![]() |
| |||||||
| Rekisteröidy | Sivustokartta Spy | Käyttäjälista | Lahjoita | Haku | Today's Posts | Mark Forums Read | Foorumin säännöt |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| En voi näyttää saan Volume Control jäädä minun tehtäväpalkissa. Menin Ohjauspaneeli -> Äänet & Audio Device Ominaisuudet ja käytössä se minun tehtäväpalkissa. Tämä ei lisätä Äänenvoimakkuuden säätö minun tehtäväpalkista, mutta kun käynnistän minun tietokone se menee pois. Sitten meni minun Tehtäväpalkki ja Käynnistä-valikosta Ominaisuudet -> Mukauta Ilmoitukset. Olen varmistanut, että minun Volume Control käyttäytyminen se asetti Näytä aina. Onko olemassa muita tapoja saada minun Äänenvoimakkuuden säätö näyttää? Olen Windows XP Service Pack 3 |
|
| |||
| |||
| saan tämän vian joskus. ei tietokoneen käynnistämistä uudelleen, jos se doesnt näy mitään? tämä on ehkä kuljettajan virhe, yritä päivittäminen olet audio kuljettaja |
|
| |||
| |||
| Olen kokeillut päivittäminen minun tietokone ja päivittäminen minun audio ajurit. Ei onnea. En saa mitään outoa virheitä Windows joko. |
![]() |
|
| Kirjanmerkit |
Samanlaisia Threads | ||||
| Kierre | Thread Starter | Forum | Vastaukset | Last Post |
| Ei voi ohjata Nide ylös / alas ja Muut vaihtoehdot Video Websites | tolet | Web-selaimet ja FTP Clients | 3 | 16th Jun 2009 11:37 |
| Ongelma ohjauspaneeli - Ohjauspaneeli tapana avata | Violaferoz | Windows-käyttöjärjestelmät | 1 | 14th Jun 2009 05:40 |
| Task bar, puuttuu ääni / tilavuus-kuvake | Vlindsio | Multimedia & Codecs | 5 | 4. marraskuu 2008 12:37 |
| Control Engineering Win2000/Remote Control Software, Going Network | 597 | General Software Chat | 1 | 28. marraskuu 2007 13:19 |
| Äänenvoimakkuuden säätö kuvake puuttuu työpöydältäsi! | TheDellMan | General Software Chat | 1 | 4. marraskuu 2007 16:20 |
| Thread Tools | |
| |