![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз съм тук, така Newbie носят с мен. Аз съм в отчаяна нужда от помощ. Наскоро моя компютър излезе със синия екран на смъртта. Не бих могла да направя нещо с нея, дори не стигна до безопасен режим. Както и с пълно Windows XP оригинални диска успях отново да се зарежда, но сега е обратно към фабрика настройки, (всичко, което трябваше е изчезнала, OMG) проблем, аз съм като сега е, че липсва някои жизненоважни шофьори, в хардуера Устройството Имам около половин дузина жълт удивителен марка срещу неща: -- Ethernet контролер PCI устройство см. автобус контрольор видео контролер видео контролер (VGA съвместим) СИСТЕМА: -- Dell измерение Desktop 5150, Windows XP Intel, Pentium 4 CPU 3,20 GHz 3,19 GHz 512MB Арама Не мога да се интернет връзка (с девствената кабел) операторите премина през всички проверки, и каза, че драйверите са изчезнали и couldnt помогне ще трябва експертна помощ. (първоначално беше belkin USB безжичен че причинени корупция). Аз съм свързан с друг компютър, поне аз мога сега получите някои експертна помощ. Някакви идеи за това какво да направите, е казал да отиде в Dell уебсайт, за да получите драйверите, но аз арго свалени от компютъра по въпроса, и не знам дали е възможно да го направите от това една и прехвърляне на отговорност. PLEASE HELP: Много благодаря предварително |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Когато Dell ви машината те ще са доставили шофьор диска, можете да получите също и водачите чрез Интернет и прехвърлянето на отговорност или дори разговор Dell и аз съм сигурен, че тя ще ви изпратим тях.
| |||
| |||
| Добре ли са проверени, всичко, което имам с компютъра е софтуер за flatscreen монитор, една за безжична клавиатура и мишка, а другият беше за модем, този го! жълтата удивителни знаци в въпрос аз, вече се деинсталира драйверите, както и надеждата, че вече може да получи помощ за повторно instate тях THANKS ПРЕДВАРИТЕЛНО |
|
| |||
| |||
| Както казах ви трябва Dell специфични драйвери за вашия модел на компютъра, така че водачът CD или изтегляне на водача е от съществено значение. |
|
| |||
| |||
| ОК аз съм като напълно новак тук. Знам, че ми трябва за моя модел имам намери ми услуга таг, както и водачите на Dell сайт, проблемът е как да ги получите от един компютър на един въпрос. Аз трябва да бъда честен съм новак в реални неща. Знам някои неща, но няма да кажа много неща като вас, момчета! |
|
| |||
| |||
| Изтегляне на тях на компютър с интернет, а след това да ги изгориш на CD или да ги на външен твърд диск / Memory Stick. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Usbhub.sys водача липсват в C: \ Windows \ System32 \ Drivers | mxmatt15 | Общи Софтуер Чат | 5 | 4-ти ноември 2009 г 21:14 |
| Винаги казва Драйвери липсват ми Ipod (и всичко друго) не може да работи? | craigbenham | Дискове & сменяемите носители | 0 | 10 Юни 2009 16:22 |
| Преформатиран Dell Лаптоп - Нужда Безжичен Драйвери | samkenwick | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 31 май 2009 г. 15:53 |
| Dell inspiron 8600 лаптоп шофьори изтри - Не сега интернет | coolones | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 24 май 2009 г. 02:52 |
| Dell Inspiron 1520 XP драйвери | samh | Мултимедия & Codecs | 1 | 19 Jan 2008 16:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |