![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem nováček zde tak nesou s sebou. Jsem zoufale potřebují pomoc. Právě počítač přišel s modrou obrazovkou smrti. Nemohl jsem dělat nic s ním, ani dostat do nouzového režimu. Každopádně s kompletním systémem Windows XP skutečného disku se mi podařilo re-zatížení, ale nyní je zpět na tovární nastavení (všechno, co jsem měl již zmizela, OMG) problém jsem s nyní je, že chybí některé zásadní řidičů, v hardware Přístroj jsem asi půl tuctu žlutý vykřičník známky proti věcem: -- Ethernet controller PCI zařízení řadič sběrnice sm video řadiče video regulátor (VGA kompatibilní) SYSTÉM: -- Dell Dimension 5150 Desktop, Windows XP Intel, Pentium 4 CPU 3,20 Ghz 3,19 Ghz 512 megabajtů RAM Nemohu se dostat na internet, (s panenským kabel) provozovatelé prošla všemi kontrolami a řekl, že řidiči jsou chybějící a couldnt pomoci by potřeboval odbornou pomoc. (původně to bylo Belkin bezdrátový USB, která způsobila korupce). Jsem připojen přes jiný počítač, tak alespoň já si nyní mohou získat odbornou pomoc. Nějaké nápady, co dělat, bylo řečeno, přejděte na webové stránky společnosti Dell, aby si řidiči ale já dotírat stáhnout z počítače na dotazy, a nevím, jestli lze udělat z tohoto jednoho a převod. Prosím pomozte: Děkuji předem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdy Dell dodáván jste stroj budou mít dodané ovladače disků, můžete také dostat řidiči přes web a přenést či dokonce volat Dell a jsem si jist, že vám pošleme jim.
| |||
| |||
| ok mám zkontrolovat, vše co mám s počítačem je software pro flatscreen monitor, druhý pro bezdrátovou klávesnici a myš a druhá byla pro modem, to je to! žlutý vykřičník značek v otázce jsem odinstalovat ovladače, a doufat, že bych si nyní mohou získat pomoc, aby znovu-dosadit nich Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Jak jsem řekl, co potřebujete Dell specifické ovladače pro váš model počítače, takže řidič CD nebo stáhnout ovladač je zásadní. |
|
| |||
| |||
| ok já jsem byl úplně začínajícím zde. Vím, že potřebují pro svůj model jsem zjistil mé služby značku, a řidiči na dell internetové stránky, problém je, jak se dostat z jednoho počítače do jednoho předmětu. Musím být upřímný Jsem skutečný začínajících na věci. Vím, že některé věci, ale nebude říkat velké jako ty chlapy! |
|
| |||
| |||
| Stáhněte si je na počítač s internetovým připojením, pak je vypálit na CD a dal je na externí pevný disk / Memory Stick. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| usbhub.sys řidiče chybí v C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers | mxmatt15 | Obecné Software Chat | 5 | 4.listopadu 2009 21:14 |
| Vždy říká řidiči Chybí Takže můj Ipod (a všechno ostatní) nemůže fungovat? | craigbenham | Drives & Removable Media | 0 | 10. červen 2009 16:22 |
| Reformated Dell Laptop - Potřebujete Wireless Ovladače | samkenwick | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 31. května 2009 15:53 |
| Dell Inspiron 8600 laptop řidičů vymazán - Ne internet nyní | coolones | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 24. květen 2009 02:52 |
| Dell Inspiron 1520 XP ovladače | samh | Multimedia & Kodeky | 1 | 19. ledna 2008 16:46 |
| Thread Nástroje | |
| |