мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Недостаје Волуме Цонтрол

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. Нов 2008, 21:49
Мембер Гроуп

Default Недостаје Волуме Цонтрол

ЈА лицемјерје 'чинити се за добити мој Волуме Цонтрол на боравак на мојој траци. ЈА је отишао за Цонтрол Панел -> Звук и Аудио Девице Пропертиес и омогућили то на мој траци. То се додати Волуме Цонтрол на мојој траци, ипак нашто ЈА поновно покретање мој рачунар иде даље. И онда је отишао у мојој траци & Старт Мену Пропертиес -> Цустомизе Обавјештења. Сам осигурао да мој Волуме Цонтрол понашање Увек је постављен на Прикажи.

Има ли било који други начин узимајући у моје Волуме Цонтрол показати? Ја сам са системом Уиндоус КСП Сервице Пацк 3
Old 28. Нов 2008, 19:09
Мембер Гроуп

ја добити овај буг понекад. се поново покренути рачунар да то се приказати ништа учинити? То је вероватно возач буг, покушајте модернизација вас аудио дривер
Old 28. Нов 2008, 21:23
Мембер Гроуп

Иве 'суђен исправци моје рачунар и моје модернизација аудио драјвера. Ниједан срећа. Ја сам не добијање било какве чудне грешке Уиндоус оба.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Цан'т Цонтрол Запремина горе / доле и друге опције на Видео Уебситес толет Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 3 16. јуна 2009 11:37
Проблем у Цонтрол Панел - отворите Цонтрол панел навика Виолафероз Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 14. јуна 2009 05:40
Таск бар, нестало звука / волуме ицон Влиндсио Мултимедија и кодеци 5 4 новембар 2008 12:37
Цонтрол Енгинееринг Уин2000/Ремоте Цонтрол Софтуаре, Гоинг Нетуорк 597 Уопштено Софтуаре Цхат 1 28 новембар 2007 13:19
Волуме Цонтрол ицон нестало из Десктоп! ТхеДеллМан Уопштено Софтуаре Цхат 1 4 новембар 2007 16:20
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц