![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν φαίνεται να μου τόμος Ελέγχου για την διαμονή μου εργασιών. Πήγα στο Control Panel -> Sounds & Audio Device Properties και επέτρεψε μου εργασιών. Αυτό προσθέτει ο τόμος Ελέγχου μου εργασιών, αλλά όταν ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή μου πηγαίνει μακριά. Πήγα έπειτα μου σε εργασιών & Start Menu Properties -> Customize Ανακοινώσεων. Θα διασφαλίζεται ότι μου τόμος Ελέγχου συμπεριφορά αυτή που για πάντα. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για την επίτευξη μου Volume Control να δείτε; Είμαι εκτελεί Windows XP Service Pack 3 |
|
| |||
| |||
| Έχω μερικές φορές αυτό το σφάλμα. κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή σας σε περίπτωση που εμφανιστούν doesn't κάνει τίποτα; αυτό είναι ίσως ο οδηγός σφάλμα, δοκιμάστε την ενημέρωση σας πρόγραμμα οδήγησης ήχου |
|
| |||
| |||
| Έχω δοκιμάσει την ενημέρωση για τον υπολογιστή μου και την ενημέρωση μου ήχου οδηγούς. Δεν τύχη. Δεν είμαι παράξενος υπάρξουν λάθη, είτε από τα Windows. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν μπορούν να ελέγξουν τόμος πάνω / κάτω και άλλες επιλογές για Video Websites | tolet | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 16 Ιουν 2009 11:37 |
| Πρόβλημα στον πίνακα ελέγχου - Πίνακας ελέγχου συνηθίζει ανοιχτό | Violaferoz | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 14 Ιουν 2009 05:40 |
| Task Bar, λείπουν ήχου / όγκο εικονίδιο | Vlindsio | Multimedia & Codecs | 5 | 4η Νοεμβρίου 2008 12:37 |
| Control Engineering Win2000/Remote Ελέγχου Λογισμικού, Going Δικτύου | 597 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 28 Νοε 2007 13:19 |
| Volume Control που λείπουν από το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας! | TheDellMan | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 4η Νοεμβρίου 2007 16:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |