по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Изчезнали Volume Control

Reply

Нишка Инструменти
Old 23-ти декември, 2008 г, 21:49
Член Група

Default Изчезнали Volume Control

Аз може да не изглежда да си взема на силата на звука за да останете на задачите си. Отидох до контролния панел -> Звуци & Аудио Устройство имоти и позволило на моя задачите. Това не добавите том контрол върху задачите си, но когато рестартирате компютъра си, че си отива. Тогава отидох в моята задачите & Старт Меню Обяви -> Персонализиране нотификации. Аз гарантирано, че моята Volume Control поведение той ще се показват винаги.

Има ли други начини за получаване на силата на звука за да ми покаже? Аз съм текат Windows XP Service Pack 3
Old 28-ми Декември, 2008, 19:09
Член Група

аз добивам този бъг понякога. няма рестартирането на компютъра, ако тя се появи doesn't направя нещо? Това е вероятно водачът грешки, опитайте се за да Ви аудио драйвер
Old 28-ми Декември, 2008, 21:23
Член Група

Аз сте опитвали актуализирането на компютъра ми и актуализиране ми аудио драйвери. Не късмет. Аз не съм се всякакви странни грешки или от Windows.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Не можем да контролираме том нагоре / надолу и други опции за видео Уебсайтове tolet Браузъри Уеб & FTP клиенти 3 16-то Юни 2009 11:37
Проблем в контролния панел - контролен панел приучавам отворен Violaferoz Windows операционни системи 1 14 Юни 2009 05:40
Задача бар, липсва звук / обем икона Vlindsio Мултимедия & Codecs 5 4 ноември 2008 12:37
Контрол Инженеринг Win2000/Remote контрол Софтуер, Отивате Мрежата 597 Общи Софтуер Чат 1 28 ноември 2007 13:19
Volume Control иконата липсва от десктопа! TheDellMan Общи Софтуер Чат 1 4 ноември 2007 16:20
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc