menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Chybějící ovládání hlasitosti

Reply

Thread Nástroje
Old 23.prosince 2008, 21:49
Člen Skupina

Default Chybějící ovládání hlasitosti

Nedaří se mi dostat své ovládání hlasitosti na pobyt na mém panelu. Šel jsem do Ovládací panely -> Zvuky & Audio Device Vlastnosti a umožnila mu na mém panelu. To však přidat Ovládání hlasitosti na mém panelu, ale když jsem restartovat počítač, že jde pryč. I pak šel do mého panelu & Start Menu Vlastnosti -> Přizpůsobit upozornění. I zajištěno, že mé chování Ovládání hlasitosti je nastaveno na Vždy zobrazovat.

Existují i další způsoby, jak se moje ovládání hlasitosti na show? Já jsem s operačním systémem Windows XP Service Pack 3
Old 28.prosince 2008, 19:09
Člen Skupina

Já si to občas chybu. se restartování počítače, pokud je doesnt ukázat něco udělat? Jedná se zřejmě o chybu ovladače, zkuste aktualizovat ovladače vám audio
Old 28.prosince 2008, 21:23
Člen Skupina

Jsem se pokusil aktualizovat svůj počítač a aktualizaci mé zvukové ovladače. No štěstí. Nejsem dostat žádné divné chyby z Windows buď.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nelze kontrolu Svazek nahoru / dolů a další možnosti na Video Weby tolet Webových prohlížečů & FTP Klienti 3 16. června 2009 11:37
Problém s ovládacím panelu - Ovládací panel zvyklý otevřít Violaferoz Operační systémy Windows 1 14. června 2009 05:40
Liště, chybí zvuk / hlasitost ikona Vlindsio Multimedia & Kodeky 5 4. listopadu 2008 12:37
Řídicí techniky Win2000/Remote Ovládací software, který bude síť 597 Obecné Software Chat 1 28. listopadu 2007 13:19
Ovládání hlasitosti ikona chybí ploše! TheDellMan Obecné Software Chat 1 4. listopadu 2007 16:20
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.