kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Hiányzik a Windows XP illesztőprogramok Dell

Reply

Téma eszközök
Old Június 16 2009, 02:36
Új tag Csoport

Default Hiányzik a Windows XP illesztőprogramok Dell

Hi, I am a newbie itt így viselni velem.
Én kétségbeesett szükség némely segít. A közelmúltban a számítógépet jött ki a kék képernyőn a halál. Nem tudtam csinálni semmit vele, nem is kap a biztonságos módot. Egyébként a teljes Windows XP eredeti lemezt sikerült újra betölteni, de most már vissza a gyári beállításokat, (amit már nem eltûnt, omg) probléma Én most is annak, hogy hiányzik néhány alapvető illesztőprogramok, a hardver berendezés van, mint fél tucat sárga felkiáltójel védjegyek elleni dolgok: --

Ethernet vezérlő
PCI eszköz
sm bus controller
videó vezérlő
video (VGA-kompatibilis)

Rendszer: --
Dell Dimension Desktop 5150, a Windows XP
Intel Pentium 4
CPU 3,20 Ghz
3,19 Ghz
512MB RAM

Nem tudok internet, (szűz kábel) a piaci szereplők mentek keresztül minden, és azt mondta, hogy a járművezetők és a hiányzó couldnt help lenne szükség szakértői segítséget.
(eredetileg azt a Belkin vezeték nélküli USB okozó korrupció).

Én keresztül csatlakozik egy másik számítógépen úgy, legalábbis én már egy kis szakértői segítség.

Van ötleted, hogy mit csináljak, azt mondták, hogy menj be a Dell honlapján, hogy a járművezetők, de vidám letölteni a számítógépre a kérdést, és nem lehet tudni, hogy ki ez az egy és átadása fölött.
PLEASE HELP: sok köszönet előre
Old Június 16 2009, 02:48
Administrator Group

Amikor a Dell szállított akkor a gép lesz szolgáltatott driver lemezek, akkor is kap a járművezetők az interneten keresztül, és továbbítja a hívást, vagy akár több, mint a Dell, és biztos vagyok benne, akkor küldhet nekik.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Június 16 2009, 03:17
Új tag Csoport

OK van jelölve, minden megvan a számítógép szoftver Flatscreen a monitor, egy vezeték nélküli billentyűzettel és egérrel és a többi volt a modem, thats it!

a sárga felkiáltójel a szóban forgó védjegyek Most már uninstalled a vezetők, és reméltem, hogy most egy kis segítséget, hogy újra helyez őket

Thanks in Advance
Old Június 16 2009, 03:28
Administrator Group

Mint mondtam, akkor a Dell különleges meghajtókat a modell a számítógéphez, így a vezető CD-t vagy a járművezető letöltés elengedhetetlen.
Old Június 16 2009, 04:10
Új tag Csoport

OK vagyok, hogy egy teljesen újonc itt. Tudom, hogy szükség van az én modell Én találtam ki a szolgáltatási címke, és a járművezetők a Dell honlapján, a probléma az, hogy hogyan kell kérni őket, az egyik számítógépen a kérdéses. Van, hogy becsületes vagyok igazi újonc a dolgokat. Tudom, hogy bizonyos dolgokat, de nem mond sokat, mint a fiúk!
Old Június 16 2009, 04:39
Administrator Group

Letöltheti azokat a számítógépen az Internet, majd égetni őket CD-re vagy vedd fel a külső merevlemezt / Memory Stick.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
usbhub.sys driver hiányzik a C: \ WINDOWS \ System32 \ drivers mxmatt15 General Chat szoftver 5 November 4, 2009 21:14
Mindig ezt mondja a járművezetők eltűnt Szóval én Ipod (és minden más) nem működhet? craigbenham Drives & Removable Media 0 10. június 2009 16:22
Reformated Dell laptop - Need Wireless Drivers samkenwick Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 31. május 2009 15:53
Dell Inspiron 8600 laptop járművezetők törölgette - Nincs most internet coolones Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 24. május 2009 02:52
Dell Inspiron 1520 XP Driverek samh Multimédia és kodekek 1 19. január 2008 16:46
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.