по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Липсващ Windows XP драйвери за Dell

Reply

Нишка Инструменти
Old 16 юни 2009 г., 02:36
Новите държави Група

Default Липсващ Windows XP драйвери за Dell

Здравейте, аз съм тук, така Newbie носят с мен.
Аз съм в отчаяна нужда от помощ. Наскоро моя компютър излезе със синия екран на смъртта. Не бих могла да направя нещо с нея, дори не стигна до безопасен режим. Както и с пълно Windows XP оригинални диска успях отново да се зарежда, но сега е обратно към фабрика настройки, (всичко, което трябваше е изчезнала, OMG) проблем, аз съм като сега е, че липсва някои жизненоважни шофьори, в хардуера Устройството Имам около половин дузина жълт удивителен марка срещу неща: --

Ethernet контролер
PCI устройство
см. автобус контрольор
видео контролер
видео контролер (VGA съвместим)

СИСТЕМА: --
Dell измерение Desktop 5150, Windows XP
Intel, Pentium 4
CPU 3,20 GHz
3,19 GHz
512MB Арама

Не мога да се интернет връзка (с девствената кабел) операторите премина през всички проверки, и каза, че драйверите са изчезнали и couldnt помогне ще трябва експертна помощ.
(първоначално беше belkin USB безжичен че причинени корупция).

Аз съм свързан с друг компютър, поне аз мога сега получите някои експертна помощ.

Някакви идеи за това какво да направите, е казал да отиде в Dell уебсайт, за да получите драйверите, но аз арго свалени от компютъра по въпроса, и не знам дали е възможно да го направите от това една и прехвърляне на отговорност.
PLEASE HELP: Много благодаря предварително
Old 16 юни 2009 г., 02:48
Администратор Група

Когато Dell ви машината те ще са доставили шофьор диска, можете да получите също и водачите чрез Интернет и прехвърлянето на отговорност или дори разговор Dell и аз съм сигурен, че тя ще ви изпратим тях.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 юни 2009 г., 03:17
Новите държави Група

Добре ли са проверени, всичко, което имам с компютъра е софтуер за flatscreen монитор, една за безжична клавиатура и мишка, а другият беше за модем, този го!

жълтата удивителни знаци в въпрос аз, вече се деинсталира драйверите, както и надеждата, че вече може да получи помощ за повторно instate тях

THANKS ПРЕДВАРИТЕЛНО
Old 16 юни 2009 г., 03:28
Администратор Група

Както казах ви трябва Dell специфични драйвери за вашия модел на компютъра, така че водачът CD или изтегляне на водача е от съществено значение.
Old 16 юни 2009 г., 04:10
Новите държави Група

ОК аз съм като напълно новак тук. Знам, че ми трябва за моя модел имам намери ми услуга таг, както и водачите на Dell сайт, проблемът е как да ги получите от един компютър на един въпрос. Аз трябва да бъда честен съм новак в реални неща. Знам някои неща, но няма да кажа много неща като вас, момчета!
Old 16 юни 2009 г., 04:39
Администратор Група

Изтегляне на тях на компютър с интернет, а след това да ги изгориш на CD или да ги на външен твърд диск / Memory Stick.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Usbhub.sys водача липсват в C: \ Windows \ System32 \ Drivers mxmatt15 Общи Софтуер Чат 5 4-ти ноември 2009 г 21:14
Винаги казва Драйвери липсват ми Ipod (и всичко друго) не може да работи? craigbenham Дискове & сменяемите носители 0 10 Юни 2009 16:22
Преформатиран Dell Лаптоп - Нужда Безжичен Драйвери samkenwick В мрежа, модеми & VoIP 1 31 май 2009 г. 15:53
Dell inspiron 8600 лаптоп шофьори изтри - Не сега интернет coolones В мрежа, модеми & VoIP 1 24 май 2009 г. 02:52
Dell Inspiron 1520 XP драйвери samh Мултимедия & Codecs 1 19 Jan 2008 16:46
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc