![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני Newbie כאן כדי לשאת איתי. אני זקוקה נואשות קצת עזרה. לאחרונה המחשב שלי, ניגש אלי עם מסך כחול של מוות. אני לא יכול לעשות כלום עם זה, גם לא להגיע למצב בטוח. בכל מקרה להשלים עם דיסק מקורי של Windows XP הצלחתי לטעון מחדש, אבל עכשיו היא חזרה למפעל הגדרות, (כל מה שהיה לי יש vanished, omg) הבעיה אני מתקשה עכשיו היא שהוא חסר כמה חיוני מנהלי התקנים של חומרה מכשיר יש לי בערך חצי תריסר סימני קריאה בהטעמה צהוב נגד הדברים: -- Ethernet Controller התקן PCI SM Bus Controller Video Controller Video Controller (VGA תואם) מערכת: -- שולחן עבודה של Dell ממד 5150, Windows XP אינטל, פנטיום 4 CPU 3.20 Ghz 3.19 Ghz 512MB של RAM אני לא יכול לקבל חיבור לאינטרנט, (עם כבל בתולה) המפעילים עברו את כל הבדיקות ואמר כי מנהלי התקנים חסרים ו couldnt לעזור היה צריך עזרה של מומחים. (במקור זה היה belkin USB אלחוטי שגרמה שחיתות). אני מחובר דרך מחשב אחר, כך לפחות אני יכול לקבל קצת עזרה של מומחים. כל רעיונות על מה לעשות, הוא אמר ללכת על גבי אתר האינטרנט של Dell כדי לקבל את מנהלי ההתקנים אבל צביעות להוריד מהמחשב על שאלות, ולא יודע אם אפשר לעשות את זה זה אחד ולהעביר מעל. אנא עזור: הרבה תודה מראש |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כאשר Dell שסופק לך את המכונה הם יצטרכו סופק מנהל הדיסקים, תוכל גם לקבל את מנהלי ההתקנים דרך האינטרנט ולהעביר את השיחה, או אפילו על פני דל ואני בטוח שהם ישלחו לך אותם.
| |||
| |||
| יש לי אישור בדק, יש לי את כל המחשב עם תוכנות עבור flatscreen בקרה, אחת עבור מקלדת אלחוטית, ועכבר והשני היה המודם, זה זה! סימני קריאה בהטעמה הצהובה המדובר הוסר עכשיו יש לי את מנהלי ההתקנים, וכן מקווה שאני יכול לקבל קצת עזרה לחזור instate אותם Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| כפי שאמרתי אתה צריך את מנהלי ההתקן של Dell ספציפית את הדגם של המחשב, כך הנהג תקליטור או להוריד מנהל התקן חיוני. |
|
| |||
| |||
| בסדר, אני מתחיל להיות לגמרי כאן. אני יודע שאני צריך מודל שלי מצאתי את תג השירות שלי, ואת מנהלי ההתקן על Dell האתר, הבעיה היא איך להגיע אליהם מכל מחשב אחד על אחד הנדון. אני חייב להיות כן, אני ממש מתחיל ב דברים. אני יודע דברים מסוימים, אבל לא אומר הרבה בחורים כמוך! |
|
| |||
| |||
| להוריד אותם על מחשב באמצעות האינטרנט, ולאחר מכן לצרוב אותם לתקליטור או לשים אותם על כונן קשיח חיצוני / זיכרון המקל. |