mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Trūksta Volume Control

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 23, 2008, 21:49
Narys

Default Trūksta Volume Control

I can't seem to get my Volume Control likti mano užduočių. Nuėjau į Control Panel -> Sounds & Audio Device Properties ir įjungti ją į savo užduočių. Tai Pridėti Volume Control mano juostoje, tačiau kai aš iš naujo savo kompiuterį, nueina. Aš tada atėjo į mano Taskbar & Start Menu Properties -> Customize pranešimai. Aš užtikrintas, kad mano Volume Control elgesį jis nustatytas Visada rodyti.

Ar yra kokių nors kitų būdų gauti mano Volume Control parodyti? Aš Windows XP Service Pack 3
Old Gruodis 28, 2008, 19:09
Narys

I get this bug kartais. ar iš naujo paleisti kompiuterį, jei tai nepadės pasirodo nieko daryti? Tai greičiausiai vairuotojui klaidą, galite pabandyti atnaujinti garso tvarkyklę
Old Gruodis 28, 2008, 21:23
Narys

I've tried atnaujinti savo kompiuterį ir atnaujinti savo garso tvarkykles. No luck. I am not getting bet keistai klaidų Windows arba.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.