menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Chýbajúce ovládanie hlasitosti

Reply

Thread Tools
Old 23.prosince 2008, 21:49
Člen Skupina

Default Chýbajúce ovládanie hlasitosti

Nedarí sa mi dostať svoje ovládanie hlasitosti na pobyt na mojom paneli. Išiel som do Ovládací panel -> Zvuky & Audio Device Vlastnosti a umožnila mu na mojom paneli. To však pridať Ovládanie hlasitosti na mojom paneli, ale keď som reštartovať počítač, že ide preč. I potom šiel do môjho panelu & Start Menu Vlastnosti -> Prispôsobi oznámenie. I zaistené, že moje správanie Ovládanie hlasitosti je nastavená na Vždy zobrazovať.

Existujú aj ďalšie spôsoby, ako sa moje ovládanie hlasitosti na show? Já jsem s operačným systémom Windows XP Service Pack 3
Old 28.prosince 2008, 19:09
Člen Skupina

Já si to občas chybu. sa reštartovanie počítača, ak je doesnt ukázať niečo urobiť? Ide zrejme o chybu ovládače, skúste aktualizovať ovládače vám audio
Old 28.prosince 2008, 21:23
Člen Skupina

Som sa pokúsil aktualizovať svoj počítač a aktualizáciu mojej zvukové ovládače. No šťastie. Nejsem dostať žiadne divné chyby z Windows buď.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nemožno kontrolu Zväzok hore / dole a ďalšie možnosti na Video Weby tolet Webových prehliadačov & FTP Klienti 3 16. júna 2009 11:37
Problém s ovládacom paneli - Ovládací panel zvyknutý otvoriť Violaferoz Operačné systémy Windows 1 14. júna 2009 05:40
Lište, chýba zvuk / hlasitosť ikona Vlindsio Multimedia & Kodeky 5 4. novembra 2008 12:37
Riadiace techniky Win2000/Remote Ovládací softvér, ktorý bude sieť 597 Všeobecné Software Chat 1 28. novembra 2007 13:19
Ovládanie hlasitosti ikona chýba ploche! TheDellMan Všeobecné Software Chat 1 4. novembra 2007 16:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.