menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Chybí ovladače pro Windows XP Dell

Reply

Thread Nástroje
Old 16. června 2009, 02:36
Nový člen skupiny

Default Chybí ovladače pro Windows XP Dell

Ahoj, jsem nováček zde tak nesou s sebou.
Jsem zoufale potřebují pomoc. Právě počítač přišel s modrou obrazovkou smrti. Nemohl jsem dělat nic s ním, ani dostat do nouzového režimu. Každopádně s kompletním systémem Windows XP skutečného disku se mi podařilo re-zatížení, ale nyní je zpět na tovární nastavení (všechno, co jsem měl již zmizela, OMG) problém jsem s nyní je, že chybí některé zásadní řidičů, v hardware Přístroj jsem asi půl tuctu žlutý vykřičník známky proti věcem: --

Ethernet controller
PCI zařízení
řadič sběrnice sm
video řadiče
video regulátor (VGA kompatibilní)

SYSTÉM: --
Dell Dimension 5150 Desktop, Windows XP
Intel, Pentium 4
CPU 3,20 Ghz
3,19 Ghz
512 megabajtů RAM

Nemohu se dostat na internet, (s panenským kabel) provozovatelé prošla všemi kontrolami a řekl, že řidiči jsou chybějící a couldnt pomoci by potřeboval odbornou pomoc.
(původně to bylo Belkin bezdrátový USB, která způsobila korupce).

Jsem připojen přes jiný počítač, tak alespoň já si nyní mohou získat odbornou pomoc.

Nějaké nápady, co dělat, bylo řečeno, přejděte na webové stránky společnosti Dell, aby si řidiči ale já dotírat stáhnout z počítače na dotazy, a nevím, jestli lze udělat z tohoto jednoho a převod.
Prosím pomozte: Děkuji předem
Old 16. června 2009, 02:48
Administrátor Skupina

Kdy Dell dodáván jste stroj budou mít dodané ovladače disků, můžete také dostat řidiči přes web a přenést či dokonce volat Dell a jsem si jist, že vám pošleme jim.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16. června 2009, 03:17
Nový člen skupiny

ok mám zkontrolovat, vše co mám s počítačem je software pro flatscreen monitor, druhý pro bezdrátovou klávesnici a myš a druhá byla pro modem, to je to!

žlutý vykřičník značek v otázce jsem odinstalovat ovladače, a doufat, že bych si nyní mohou získat pomoc, aby znovu-dosadit nich

Thanks in advance
Old 16. června 2009, 03:28
Administrátor Skupina

Jak jsem řekl, co potřebujete Dell specifické ovladače pro váš model počítače, takže řidič CD nebo stáhnout ovladač je zásadní.
Old 16. června 2009, 04:10
Nový člen skupiny

ok já jsem byl úplně začínajícím zde. Vím, že potřebují pro svůj model jsem zjistil mé služby značku, a řidiči na dell internetové stránky, problém je, jak se dostat z jednoho počítače do jednoho předmětu. Musím být upřímný Jsem skutečný začínajících na věci. Vím, že některé věci, ale nebude říkat velké jako ty chlapy!
Old 16. června 2009, 04:39
Administrátor Skupina

Stáhněte si je na počítač s internetovým připojením, pak je vypálit na CD a dal je na externí pevný disk / Memory Stick.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
usbhub.sys řidiče chybí v C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers mxmatt15 Obecné Software Chat 5 4.listopadu 2009 21:14
Vždy říká řidiči Chybí Takže můj Ipod (a všechno ostatní) nemůže fungovat? craigbenham Drives & Removable Media 0 10. červen 2009 16:22
Reformated Dell Laptop - Potřebujete Wireless Ovladače samkenwick Sítě, Modemy & VoIP 1 31. května 2009 15:53
Dell Inspiron 8600 laptop řidičů vymazán - Ne internet nyní coolones Sítě, Modemy & VoIP 1 24. květen 2009 02:52
Dell Inspiron 1520 XP ovladače samh Multimedia & Kodeky 1 19. ledna 2008 16:46
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.