μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Λείπει Volume Control

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23 Δεκεμβρίου 2008, 21:49
Μέλος Ομάδα

Default Λείπει Volume Control

Δεν φαίνεται να μου τόμος Ελέγχου για την διαμονή μου εργασιών. Πήγα στο Control Panel -> Sounds & Audio Device Properties και επέτρεψε μου εργασιών. Αυτό προσθέτει ο τόμος Ελέγχου μου εργασιών, αλλά όταν ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή μου πηγαίνει μακριά. Πήγα έπειτα μου σε εργασιών & Start Menu Properties -> Customize Ανακοινώσεων. Θα διασφαλίζεται ότι μου τόμος Ελέγχου συμπεριφορά αυτή που για πάντα.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι για την επίτευξη μου Volume Control να δείτε; Είμαι εκτελεί Windows XP Service Pack 3
Old 28 Δεκεμβρίου 2008, 19:09
Μέλος Ομάδα

Έχω μερικές φορές αυτό το σφάλμα. κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή σας σε περίπτωση που εμφανιστούν doesn't κάνει τίποτα; αυτό είναι ίσως ο οδηγός σφάλμα, δοκιμάστε την ενημέρωση σας πρόγραμμα οδήγησης ήχου
Old 28 Δεκεμβρίου 2008, 21:23
Μέλος Ομάδα

Έχω δοκιμάσει την ενημέρωση για τον υπολογιστή μου και την ενημέρωση μου ήχου οδηγούς. Δεν τύχη. Δεν είμαι παράξενος υπάρξουν λάθη, είτε από τα Windows.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν μπορούν να ελέγξουν τόμος πάνω / κάτω και άλλες επιλογές για Video Websites tolet Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 3 16 Ιουν 2009 11:37
Πρόβλημα στον πίνακα ελέγχου - Πίνακας ελέγχου συνηθίζει ανοιχτό Violaferoz Λειτουργικά συστήματα Windows 1 14 Ιουν 2009 05:40
Task Bar, λείπουν ήχου / όγκο εικονίδιο Vlindsio Multimedia & Codecs 5 4η Νοεμβρίου 2008 12:37
Control Engineering Win2000/Remote Ελέγχου Λογισμικού, Going Δικτύου 597 Γενικά Λογισμικό Chat 1 28 Νοε 2007 13:19
Volume Control που λείπουν από το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας! TheDellMan Γενικά Λογισμικό Chat 1 4η Νοεμβρίου 2007 16:20
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.