![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedaří se mi dostat své ovládání hlasitosti na pobyt na mém panelu. Šel jsem do Ovládací panely -> Zvuky & Audio Device Vlastnosti a umožnila mu na mém panelu. To však přidat Ovládání hlasitosti na mém panelu, ale když jsem restartovat počítač, že jde pryč. I pak šel do mého panelu & Start Menu Vlastnosti -> Přizpůsobit upozornění. I zajištěno, že mé chování Ovládání hlasitosti je nastaveno na Vždy zobrazovat. Existují i další způsoby, jak se moje ovládání hlasitosti na show? Já jsem s operačním systémem Windows XP Service Pack 3 |
|
| |||
| |||
| Já si to občas chybu. se restartování počítače, pokud je doesnt ukázat něco udělat? Jedná se zřejmě o chybu ovladače, zkuste aktualizovat ovladače vám audio |
|
| |||
| |||
| Jsem se pokusil aktualizovat svůj počítač a aktualizaci mé zvukové ovladače. No štěstí. Nejsem dostat žádné divné chyby z Windows buď. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nelze kontrolu Svazek nahoru / dolů a další možnosti na Video Weby | tolet | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 3 | 16. června 2009 11:37 |
| Problém s ovládacím panelu - Ovládací panel zvyklý otevřít | Violaferoz | Operační systémy Windows | 1 | 14. června 2009 05:40 |
| Liště, chybí zvuk / hlasitost ikona | Vlindsio | Multimedia & Kodeky | 5 | 4. listopadu 2008 12:37 |
| Řídicí techniky Win2000/Remote Ovládací software, který bude síť | 597 | Obecné Software Chat | 1 | 28. listopadu 2007 13:19 |
| Ovládání hlasitosti ikona chybí ploše! | TheDellMan | Obecné Software Chat | 1 | 4. listopadu 2007 16:20 |
| Thread Nástroje | |
| |