vähemmän oman pääoman

Magazine
Go Back   Tietokone Juice > Computer Software > Windows-käyttöjärjestelmät

Register

Puuttuvat Volume Control

Reply

Thread Tools
Old 23 joulukuu 2008, 21:49
Jäsen

Default Puuttuvat Volume Control

En voi näyttää saan Volume Control jäädä minun tehtäväpalkissa. Menin Ohjauspaneeli -> Äänet & Audio Device Ominaisuudet ja käytössä se minun tehtäväpalkissa. Tämä ei lisätä Äänenvoimakkuuden säätö minun tehtäväpalkista, mutta kun käynnistän minun tietokone se menee pois. Sitten meni minun Tehtäväpalkki ja Käynnistä-valikosta Ominaisuudet -> Mukauta Ilmoitukset. Olen varmistanut, että minun Volume Control käyttäytyminen se asetti Näytä aina.

Onko olemassa muita tapoja saada minun Äänenvoimakkuuden säätö näyttää? Olen Windows XP Service Pack 3
Old 28 joulukuu 2008, 19:09
Jäsen

saan tämän vian joskus. ei tietokoneen käynnistämistä uudelleen, jos se doesnt näy mitään? tämä on ehkä kuljettajan virhe, yritä päivittäminen olet audio kuljettaja
Old 28 joulukuu 2008, 21:23
Jäsen

Olen kokeillut päivittäminen minun tietokone ja päivittäminen minun audio ajurit. Ei onnea. En saa mitään outoa virheitä Windows joko.
Reply

Register

Kirjanmerkit

Samanlaisia Threads
Kierre Thread Starter Forum Vastaukset Last Post
Ei voi ohjata Nide ylös / alas ja Muut vaihtoehdot Video Websites tolet Web-selaimet ja FTP Clients 3 16th Jun 2009 11:37
Ongelma ohjauspaneeli - Ohjauspaneeli tapana avata Violaferoz Windows-käyttöjärjestelmät 1 14th Jun 2009 05:40
Task bar, puuttuu ääni / tilavuus-kuvake Vlindsio Multimedia & Codecs 5 4. marraskuu 2008 12:37
Control Engineering Win2000/Remote Control Software, Going Network 597 General Software Chat 1 28. marraskuu 2007 13:19
Äänenvoimakkuuden säätö kuvake puuttuu työpöydältäsi! TheDellMan General Software Chat 1 4. marraskuu 2007 16:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.