![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi, I am a newbie itt így viselni velem. Én kétségbeesett szükség némely segít. A közelmúltban a számítógépet jött ki a kék képernyőn a halál. Nem tudtam csinálni semmit vele, nem is kap a biztonságos módot. Egyébként a teljes Windows XP eredeti lemezt sikerült újra betölteni, de most már vissza a gyári beállításokat, (amit már nem eltûnt, omg) probléma Én most is annak, hogy hiányzik néhány alapvető illesztőprogramok, a hardver berendezés van, mint fél tucat sárga felkiáltójel védjegyek elleni dolgok: -- Ethernet vezérlő PCI eszköz sm bus controller videó vezérlő video (VGA-kompatibilis) Rendszer: -- Dell Dimension Desktop 5150, a Windows XP Intel Pentium 4 CPU 3,20 Ghz 3,19 Ghz 512MB RAM Nem tudok internet, (szűz kábel) a piaci szereplők mentek keresztül minden, és azt mondta, hogy a járművezetők és a hiányzó couldnt help lenne szükség szakértői segítséget. (eredetileg azt a Belkin vezeték nélküli USB okozó korrupció). Én keresztül csatlakozik egy másik számítógépen úgy, legalábbis én már egy kis szakértői segítség. Van ötleted, hogy mit csináljak, azt mondták, hogy menj be a Dell honlapján, hogy a járművezetők, de vidám letölteni a számítógépre a kérdést, és nem lehet tudni, hogy ki ez az egy és átadása fölött. PLEASE HELP: sok köszönet előre |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amikor a Dell szállított akkor a gép lesz szolgáltatott driver lemezek, akkor is kap a járművezetők az interneten keresztül, és továbbítja a hívást, vagy akár több, mint a Dell, és biztos vagyok benne, akkor küldhet nekik.
| |||
| |||
| OK van jelölve, minden megvan a számítógép szoftver Flatscreen a monitor, egy vezeték nélküli billentyűzettel és egérrel és a többi volt a modem, thats it! a sárga felkiáltójel a szóban forgó védjegyek Most már uninstalled a vezetők, és reméltem, hogy most egy kis segítséget, hogy újra helyez őket Thanks in Advance |
|
| |||
| |||
| Mint mondtam, akkor a Dell különleges meghajtókat a modell a számítógéphez, így a vezető CD-t vagy a járművezető letöltés elengedhetetlen. |
|
| |||
| |||
| OK vagyok, hogy egy teljesen újonc itt. Tudom, hogy szükség van az én modell Én találtam ki a szolgáltatási címke, és a járművezetők a Dell honlapján, a probléma az, hogy hogyan kell kérni őket, az egyik számítógépen a kérdéses. Van, hogy becsületes vagyok igazi újonc a dolgokat. Tudom, hogy bizonyos dolgokat, de nem mond sokat, mint a fiúk! |
|
| |||
| |||
| Letöltheti azokat a számítógépen az Internet, majd égetni őket CD-re vagy vedd fel a külső merevlemezt / Memory Stick. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| usbhub.sys driver hiányzik a C: \ WINDOWS \ System32 \ drivers | mxmatt15 | General Chat szoftver | 5 | November 4, 2009 21:14 |
| Mindig ezt mondja a járművezetők eltűnt Szóval én Ipod (és minden más) nem működhet? | craigbenham | Drives & Removable Media | 0 | 10. június 2009 16:22 |
| Reformated Dell laptop - Need Wireless Drivers | samkenwick | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 31. május 2009 15:53 |
| Dell Inspiron 8600 laptop járművezetők törölgette - Nincs most internet | coolones | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 24. május 2009 02:52 |
| Dell Inspiron 1520 XP Driverek | samh | Multimédia és kodekek | 1 | 19. január 2008 16:46 |
| Téma eszközök | |
| |