mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Missing Volume Control

Reply

Thread Tools
Old Decembris 23, 2008, 21:49
Loceklis

Default Missing Volume Control

Man šķiet, nevaram saņemt savu Volume Control palikt manā uzdevumjoslā. Es devos uz Control Panel -> Sounds & Audio Device Properties un ļāva tam manā uzdevumjoslā. Tas pievienot Volume Control par manu uzdevumjoslā, bet kad es restartēt datoru tas iet prom. Tad es devos manā Taskbar & Start Menu Properties -> Customize Notifications. Man jānodrošina, ka mana Volume Control uzvedība ir iestatīts Vienmēr Show.

Vai ir kādi citi veidi, kā iegūt manu Volume Control parādīt? Man Windows XP Service Pack 3
Old Decembris 28, 2008, 19:09
Loceklis

i get this bug dažreiz. nav restartējot datoru, ja tas doesn't parādās kaut ko darīt? Tas ir iespējams, vadītāja kļūda, mēģiniet atjaunināt jūsu audio vadītāja
Old Decembris 28, 2008, 21:23
Loceklis

Esmu mēģinājis atjaunināt manu datoru un atjaunināt manu audio draiveri. Nē luck. Es vispār nesaņemu dīvaini kļūdas Windows vai nu.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.