az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Reply

Konu Araçları
Old 8 Ocak 2008, 12:33
Yeni Üye Grubu

Default "SearchSetting.msi" pelase yardım Eksik!

Everytime I açık sometnig benim pencere .. ilgili (örneğin: Benim bilgisayar, Windows Internet exploer ext ..) i Lütfen bekleyin bu pencereyi sayin pop up "olsun süre pencere eşiği" sonra anoughter pencere sayin pops Arama ayarlarını yapılandırır
"özelliği kullanmaya çalışıyorlar unavalible bir ağ kaynağı üzerindedir.
Tıklatın tekrar deneyin veya bir klasör altında Bext içinde yükleme paketi "SearchSetting.msi" içeren alternatif bir yol girin "Tamam
bu nedenle bazı gördüm o satırı i thik I MAT aşağı bu mutluluk var.
kimse yok çapa ?.... Bu sorunu gidermek için biliyorum
hatta nereden indirebilirsiniz?
pleae yardım!
Old 9 Ocak 2008, 15:38
Moderatör Grubu

Garip ...

Erken dün başka bir forumunda bu soru gönderdiniz. Sistem Dosyası Denetleyicisi kısa bir süre sonra kullanmak için mükemmel bir cevap var. Sonra gelip burada aynı şeyi yazı.

Burada diğer Gönderiniz http://www.techsupportforum.com/micr...ease-help.html

Bir disk olmadan soruna almak mümkün olabilir çünkü XP ile XP diskini görüntü HD yanmış olacak önceden yüklenmiş gelen pek çok bilgisayar.

İşte bazı talimatlar

Alıntı:
Orada durumlar bir kurulum CD'si olmadan bir Windows XP yasal yüklemesi olabilir. Bu, bazı panik İşlemi daha sonra başka bir yazılım veya donanım yüklemeden önce CD emin olmak için talimat neden olabilir. Eğer yasal şans konum size okay though konum vardır.
Bu en yaygın görünüyor senaryo önceden sizin için ve sonra da onunla gitmek için bir CD vermemektedir Windows XP yükler bir üreticisidir. Bu kötü bir uygulama olduğunu düşünüyorum ama bu ve para sonunda size biraz üretici kaydetmek anlıyoruz.
Umarım ne üreticisi Windows XP CD-ROM sabit disk görüntü kopyası yaptı. Sabit diskler çok bu gün bu şekilde çok az oda alır ve ikinci hakkında da konuşacağım bazı avantajları vardır büyük.
Eğer CD-ROM imajına bilgisayarınızda bir klasör için, ara adını bulmak için I386. Orada olabilir ama birkaç bizim yaklaşık 7.000 dosya yakın içerecek ikisi olacak bakım Winnt.exe ve winnt32.exe. I386 dizini genellikle bir dağıtım CD-ROM üzerinde üst düzey dizin ama en önemli bir özellik CAN NOT TRANSLATE Windows XP dağıtılan kopyasını içeren dizin. Winnt.exe ve Winnt32.exe DOS ve korumalı modu kurulum programları sırasıyla. (Sadece Windows XP sıfırdan yükleme - Burada biz sağ dizine sahip indentify için kolay bir yol olarak kullanabilirsiniz bu eğer yeniden planladıklarını gerekiyordu.)
Böylece şimdi size CD-ROM imajına, ne Bazı sonra kurulum CD-ROM'u ister var biliyor musun?
Değil endişe, aslında oldukça basit. Genellikle "Ekle CD" mesajı sadece bir vardır Tamam ve İptal düğmesini tıklayın. Tamam tuşuna basın, başarısız sağlar. Sonraki iletişim genellikle size CD-ROM yeri sağlamak isteyecektir; yukarıdaki keşfetti I386 dizinin tam yolu yazın.
That's it. But it gets better.
Windows hatırlar. Artık Windows söyledim nerede kurulum CD görüntüsü hatırlayacağım ki. Bu yükleme CD'si Windows orada ilk bakacağız gerektirebilir bir durumda konum sonraki; eğer bundan sonra bunun için size sormak rahatsız etmez ihtiyacı bulur.
Kişisel olarak ben, çok kullanışlı - o kadar ki olsa bile ben Windows CD Ben de sabit disk ve Windows noktası bu kopyayı ilk kez o sorar kopyalayın olacak düşünüyorum. Sonra hakkında o veya yeniden CD'sini düşünmek gerekmez. Ve bu tekniği birçok diğer CD için çalışıyor Microsoft Office dahil ROM tabanlı ürünler.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 10 Ocak 2008, 13:18
Yeni Üye Grubu

i no i birkaç fourms lol üzerine yayınlanmıştır
ve i ama hala göz !:/... Sistem Dosyası Denetleyicisi tryed var
Ve bana alreday hala olsa fanx bulunan bu bilgi bulundu.
wel her ikisi de bunu taşınmaya tryed i diyor dosyaları.
daha sonra çalıştırmak için Ment Ancak nelerdir?. i tür Şaşırdınız. i onlara yeniden sıfırdan herşeyi yüklemek justincase çalıştırılmadı.
thanx 4 öneri.
Old 10 Ocak 2008, 13:54
Moderatör Grubu

TBH, eğer Sistem Dosyası Denetleyicisi muhtemelen kolay yolu temiz bir yeniden yapmaktır kendini alamadı. Ben zaten bir virüs sorunu ile ilgili olabilir bekliyoruz.

Old Mayıs 2008, 23:26 8
Yeni Üye Grubu

Ben aynı sorun var, ve bu benim PC'de Windows XP SP2 yeniden yükleyerek bunu çözmek mümkün değildi.
Bu sorun Yüklediğim haline dikişleri, birkaç gün önce Web'den bir MP3 uygulamaları. Bu yüzden sanırım's adware bir tür.

Sorunu gibi diğer üyeleri tarafından, o zaman ya Internet Explorer veya Windows Gezgini çalışılmıştır, PC ve daha sonra başka bir popup "searchsettings" adıyla görünür Windows Installer açılan yürüttüğünü söyledi. Bana deli sürüş oldu.

Ama bu ad ile benim PC dizinleri baktı, bu ne bulunursa:
Yolu altında: C: \ Program Files \ Arama Ayarları orada bazı dosyaları ve klasör kb125 içeren ve bu dosyaların bir çift klasör. Bu yolda ben dosya SearchSettings.exe ve efsane: Arama Ayarları Uygulama Vendio Hizmetleri A.Ş. bulundu

Orada da "çalışan süreci" arkasında görünen Şirket görebilirsiniz.

Bu nasıl (yönetici doğrulamak olabilir ve tavsiye hepimiz bu haklı sorunu çözmek olduğunu. Aslında, bilmiyorum, ama bana çalışır)

1. Ben XP çalıştırmak uygulamaya "regedit" çalıştırın.
2. ]Çünkü bazı dosyaları silmek için planlanan Ben kayıt defterinin bir yedeğini. çünkü PC'nize ezmek için yapabilirsiniz (çok) tehlikeli bu
3. Bu zincir E312764E-7706-43F1-8DAB-FCDD2B1E416D için kayıt defterine baktı ve aşağıdaki üç kayıt üzerinde bulunan ve onları silindi. Aşağıdaki üç kayıt sadece onlar da aynı zinciri içeren unutmayın:

A. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ SearchSettings.BHO.1 \ CLSID
B. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ SearchSettings.BHO \ CLSID
Erased de kayıt defteri önceki yolunun altında ve hangi isim CurVer olan (o değer),
C. HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ Cu rrentVersion \ Explorer \ Browser Helper Objects (E312764E-7706-43F1-8DAB-FCDD2B1E416D)

4. Sonra klasörüne gitmiş nerede searchSettings yol altındaydı dosyası:
5. "C: \ Program Files \ Arama Ayarları" ve silmek tüm dosyaları (Çünkü sorun silme vardı "SearchSettings", sadece durumda bulmak için çalıştım bazı kayıt defteri adını değiştirdi.
6. Kapatma PC ve Üzeri başladı

Ve o inşaat!
Old Mayıs 2008, 23:56 8
Moderatör Grubu

Bir HJT günlük bakalım.

İndirme ve yeniden adlandırmak HijackThis (HJT)
  • HJTInstall çift tıklayın.
  • Tıklayın üzerinde Yükle düğmesini tıklayın.
  • Bu otomatik olarak HJT yerleştirir C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Üzerine yüklerseniz, HijackThis için açık olmalıdır.
  • Kapatmak HijackThis ve yeniden adlandırın.
  • C gidin: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
  • Sağ tıklayın HijackThis.exe ve Yeni isim ver.
  • Türü sniper.exe ve Girin.
  • Sağ tıklayın üzerinde sniper.exe ve Gönder > Masaüstü (kısayol oluşturmak)
  • Masaüstünde açık Hijackthis Gönderen.
  • Eğer kullanılıyorsa Windows Vista, Sağ tıklayın ve Çalıştır'ı olarak Administrator.
  • Tıklayın üzerinde Bir sistem taraması yapın ve bir günlük dosyası kaydedin düğmesi
  • Hijackthis ve sonra bir günlük not defteri açılacaktır tarar.
  • Kopyalayın ve ardından da günlük ve tüm içeriğini yapıştır.
  • Do not Hijackthis henüz herhangi bir düzeltme var. Ne bulursa çoğu veya zararsız olabilir hatta gereklidir.
Rağmen keskin nişancı için Hijackthis adını varsa, yine de bu Hijackthis veya HJT olarak belirtilecektir.

Old Mayıs 2008, 19:18 11.
Yeni Üye Grubu

İşte burada:

Tarama 09:15:33 at 11/05/2008 kaydedilmiş
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot modu: Normal
Çalışan süreçleri:
C: \ WINDOWS \ System32 \ Smss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Services.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ svchost.exe
C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Symantec Shared \ ccSetMgr.exe
C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Symantec Shared \ ccEvtMgr.exe
C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Symantec Shared \ SPBBC \ SPBBCSvc.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ spoolsv.exe
C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ bin \ btwdins.exe
C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ DefWatch.exe
c: \ Archiv ~ 1 \ mcafee \ mcafee antispyware \ massrv.exe
c: \ Program Files \ mcafee.com \ agent \ mcdetect.exe
c: \ ARCHIV ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mctskshd.exe
C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Microsoft Shared \ VS7DEBUG \ Mdm.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe
C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe
C: \ Program Files \ DynDNS Updater \ DynDNS.exe
C: \ WINDOWS \ Explorer.EXE
C: \ WINDOWS \ AGRSMMSG.exe
C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ mcvsshld.exe
c: \ Program Files \ mcafee.com \ agent \ mcagent.exe
c: \ Archiv ~ 1 \ mcafee.com \ VSO \ mcvsescn.exe
C: \ Archiv ~ 1 \ mcafee \ MCAFEE ~ 1 \ masalert.exe
C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe
C: \ Program Files \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd.exe
C: \ Program Files \ HP \ hpcoretech \ hpcmpmgr.exe
C: \ WINDOWS \ SOUNDMAN.EXE
C: \ WINDOWS \ system32 \ igfxtray.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ hkcmd.exe
C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Symantec Shared \ ccApp.exe
C: \ ARCHIV ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe
C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe
C: \ Program Files \ Microsoft ActiveSync \ wcescomm.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ ctfmon.exe
C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ GoogleToolba rNotifier.exe
C: \ Archivos De Programımıza \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqtra08.exe
C: \ ARCHIV ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ rapimgr.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ IEXPLORE.EXE
C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Microsoft Shared \ Encarta Web Companion \ 2007 \ ENCWCSVR.EXE
C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe
C: \ Program Files \ Microsoft Office \ OFFICE11 \ WINWORD.EXE
C: \ Program Files \ Microsoft Office \ OFFICE11 \ Powerpnt.exe
C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Nero StartSmart \ NeroStartSmart.exe
C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 5.0 \ Acrobat \ Acrobat.exe
C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Adobe \ Web \ AOM.exe
C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Core \ nero.exe
C: \ Archivos De Programımıza \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe
R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar, LinksFolderName = Vínculos
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 5.0 \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.ocx
O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O2 - BHO: Complemento del Asistente bıraktı İnternet de Encarta - (955BE0B8-BC85-4CAF-856E-8E0D8B610560) - C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Microsoft Shared \ Encarta Web Companion \ 2007 \ ENCWCBAR.DLL
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - (AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7) - C: \ Program Files \ Google \ googletoolbar2.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Notifier BHO - (AF69DE43-7D58-4638-B6FA-CE66B5AD205D) - C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ 3.0.1225.986 8 \ swg.dll
O3 - Toolbar: McAfee VirusScan - (BA52B914-B692-46c4-B683-905236F6F655) - c: \ Archiv ~ 1 \ mcafee.com \ VSO \ mcvsshl.dll
O3 - Toolbar: Asistente bıraktı İnternet de Encarta - (147D6308-0614-4112-89B1-31402F9B82C4) - C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Microsoft Shared \ Encarta Web Companion \ 2007 \ ENCWCBAR.DLL
O3 - Toolbar: & Google - (2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F) - C: \ Program Files \ Google \ googletoolbar2.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AGRSMMSG] AGRSMMSG.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [VSOCheckTask] C: \ ARCHIV ~ 1 \ McAfee.com \ VSO \ mcmnhdlr.exe "/ checktask
O4 - HKLM \ .. \ Run: [VirusScan Online] C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ mcvsshld.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [MCAgentExe] C: \ ARCHIV ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mcagent.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [OASClnt] C: \ Program Files \ McAfee.com \ VSO \ oasclnt.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [_AntiSpyware] C: \ Archiv ~ 1 \ mcafee \ MCAFEE ~ 1 \ masalert.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [MCUpdateExe] C: \ ARCHIV ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mcupdate.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Program Files \ QuickTime \ qttask.exe"-NvTaskbarInit
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SoundMAX] C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe "
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Software Update] C: \ Program Files \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd.exe "
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Component Manager] "C: \ Program Files \ HP \ hpcoretech \ hpcmpmgr.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [IgfxTray] C: \ WINDOWS \ system32 \ igfxtray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HotKeysCmds] C: \ WINDOWS \ system32 \ hkcmd.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ccApp] C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Symantec Shared \ ccApp.exe "
O4 - HKLM \ .. \ Run: [vptray] C: \ ARCHIV ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Skype] "C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [BigDogPath] C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Ahead \ Lib \ hkcmd.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [H / PC Connection Agent] "C: \ Program Files \ Microsoft ActiveSync \ wcescomm.exe"
O4 - HKCU \ .. \ Run: [ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ ctfmon.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [CTFMON.EXE] C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ GoogleToolba rNotifier.exe
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (Kullanıcı 'Servicio YEREL')
O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (Kullanıcı 'Servicio de kırmızı')
O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (Kullanıcı 'SİSTEM')
O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (Kullanıcı 'Varsayılan kullanıcı')
O4 - Startup: MagicDisc.lnk = C: \ Program Files \ MagicDisc \ MagicDisc.exe
O4 - Global Startup: HP Digital Imaging Monitor.lnk = C: \ Archivos De Programımıza \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqtra08.exe
O8 - Extra menü item: E & xportar Microsoft Excel - res: / / C: \ Archiv ~ 1 \ mikro ~ 2 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Enviar a & Bluetooth - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie_ctx.htm
O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Consola de Sun Java - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra button: - (2EAF5BB1-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ ARCHIV ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll Mobil sevdiğim oluşturun
O9 - Extra button: (no name) - (2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ ARCHIV ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Mobil sevdiğim oluştur ... - (2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F) - C: \ ARCHIV ~ 1 \ MI3AA1 ~ 1 \ INetRepl.dll
O9 - Extra düğmesi: referencia - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ Archiv ~ 1 \ mikro ~ 2 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Barra de búsqueda de Encarta - (B205A35E-1FC4-4CE3-818B-899DBBB3388C) - C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Microsoft Shared \ Encarta Search Bar \ ENCSBAR.DLL
O9 - Extra button: @ btrez.dll, -4.015 - (CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F) - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @ btrez.dll, -4.017 - (CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F) - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ btsendto_ie.htm
O9 - Extra düğmesi: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Archivos De Programımıza \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Archivos De Programımıza \ Messenger \ msmsgs.exe
O12 - Plugin for. Spop: C: \ Program Files \ Internet Explorer \ Plugins \ NPDocBox.dll
O16 - DPF: (051D0E35-F4E3-4C8D-B411-AB0875F4C683) (Anark Client 4.0 ActiveX Control) -- http://install.anark.com/client/vers...n/AMClient.cab
O16 - DPF: (0713E8A2-850A-101B-AFC0-4210102A8DA7) (Microsoft TreeView Kontrol, sürüm 5.0 (SP2)) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...2/ComCtl32.cab
O16 - DPF: (4ED9DDF0-7479-4BBE-9335-5A1EDB1D8A21) (McAfee.com İşletim Sistemi Sınıf) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...1/mcinsctl.cab
O16 - DPF: (4F1E5B1A-2A80-42CA-8532-2D05CB959537) (MSN Resim Yükleme Aracı) -- http://by123fd.bay123.hotmail.msn.co...s/MsnPUpld.cab
O16 - DPF: (54BE6B6F-3056-470B-97E1-BB92E051B6C4) (DeviceEnum Class) -- http://h20264.www2.hp.com/ediags/dd/...osticsxp2k.cab
O16 - DPF: (6F15128C-E66A-490C-B848-5000B5ABEEAC) --
O16 - DPF: (BCC0FF27-31D9-4614-A68E-C18E1ADA4389) (DwnldGroupMgr Sınıf) -- http://download.mcafee.com/molbin/sh...26/mcgdmgr.cab
O18 - Protokol: skype4com - (FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D) - C: \ Archiv ~ 1 \ Archiv ~ 1 \ Skype \ SKYPE4 ~ 1.DLL
O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc - C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: Bluetooth Service (btwdins) - Broadcom Corporation. - C: \ Program Files \ WIDCOMM \ Bluetooth Software \ bin \ btwdins.exe
O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Symantec Shared \ ccEvtMgr.exe
O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Symantec Shared \ ccSetMgr.exe
O23 - Service: Symantec AntiVirus Definition Watcher (DefWatch) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ DefWatch.exe
O23 - Service: DynDNS Güncelleyici Hizmeti (DynDNS_Updater_Service) - Kana Çözüm - C: \ Program Files \ DynDNS Updater \ DynDNS.exe
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C: \ Program Files \ Google \ Common \ Google Updater \ GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: Servicio del iPod () iPod Service - Apple Inc - C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe
O23 - Service: Kodak Kamera Bağlantı Yazılım (KodakCCS) - Bilinmeyen sahibi - C: \ Windows \ System32 \ drivers \ KodakCCS.exe (eksik) dosyası
O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ ARCHIV ~ 1 \ Symantec \ LIVEUP ~ 1 \ LUCOMS ~ 1.exe
O23 - Service: McAfee AntiSpyware Service - McAfee, Inc - c: \ Archiv ~ 1 \ mcafee \ mcafee antispyware \ massrv.exe
O23 - Service: McAfee WSC Entegrasyonu (McDetect.exe) - McAfee, Inc - C: \ Program Files \ mcafee.com \ agent \ mcdetect.exe
O23 - Service: McAfee.com McShield (McShield) - McAfee Inc - c: \ ARCHIV ~ 1 \ mcafee.com \ VSO \ mcshield.exe
O23 - Service: McAfee Task Scheduler (McTskshd.exe) - McAfee, Inc - c: \ ARCHIV ~ 1 \ mcafee.com \ agent \ mctskshd.exe
O23 - Service: McAfee SecurityCenter Güncelleme Yöneticisi (mcupdmgr.exe) - McAfee, Inc - C: \ ARCHIV ~ 1 \ McAfee.com \ Agent \ mcupdmgr.exe
O23 - Service: NBService - Nero AG - C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Nero BackItUp \ NBService.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Ahead \ Lib \ NMIndexingService.exe
O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C: \ WINDOWS \ system32 \ HPZipm12.exe
O23 - Service: SAVRoam (SavRoam) - Symantec - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ SavRoam.exe
O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Symantec Shared \ SNDSrvc.exe
O23 - Service: Symantec SPBBCSvc (SPBBCSvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Archivos comunes \ Symantec Shared \ SPBBC \ SPBBCSvc.exe
O23 - Service: Symantec AntiVirus - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe
O23 - Service: TuneUp Drive birleştirme Servisi (TuneUp.Defrag) - TuneUp Software GmbH - C: \ WINDOWS \ System32 \ TuneUpDefragService.exe
--
Dosya sonu - 12.124 bayt

Teşekkürler
Old Mayıs 2008 20:25, 11th
Moderatör Grubu

Uninstall bir güvenlik paketlerinin (Norton / Symantec ve McAfee) ve varsa yardımcı olur bakın. Iki antivirüs ve güvenlik duvarı çalıştırmak iyi bir fikir yoktur.

Old Mayıs 2008, 20:33 11.
Yeni Üye Grubu

Teşekkürler,
Hangi onları best?
Old Mayıs 2008, 08:34 12.
Moderatör Grubu

Ne bence. Is birini için ödenen?

Ücretsiz bir güvenlik duvarı ve virüsten koruma geliyorum sakıncası var mı?

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından