![]() |
|
| |||
| |||
| אני לא מצליחים להשיג את היקף השליטה להישאר על שורת המשימות שלי. הלכתי אל לוח הבקרה -> צלילים & אודיו נכסים ההתקנים ואת זה מופעל על שורת המשימות שלי. פעולה זו מוסיפה את היקף השליטה על המשימות שלי, אבל כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב שלי זה הולך מכאן. אז אני נכנס המשימות שלי & נכסים תפריט התחל -> התאמה אישית של הודעות. אני ensured שלי כי היקף השליטה התנהגות זה מוגדר כ"ה צג תמיד. האם יש דרכים אחרות לקבל את היקף השליטה להראות? אני מפעיל את Windows XP Service Pack 3 |
|
| |||
| |||
| אני מקבל לפעמים זה באג. האם להפעיל מחדש את המחשב אם הוא מופיע doesn't לעשות משהו? זהו כנראה באג הנהג, נסה לעדכן את מנהל התקן השמע |
|
| |||
| |||
| ניסיתי לעדכן את המחשב ולעדכון מנהלי התקן השמע שלי. אין מזל. אני לא מקבל את כל השגיאות מוזר או מ-Windows. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם היקף השליטה לא למעלה / למטה ועוד אפשרויות וידאו על אתרים | tolet | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 3 | 16th יוני 2009 11:37 |
| בעיה בלוח הבקרה - לוח הבקרה wont open | Violaferoz | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 14th יוני 2009 05:40 |
| שורת המשימות, חסר קול / נפח סמל | Vlindsio | מולטימדיה רכיבי Codec | 5 | 4th נובמבר 2008 12:37 |
| בקרת שליטה Win2000/Remote הנדסת תוכנה, עובר ברשת | 597 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | -28 נובמבר 2007 13:19 |
| היקף השליטה סמל חסר שולחן העבודה! | TheDellMan | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 4th נובמבר 2007 16:20 |
| שרשרת כלים | |
| |