μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Λείπει Drivers Windows XP για την Dell

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Ιουν 2009, 02:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Λείπει Drivers Windows XP για την Dell

Γεια σου, είμαι newbie εδώ προκειμένου να φέρει μαζί μου.
Είμαι σε απελπιστική ανάγκη για βοήθεια. Πρόσφατα, ο υπολογιστής μου ήρθε με την μπλε οθόνη του θανάτου. Δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα με αυτό, να μην πάρετε ακόμη και σε ασφαλή λειτουργία. Τέλος πάντων με ένα πλήρες Windows XP γνήσιο δίσκο κατάφερα να αποκατασταθεί φορτίο, αλλά τώρα είναι πίσω στο εργοστάσιο ρυθμίσεις, (ό, τι είχε έχει εκλείψει, omg) έχω πρόβλημα τώρα είναι ότι λείπει κάποιο ζωτικό οδηγών, στο υλικό συσκευή έχω περίπου μισή ντουζίνα σήματα κίτρινο κατά πράγματα: --

ethernet ελεγκτής
συσκευή PCI
τ.μ. λεωφορείο ελεγκτής
βίντεο ελεγκτή
ελεγκτή βίντεο (VGA Compatible)

ΣΥΣΤΗΜΑ: --
Dell διάσταση Desktop 5150, Windows XP
Intel, Pentium 4
CPU 3,20 Ghz
3,19 Ghz
512MB μνήμης RAM

Δεν μπορώ να πάρετε σύνδεση στο internet, (με παρθένο καλώδιο) οι επιχειρηματίες πέρασε από κάθε έλεγχο και είπε ότι οι οδηγοί είναι που λείπει και θα βοηθήσει couldnt ανάγκη εξειδικευμένη βοήθεια.
(που αρχικά ήταν Belkin USB ασύρματο που προκάλεσε τη διαφθορά).

Είμαι συνδεδεμένος μέσω άλλου υπολογιστή, τουλάχιστον μέχρι τώρα μπορώ να πάρω λίγο εξειδικευμένη βοήθεια.

ANY IDEAS ως προς το τι να κάνει, της είπαν να πάει σε dell ιστοχώρο για τους οδηγούς αλλά επίκλισης λήψη από τον υπολογιστή σε ερωτήσεις, και δεν ξέρω αν είναι δυνατόν να το κάνουμε από αυτή τη μία και κατά τη μεταφορά.
PLEASE HELP: ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Old 16η Ιουν 2009, 02:48
Διαχειριστής Ομάδα

Όταν η Dell σας παρέχεται η μηχανή θα έχουν προμηθεύσει οδηγός δίσκων, μπορείτε επίσης να πάρετε τους οδηγούς μέσω του διαδικτύου και μεταφορά του ή ακόμη και πάνω από πρόσκληση της Dell και είμαι βέβαιος ότι θα σας στείλουμε τους.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16η Ιουν 2009, 03:17
Νέο Μέλος Ομάδα

ok Έχω ελέγξει, όλα τα έχω με τον υπολογιστή είναι το λογισμικό για την παρακολούθηση flatscreen, ένα για ασύρματο πληκτρολόγιο και το ποντίκι και το άλλο ήταν για μόντεμ, thats it!

το κίτρινο θαυμαστικό σήματα σε ερώτηση που έχω τώρα απεγκατάσταση των οδηγών, και ελπίζοντας ότι θα μπορούν πλέον να λάβουν κάποια βοήθεια για την αποκατάσταση τους τοποθετώ

Thanks In Advance
Old 16η Ιουν 2009, 03:28
Διαχειριστής Ομάδα

Όπως είπα θα πρέπει η Dell ειδικά για τους οδηγούς μοντέλο του υπολογιστή σας, ώστε ο οδηγός CD ή κατεβάστε οδηγού είναι απαραίτητη.
Old 16η Ιουν 2009, 04:10
Νέο Μέλος Ομάδα

ok Είμαι εντελώς αρχάριος να είναι εδώ. Ξέρω ότι πρέπει για μοντέλο μου έχω ανακάλυψε την υπηρεσία μου, την ετικέτα, καθώς και των κινητήριων δυνάμεων για την dell ιστοσελίδας του, το πρόβλημα είναι πώς να πάρει τους από έναν υπολογιστή σε εκείνο το θέμα. Πρέπει να είμαι ειλικρινής, είμαι πραγματικά σε αρχάριους πράγματα. Ξέρω κάποια πράγματα, αλλά δεν θα πω πολλά όπως εσείς!
Old 16η Ιουν 2009, 04:39
Διαχειριστής Ομάδα

Κατεβάστε τα στον υπολογιστή με το Διαδίκτυο, στη συνέχεια καύση τους σε CD ή να τους φέρει σε εξωτερικό σκληρό δίσκο / Memory Stick.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
usbhub.sys του μηχανοδηγού στο C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers mxmatt15 Γενικά Λογισμικό Chat 5 4 Νοεμβρίου 2009 21:14
Πάντα Λέει Οδηγοί λείπουν λοιπόν μου Ipod (και οτιδήποτε άλλο) δεν μπορεί να λειτουργήσει? craigbenham Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 0 10 Ιουν 2009 16:22
Reformated Dell Laptop - Ανάγκη Ασύρματο Οδηγοί samkenwick Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 31 Μαΐου 2009 15:53
Dell Inspiron 8600 laptop οδηγούς σκουπίζονται - Δεν internet τώρα coolones Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 24η Μαΐου 2009 02:52
Dell Inspiron 1520 XP Drivers samh Multimedia & Codecs 1 19 Ιαν 2008 16:46
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.