Б-899ДБББ3388Ц) - Ц: \ Програм \ Арцхивос Цомунес \ Мицрософт Схаред \ Енцарта Претрага Бару \ ЕНЦСБАР.ДЛЛ
О9 - Екстра буттон: @ бтрез.длл, -4015 - (ЦЦА281ЦА-Ц863-46еф-9331-5Ц8Д4460577Ф) - Ц: \ Програм \ УИДЦОММ \ Софтуаре Блуетоотх везе \ бтсендто_ие.хтм
О9 - Екстра 'Тоолс' менуитем: @ бтрез.длл, -4017 - (ЦЦА281ЦА-Ц863-46еф-9331-5Ц8Д4460577Ф) - Ц: \ Програм \ УИДЦОММ \ Софтуаре Блуетоотх везе \ бтсендто_ие.хтм
О9 - Екстра буттон: Мессенгер - (ФБ5Ф1910-Ф110-11Д2-ББ9Е-00Ц04Ф795683) - Ц: \ Арцхивос де програма \ Мессенгер \ мсмсгс.ексе
О9 - Екстра 'Тоолс' МЕНУИТЕМ: Уиндоус Мессенгер - (ФБ5Ф1910-Ф110-11Д2-ББ9Е-00Ц04Ф795683) - Ц: \ Арцхивос де програма \ Мессенгер \ мсмсгс.ексе
Ø12 - Плугин за споп: Р.: \ Програм \ Интернет Експлорер \ Плугинс \ НПДоцБокс.длл
О16 - ДПФ: (051Д0Е35-Ф4Е3-4Ц8Д-Б411-АБ0875Ф4Ц683) (Анарк Клијент 4,0 АцтивеКс контроле) -- хттп://инсталл.анарк.цом/цлиент/верс...н/АМЦлиент.цаб
О16 - ДПФ: (0713Е8А2-850А-101Б-АФЦ0-4210102А8ДА7) (система Мицрософт ТрееВиеу контролу, верзија 5.0 (СП2)) -- хттп://доунлоад.мцафее.цом/молбин/сх...2/ЦомЦтл32.цаб
О16 - ДПФ: (4ЕД9ДДФ0-7479-4ББЕ-9335-5А1ЕДБ1Д8А21) (МцАфее.цом оперативног система Цласс) -- хттп://доунлоад.мцафее.цом/молбин/сх...1/мцинсцтл.цаб
О16 - ДПФ: (4Ф1Е5Б1А-2А80-42ЦА-8532-2Д05ЦБ959537) (МСН Пхото Уплоад Тоол) -- хттп://бы123фд.баы123.хотмаил.мсн.цо...с/МснПУплд.цаб
О16 - ДПФ: (54БЕ6Б6Ф-3056-470Б-97Е1-ББ92Е051Б6Ц4) (ДевицеЕнум класе) -- хттп://х20264.ууу2.хп.цом/едиагс/дд/...остицсксп2к.цаб
О16 - ДПФ: (6Ф15128Ц-Е66А-490Ц-Б848-5000Б5АБЕЕАЦ) --
О16 - ДПФ: (БЦЦ0ФФ27-31Д9-4614-А68Е-Ц18Е1АДА4389) (ДунлдГроупМгр Цласс) -- хттп://доунлоад.мцафее.цом/молбин/сх...26/мцгдмгр.цаб
О18 - Протоцол: скыпе4цом - (ФФЦ8Б962-9Б40-4ДФФ-9458-1830Ц7ДД7Ф5Д) - Ц: \ Арцхив ~ 1 \ Арцхив ~ 1 \ Скыпе \ СКЫПЕ4 ~ 1.ДЛЛ
О23 - Сервице: Аппле Мобиле Девице - Аппле, Инц - Ц: \ Арцхивос де програма \ Арцхивос цомунес \ Аппле \ Мобиле Девице Суппорт \ бин \ АпплеМобилеДевицеСервице.ексе
О23 - Сервице: Блуетоотх-Сервис (бтудинс) - Броадцом корпорације. - Ц: \ Програм \ УИДЦОММ \ Софтуаре Блуетоотх везе \ Бин \ бтудинс.ексе
О23 - Сервице: Сымантец догађаја Менаџер (ццЕвтМгр) - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм \ Арцхивос Цомунес \ Сымантецову Заједничка \ ццЕвтМгр.ексе
О23 - Сервице: Сымантец Подешавања Менаџер (ццСетМгр) - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм \ Арцхивос Цомунес \ Сымантецову Заједничка \ ццСетМгр.ексе
О23 - Сервице: Сымантец АнтиВирус Дефиниција Уатцхер (ДефУатцх) - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм \ Сымантец АнтиВирус \ ДефУатцх.ексе
О23 - Сервице: ДынДНС Упдатер Сервис (ДынДНС_Упдатер_Сервице) - Решење Кана - "Ц: \ Програм \ ДынДНС Упдатер \ ДынДНС.ексе
О23 - Сервице: Гоогле Упдатер Сервис (гусвц) - Гоогле-у - "Ц: \ Програм \ Гоогле \ Цоммон \ Гоогле Упдатер \ ГооглеУпдатерСервице.ексе
О23 - Сервице: Сервицио дел иПод (иПод Сервице) - Аппле Инц - Ц: \ Арцхивос де програма \ иПод \ бин \ иПодСервице.ексе
О23 - Сервице: Кодак Цамера Цоннецтион Софтуаре (КодакЦЦС) - Ункноун власника - Ц: \ Уиндоус \ Сыстем32 \ Дриверс \ КодакЦЦС.ексе (филе миссинг)
О23 - Сервице: ЛивеУпдате - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ УИНДОУС Арцхив ~ 1 \ Сымантец \ ЛИВЕУП ~ 1 \ ЛУЦОМС ~ 1.ЕКСЕ
О23 - Сервице: МцАфее је протушпијунских Сервис - МцАфее-ју, Инц - Ц: \ Арцхив ~ 1 \ МцАфее \ МцАфее антивируса \ массрв.ексе
О23 - Сервице: МцАфее је УСЦ интеграцију (МцДетецт.ексе) - МцАфее ", доо - Ц: \ Програм \ мцафее.цом \ Агент \ мцдетецт.ексе
О23 - Сервице: МцАфее.цом МцСхиелд (МцСхиелд) - МцАфее је Инц - Ц: \ Арцхив ~ 1 \ мцафее.цом \ ВСО \ мцсхиелд.ексе
О23 - Сервице: МцАфее је у планера задатака (МцТсксхд.ексе) - МцАфее ", доо - Ц: \ Арцхив ~ 1 \ мцафее.цом \ Агент \ мцтсксхд.ексе
О23 - Сервице: МцАфее је СецуритыЦентер Ажурирање Менаџер (мцупдмгр.ексе) - МцАфее ", доо -" Ц: \ Арцхив ~ 1 \ МцАфее.цом \ агент \ мцупдмгр.ексе
О23 - Сервице: НБСервице - Неро АГ - Ц: \ Арцхивос де програма \ Неро \ Неро 7 \ Неро БацкИтУп \ НБСервице.ексе
О23 - Сервице: НМИндексингСервице - Нерон доо - Ц: \ Програм \ Арцхивос Цомунес \ Ахеад \ либ \ НМИндексингСервице.ексе
О23 - Сервице: Пмл Дривер ХПЗ12 - ХП - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ ХПЗипм12.ексе
О23 - Сервице: САВРоам (СавРоам) - Сымантец - Ц: \ Програм \ Сымантец АнтиВирус \ СавРоам.ексе
О23 - Сервице: Сымантецову мреже опрема Сервис (СНДСрвц) - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм \ Арцхивос Цомунес \ Сымантецову Заједничка \ СНДСрвц.ексе
О23 - Сервице: Сымантец СПББЦСвц (СПББЦСвц) - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм \ Арцхивос Цомунес \ Сымантецову Заједничка \ СПББЦ \ СПББЦСвц.ексе
О23 - Сервице: Сымантец АнтиВирус - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм \ Сымантец АнтиВирус \ Ртвсцан.ексе
О23 - Сервице: ТунеУп Дриве преварити Сервице (ТунеУп.Дефраг) - ТунеУп Софтуаре ГмбХ - Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ ТунеУпДефрагСервице.ексе
--
Крај датотеке - 12124 бајтова

Хвала
Old 11. мај 2008, 20:25
Модератор / ица групе

Деинсталирај један од апартмана безбедности (Нортон / Сымантец "или МцАфее је) и види да ли да помаже било. Покретање два антивирусни и фиреуалл никад није добра идеја.

Old 11. мај 2008, 20:33
Нови члан групе

Хвала,
Који од њих најбољи?
Old 12. мај 2008, 08:34
Модератор / ица групе

Ни по мом мишљењу. Је или један плаћа?

Да ли бисте уму току са бесплатном заштитни зид и антивирусни?

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Грешка харддриве на Боотуп - "Диск Еррор" "Притисните било који тастер да бисте поново" асхаиба Генерал Хардуаре Цхат 6 13 март 2009 15:56
Ће "Оффице 95" да ради са "Уиндоус КСП"? Раынхаук Оффице & Апплицатионс 4 23 фебруар 2009 17:01
"Недоступно - уређај нестало" ДынамицМК Нетуоркинг, Модем & ВоИП 9 17 март 2008 12:17
Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор". аецхаин Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 24 јануар 2008 15:45
Недостаје "Додај / уклони програме" на листи цонтролпанел? ПранКс Уиндоус Оператинг Сыстемс 8 17. сеп 2007 14:40
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц