פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

חסר ב-Windows XP מנהלי ההתקן של Dell

Reply

שרשרת כלים
Old 16 יוני 2009, 02:36
קבוצת חברות חדשות

היי, אני Newbie כאן כדי לשאת איתי.
אני זקוקה נואשות קצת עזרה. לאחרונה המחשב שלי, ניגש אלי עם מסך כחול של מוות. אני לא יכול לעשות כלום עם זה, גם לא להגיע למצב בטוח. בכל מקרה להשלים עם דיסק מקורי של Windows XP הצלחתי לטעון מחדש, אבל עכשיו היא חזרה למפעל הגדרות, (כל מה שהיה לי יש vanished, omg) הבעיה אני מתקשה עכשיו היא שהוא חסר כמה חיוני מנהלי התקנים של חומרה מכשיר יש לי בערך חצי תריסר סימני קריאה בהטעמה צהוב נגד הדברים: --

Ethernet Controller
התקן PCI
SM Bus Controller
Video Controller
Video Controller (VGA תואם)

מערכת: --
שולחן עבודה של Dell ממד 5150, Windows XP
אינטל, פנטיום 4
CPU 3.20 Ghz
3.19 Ghz
512MB של RAM

אני לא יכול לקבל חיבור לאינטרנט, (עם כבל בתולה) המפעילים עברו את כל הבדיקות ואמר כי מנהלי התקנים חסרים ו couldnt לעזור היה צריך עזרה של מומחים.
(במקור זה היה belkin USB אלחוטי שגרמה שחיתות).

אני מחובר דרך מחשב אחר, כך לפחות אני יכול לקבל קצת עזרה של מומחים.

כל רעיונות על מה לעשות, הוא אמר ללכת על גבי אתר האינטרנט של Dell כדי לקבל את מנהלי ההתקנים אבל צביעות להוריד מהמחשב על שאלות, ולא יודע אם אפשר לעשות את זה זה אחד ולהעביר מעל.
אנא עזור: הרבה תודה מראש
Old 16 יוני 2009, 02:48
מנהל קבוצת

כאשר Dell שסופק לך את המכונה הם יצטרכו סופק מנהל הדיסקים, תוכל גם לקבל את מנהלי ההתקנים דרך האינטרנט ולהעביר את השיחה, או אפילו על פני דל ואני בטוח שהם ישלחו לך אותם.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 יוני 2009, 03:17
קבוצת חברות חדשות

יש לי אישור בדק, יש לי את כל המחשב עם תוכנות עבור flatscreen בקרה, אחת עבור מקלדת אלחוטית, ועכבר והשני היה המודם, זה זה!

סימני קריאה בהטעמה הצהובה המדובר הוסר עכשיו יש לי את מנהלי ההתקנים, וכן מקווה שאני יכול לקבל קצת עזרה לחזור instate אותם

Thanks in advance
Old 16 יוני 2009, 03:28
מנהל קבוצת

כפי שאמרתי אתה צריך את מנהלי ההתקן של Dell ספציפית את הדגם של המחשב, כך הנהג תקליטור או להוריד מנהל התקן חיוני.
Old 16 יוני 2009, 04:10
קבוצת חברות חדשות

בסדר, אני מתחיל להיות לגמרי כאן. אני יודע שאני צריך מודל שלי מצאתי את תג השירות שלי, ואת מנהלי ההתקן על Dell האתר, הבעיה היא איך להגיע אליהם מכל מחשב אחד על אחד הנדון. אני חייב להיות כן, אני ממש מתחיל ב דברים. אני יודע דברים מסוימים, אבל לא אומר הרבה בחורים כמוך!
Old 16 יוני 2009, 04:39
מנהל קבוצת

להוריד אותם על מחשב באמצעות האינטרנט, ולאחר מכן לצרוב אותם לתקליטור או לשים אותם על כונן קשיח חיצוני / זיכרון המקל.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.