![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз може да не изглежда да си взема на силата на звука за да останете на задачите си. Отидох до контролния панел -> Звуци & Аудио Устройство имоти и позволило на моя задачите. Това не добавите том контрол върху задачите си, но когато рестартирате компютъра си, че си отива. Тогава отидох в моята задачите & Старт Меню Обяви -> Персонализиране нотификации. Аз гарантирано, че моята Volume Control поведение той ще се показват винаги. Има ли други начини за получаване на силата на звука за да ми покаже? Аз съм текат Windows XP Service Pack 3 |
|
| |||
| |||
| аз добивам този бъг понякога. няма рестартирането на компютъра, ако тя се появи doesn't направя нещо? Това е вероятно водачът грешки, опитайте се за да Ви аудио драйвер |
|
| |||
| |||
| Аз сте опитвали актуализирането на компютъра ми и актуализиране ми аудио драйвери. Не късмет. Аз не съм се всякакви странни грешки или от Windows. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не можем да контролираме том нагоре / надолу и други опции за видео Уебсайтове | tolet | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 3 | 16-то Юни 2009 11:37 |
| Проблем в контролния панел - контролен панел приучавам отворен | Violaferoz | Windows операционни системи | 1 | 14 Юни 2009 05:40 |
| Задача бар, липсва звук / обем икона | Vlindsio | Мултимедия & Codecs | 5 | 4 ноември 2008 12:37 |
| Контрол Инженеринг Win2000/Remote контрол Софтуер, Отивате Мрежата | 597 | Общи Софтуер Чат | 1 | 28 ноември 2007 13:19 |
| Volume Control иконата липсва от десктопа! | TheDellMan | Общи Софтуер Чат | 1 | 4 ноември 2007 16:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |