![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я не можу здатися, щоб отримати мій гучності, щоб залишитися на моїй панелі завдань. Я пішов в Панель управління -> Звуки & аудіопристрою і включити його на панелі завдань. Це додати гучності на панелі завдань, але коли я перезавантажити комп'ютер він іде. Потім я пішов в панелі завдань меню "Пуск" & Властивості -> Налаштування повідомлень. Я запевнив, що мій тому контролю за поведінкою він буде постійно Show. Чи існують інші способи отримання мого регулятор гучності на шоу? Я йду Windows XP Service Pack 3 |
|
| |||
| |||
| Я отримую цю помилку іноді. Чи перезавантажити комп'ютер Якщо він не з'являється нічого зробити? Ймовірно, це помилка драйвера, спробуйте оновити драйвер ти |
|
| |||
| |||
| Я намагався оновленням свого комп'ютера та віджети звукових драйверів. Не пощастило. Я не отримую дивні помилки з Windows небудь. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Можете не контролює Гучність вгору / вниз і інші варіанти на відео веб-сайтів | tolet | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 16 червня 2009 11:37 |
| Проблема в панель управління - Панель управління відкрита звичай | Violaferoz | Операційні системи Windows | 1 | 14 червня 2009 05:40 |
| Панелі завдань, відсутній звук / значок гучності | Vlindsio | Мультимедіа & кодеки | 5 | 4 листопада 2008 12:37 |
| Control Engineering Win2000/Remote управління комп'ютерами, Going Мережа | 597 | General Software чат | 1 | 28 листопада 2007 13:19 |
| Регулятор гучності відсутній значок з робочого столу! | TheDellMan | General Software чат | 1 | 4 листопада 2007 16:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |