rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Brakujące Volume Control

Reply

Narzędzia wątku
Old 23 grudnia 2008, 21:49
Członek grupy

Default Brakujące Volume Control

I nie może być mój Volume Control pobytu w mojej zadań. I poszedł do Panel sterowania -> Dźwięki i urządzenia audio Właściwości i pozwoliła na moim zadań. To nie dodać Volume Control na moim zadań, ale kiedy ponownie uruchomić mój komputer to zniknie. Następnie poszedł do mojego paska zadań i menu Start Właściwości -> Dostosuj Powiadomienia. I zapewnić, że moje zachowanie Volume Control to ustawienie Zawsze Pokaż.

Czy istnieją inne sposoby uzyskiwania mojej Volume Control pokazać? Mam zainstalowany system Windows XP z dodatkiem Service Pack 3
Old 28 grudnia 2008, 19:09
Członek grupy

ja dostać ten błąd czasem. czy ponownego uruchamiania komputera, jeśli nie robi się pokazać cokolwiek robić? jest to prawdopodobnie błąd kierowcy, próby uaktualnienia sterownika audio można
Old 28 grudnia 2008, 21:23
Członek grupy

I've tried aktualizacji komputera i aktualizowania sterowników audio moje. Nie szczęście. Ja nie otrzymujesz żadnych dziwne błędy albo z systemu Windows.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.