![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, ja sam newbie ovdje pa na medvjeda sa mnom. Ja sam u potreba od očajne neke pomoći. U posljednje vrijeme moj računalo je došao gore sa plavi ekran smrti. Nisam mogla ništa učiniti s njim, pa ni dobiti to siguran način. Inače sa kompletan originalan Windows XP disk sam uspio ponovno učitavanje, ali se sada vratiti na tvorničke postavke, (sve što sam imao je nestao, omg) Imam problem sada je da nedostaje neki vitalni vozača, u hardver uređaj sam oko pola tuceta žuta označava usklik protiv stvari: -- Ethernet kontroler PCI uređaja sm bus controller video kontroler video kontroler (VGA kompatibilna) SYSTEM: -- Dell Dimension 5150 Desktop, Windows XP Intel, Pentium 4 CPU 3,20 GHz 3,19 GHz 512MB RAM-a I ne može dobiti priključak za internet, (s djevicom kabela) operaterima otišao kroz sve provjere i rekao je da vozači su nestali i couldnt help treba stručna pomoć. (izvorno je belkin usb bežični koja je uzrokovala korupcije). Ja sam spojen preko drugog računala, tako barem ja sada mogu dobiti neki stručnu pomoć. Ideje kao što će učiniti, rekao je otići na web stranicu kako bi dobili Dell vozača ali ja licemjerje preuzimanje datoteka s računala na pitanja, a ne znam, ako je moguće da ga s ove stranice i prijenos preko. Please help: mnogobrojan hvala unaprijed |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kada ste dobili Dell stroja oni će imati dobivate vozača diskova, možete dobiti putem web vozača i prenijeti preko poziva ili čak Dell i siguran sam da će vam poslati njima.
| |||
| |||
| ok imam provjereni, sve što sam dobio je računalo sa softverom za flatscreen monitora, jedan za bežičnu tipkovnicu i miša, a drugi je bio za modem, taj je! žutim oznakama uskličnik u pitanju sam sada deinstaliran vozača, a nadaju da ja sada mogu dobiti neki pomoći da se ponovo staviti u njih Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Kao što sam rekao vam je Dell specifične drivere za svoj model računala, tako da je vozač CD ili vozač preuzimanje je bitno. |
|
| |||
| |||
| ok ja sam se potpuno iskušenik ovdje. Znam da treba za moj model nađoh svoju uslugu oznaku, a vozači na Dell web stranice, problem je kako da biste dobili njima s jednog računala na jedan u pitanje. Moram biti iskren sam pravi novak na stvari. Znam određene stvari, ali ne htjede reći mnogo, kao što ste Vi momci! |
|
| |||
| |||
| Preuzmite ih na računalo s Interneta, a zatim spali ih na CD-u ili im staviti na vanjski hard disk / memory stick. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Usbhub.sys vozač nedostaje u C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers | mxmatt15 | Općenito Software Chat | 5 | 4. studeni 2009 21:14 |
| Uvijek kaže driveri su nestale Tako Moj ipod (i sve ostalo) ne mogu raditi? | craigbenham | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 10. lipnja 2009 16:22 |
| Laptop Dell Reformated - Need Wireless Drivers | samkenwick | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 31. svibanj 2009 15:53 |
| Dell inspiron 8600 laptop driveri izbrisala - Ne sada internetu | coolones | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 24. svibanj 2009 02:52 |
| Dell Inspiron 1520 XP Driveri | samh | Multimedija i kodeci | 1 | 19 siječanj 2008 16:46 |
| Thread Tools | |
| |