![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedarí sa mi dostať svoje ovládanie hlasitosti na pobyt na mojom paneli. Išiel som do Ovládací panel -> Zvuky & Audio Device Vlastnosti a umožnila mu na mojom paneli. To však pridať Ovládanie hlasitosti na mojom paneli, ale keď som reštartovať počítač, že ide preč. I potom šiel do môjho panelu & Start Menu Vlastnosti -> Prispôsobi oznámenie. I zaistené, že moje správanie Ovládanie hlasitosti je nastavená na Vždy zobrazovať. Existujú aj ďalšie spôsoby, ako sa moje ovládanie hlasitosti na show? Já jsem s operačným systémom Windows XP Service Pack 3 |
|
| |||
| |||
| Já si to občas chybu. sa reštartovanie počítača, ak je doesnt ukázať niečo urobiť? Ide zrejme o chybu ovládače, skúste aktualizovať ovládače vám audio |
|
| |||
| |||
| Som sa pokúsil aktualizovať svoj počítač a aktualizáciu mojej zvukové ovládače. No šťastie. Nejsem dostať žiadne divné chyby z Windows buď. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nemožno kontrolu Zväzok hore / dole a ďalšie možnosti na Video Weby | tolet | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 3 | 16. júna 2009 11:37 |
| Problém s ovládacom paneli - Ovládací panel zvyknutý otvoriť | Violaferoz | Operačné systémy Windows | 1 | 14. júna 2009 05:40 |
| Lište, chýba zvuk / hlasitosť ikona | Vlindsio | Multimedia & Kodeky | 5 | 4. novembra 2008 12:37 |
| Riadiace techniky Win2000/Remote Ovládací softvér, ktorý bude sieť | 597 | Všeobecné Software Chat | 1 | 28. novembra 2007 13:19 |
| Ovládanie hlasitosti ikona chýba ploche! | TheDellMan | Všeobecné Software Chat | 1 | 4. novembra 2007 16:20 |
| Thread Tools | |
| |